Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bén yaptım dün sabah tahmini yumurtlama günümün 9.günüydü ve negatif.. 22 bat.... Elimde bir tane kaldı onu da sabredebilirsem salı sabah yapacağım. O da negatif çıkarsa umutlar kasıma.Kizlar test yapan yokmu erkenden
9 unda cikmayabilir erken dahaBén yaptım dün sabah tahmini yumurtlama günümün 9.günüydü ve negatif.. 22 bat.... Elimde bir tane kaldı onu da sabredebilirsem salı sabah yapacağım. O da negatif çıkarsa umutlar kasıma.
Olmadım testte negatif
Olabilirsin neden olmasinnHiç belirti olmasada gebe olamazmıyız beklemek çok sıkıcı hıc belırtı olmayıncada kan vermek bıle ıstemıyor ınsan
Amin inşallah canım benim benden önce sana ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese Rabbim tattırsın inşallah Çok güzel bir anne olacaksınCanmm bana gercekten umut oldun lafta degil gercekten inşallahh bende birgun annelik duygusunu tadarim.. sen de ikinciye inşallah
Canm ya gozlerim doldu son cumlene eminim sende cok guzel bir annesin Allahim inşallah hepimize en yakin zamanda hayirlisiyla nasip eder anne olmaya içim gidiyor inşallah nasip olurAmin inşallah canım benim benden önce sana ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese Rabbim tattırsın inşallah Çok güzel bir anne olacaksın
Âmin inşallah cümlemize nasip etsin inşallahAmin inşallah canım benim benden önce sana ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese Rabbim tattırsın inşallah Çok güzel bir anne olacaksın
Cok erken canim benim bat 22 olacak yumurtlama gunume gore bugün 11.gun kocaman bi negatif..simdi moralim cok bozuldu bi daha da test yapimiycam..offf bu ay adet gelicek gibi hissetmistim zaten..Erken gebelık testlerı dogru sonuc verir mi ya daha var bat 28 ınde bırsey cıkmadı
Bat benimde 22 birlikte bekleyelimmiBén yaptım dün sabah tahmini yumurtlama günümün 9.günüydü ve negatif.. 22 bat.... Elimde bir tane kaldı onu da sabredebilirsem salı sabah yapacağım. O da negatif çıkarsa umutlar kasıma.
Bat benimde 22 birlikte bekleyelimmi
Birde canım benim 9 cok erken diilmi ya bak ben 11 de bugun yaptim cok moralim bozuldu ..ama olsun belki sen hamilesindir..ben heralde kasima transfer olucam adet olacak gibiyim..ama isallah sen hamilr olursan kendim gibi sevinicemBén yaptım dün sabah tahmini yumurtlama günümün 9.günüydü ve negatif.. 22 bat.... Elimde bir tane kaldı onu da sabredebilirsem salı sabah yapacağım. O da negatif çıkarsa umutlar kasıma.
Bende oyle hissedıyorum adet olacakmıs gıbı aslında en ıysi test yapmamak ınsallah bır mucızemız olurCok erken canim benim bat 22 olacak yumurtlama gunume gore bugün 11.gun kocaman bi negatif..simdi moralim cok bozuldu bi daha da test yapimiycam..offf bu ay adet gelicek gibi hissetmistim zaten..
Ben kullanıyorum canım normalde geç adet oluyorum 50-60 günde bir bu ay başladım hapa bakalım beni takipte kal sana yorumlarımı söylüycem 29 eylülde başladım. Ovulasyon testiyle yumurtlmamı da takip ediyorum.Kizlar pkosum inofolic combi kullaniyorum 6aydir. Gynositol diye bi takviye gordum simdi inofolic birakip ona basliyim diyorum varmi aranizda kullanan?