Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar öncelikle merhaba,
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. 1 düşüğüm var 6 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyor. Doktorum kontrollerinde hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor fakat İstanbul da başka bir doktor arayışındayım. Belki görmediği başka birşey vardır olmamasının bir sebebi vardır. İstanbulda gebelik öncesi doktor tavsiyesi olan var mı? bir kaç yere yazdım yanıt veren olmadı umarım iyi gelen doktorlarınız vardır.

Ben Bülent Tıraş ı duydum canım istersen internetten bak araştır .

Tamam canmm inşallah guzel sonuclar alirsin

9 unda cikmayabilir erken daha

Bat benimde 22 birlikte bekleyelimmi
Ya bende dayanamadım sabah yaptım tekrar test yine negatif ve işin kötü yanı az önce kahverengi akıntı geldi karnım da ağrıyor.. İlk kez 3 gün erken gelecek gibi regl. Hale bak millet stresten uzatır benim ki 3 gün erkene vurdu (( umutlanmak bile güzeldi. Hiç erken olmadığım için yanımda ped bile yok. Sanırım birlikte bekleyemeyeceğiz.

Canm ya gozlerim doldu son cumlene eminim sende cok guzel bir annesin Allahim inşallah hepimize en yakin zamanda hayirlisiyla nasip eder anne olmaya içim gidiyor inşallah nasip olur
Seni o kadar iyi anlayorum ki. Şuan bütün hissettiklerini, anne olmayı ne kadar istediğini. Allah o güzel kalbine göre versin inşallah minik mucizeni nerede oturuyorsun canım sen

Seni o kadar iyi anlayorum ki. Şuan bütün hissettiklerini, anne olmayı ne kadar istediğini. Allah o güzel kalbine göre versin inşallah minik mucizeni nerede oturuyorsun canım sen
Bigun sagolsun dusuncesiz bi arkadaşim kokusu cennet gibi bi bilseniz vs tarzi bisey demisti ve o gun Allaha hep bana da o kokuyu nasip et diye dua ediyorum inşallah nasip olur Sivastayim canm ben

Moralini hiç hiç bozma inşallah yanılıyorsunuz. Erken gebelik testlerine bir daha bulaşmayalım. 15.gün idrarda hala çıkmayanlar bile var. Moral bozarak işleri sanırım daha zorlaştırıyoruz. İnşallah nickinin yanına yuvarlanan bebek gelir:)

Evet testiniz silik umutlandırmak gibi olmasın ama bence hamilesiniz kuzeniminde testi silikti ve hamileydi bebek daha yeni olduğunda silik cıkıyormus yani 3 haftalık falanken hayırlısı olsun inşallah

Olsun kuzum ya bendede agrilar var regli olcam gibi bwnimde bu kadar erken baslamazdi ama napcan yeni ay yeni umut olsun bizee moral bozmak yok motive olun kizlaaaar

Olsun kuzum ya bendede agrilar var regli olcam gibi bwnimde bu kadar erken baslamazdi ama napcan yeni ay yeni umut olsun bizee moral bozmak yok motive olun kizlaaaar
Çok haklısın. Bildiğim halde tuvalete gidip kırmızı görmeye korkuyorum.. bu üzüntü korku bitiriyor bizi..

zamanı var deyip kabullenmek ve anı yaşamak gerekiyor. O an inşallah sizin için de benim için de gelecek. Valla power girl olduk bu yolda.. yılmak yok amaca ulaşana kadar tam gaz devam :)

Aynen oylee de bende psikolojik belirti yaratiyorum kendime basim donuyo sanki ama regli agrimda vardo sabah hafiften normal dusunemiyosun bazen

Aynen oylee de bende psikolojik belirti yaratiyorum kendime basim donuyo sanki ama regli agrimda vardo sabah hafiften normal dusunemiyosun bazen
Benim regl başladı gibi testler negatif ama normalde hiç yemediğim kokoreç aşerdim mantık biliyor da işte napayım mutlu oluyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…