- 4 Nisan 2011
- 1.892
- 1.052
- 373
Çarşamba günü bat a 4 gün kala idrar testinde çok silik hayalet çizgi cikmisti dün kan verdim bhcg 10 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba günü bat a 4 gün kala idrar testinde çok silik hayalet çizgi cikmisti dün kan verdim bhcg 10 çıktı
Bence al ne kaybedersinkiKızlar Bat 15 Ekim . Dün ve önceki gün test yaptım çıkmadı. Ama kırmızılar da gelmiyor. ERken gebelik testi almam mantıksız mı yoksa almalı mıyım?
Hayırlı olsunBu sabahki testim hamileyim
Tabiki de canım hiç hamile kalamıcam diye kendimi harap etmiştim resmen. Acayip ye kafaya takmıştım farklı şeylerle bile meşgul olamıyordum aklım hep ordaydı. Çok kötü günlerdi ama geçti şükür Darısı başına olsun inşallah üzme kendiniAmiin amiin inşallahhh peki sende hic gebe kalamicakmişsin gibi hissetmişmiydin bu surecte benm aklima bu ara hep bu geliyor
Amin canimTeşekkür ederim canım darısı inşaallah sizlerin başına
Ben de aynıyım canım. Ağrılarım var ne gelen var ne testte çıkan anlamadım gitti ilk defa bu ay böyle oldu. Bi de 5-6-7 Ekim’de pembe akıntım geldi benim. O neydi hala anlamış değilim. Kırmızıları görmezsek yapalım yine test ne kaybederiz ki arkadaşın dediği gibiİyi aksamlar kızlarrr
Bat 16 ekimdi
Bigün geçti üzerinden olmadı hala regl
Sabah test yaptım negatif çıktııı
Ağrılarım var ama gelen hiç bişey yok
Gebelik olsa çıkar mıydı ki kesin testte
Bikaç gün sonra testi deneseem yine şans var mı kii, umutlu sözler bekliyorum sanırım=)
Acaba seninki yerleşme gibi bişey miydi o olan pembe akıntı=) hadi insallahBen de aynıyım canım. Ağrılarım var ne gelen var ne testte çıkan anlamadım gitti ilk defa bu ay böyle oldu. Bi de 5-6-7 Ekim’de pembe akıntım geldi benim. O neydi hala anlamış değilim. Kırmızıları görmezsek yapalım yine test ne kaybederiz ki arkadaşın dediği gibi
Hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahBu sabahki testim hamileyim
Canım bende iki çizgi görüyorum var bence ama çok bilgim yok umutlandırmakta istemiyorum inşallah vardırMerhaba arkadaşlar dışardan takip ediyordum ben de sizi üye olmaya karar verdim bat 20 ekim bugün bir kaç belirti hissedip erken gebelik testi yaptım bakabilir misiniz bata 3 gün kala hayali çizgi ilk 3 dk içinde çıktı sizce olabilir mi ?
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizi mutlu etsin rabbimCanım bende iki çizgi görüyorum var bence ama çok bilgim yok umutlandırmakta istemiyorum inşallah vardır
Amin canım inşaallah darısı başınaHayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkürler kuzum darısı inşaallah başınaHayırlı olsun
Hayırlı olsun insan başkasının testinde pozitif görünce bile heyecanlanıyor kendimkini düşünemiyorum:) bir kaç belirti hissedip demişsiniz ya neydi onlar?Merhaba arkadaşlar dışardan takip ediyordum ben de sizi üye olmaya karar verdim bat 20 ekim bugün bir kaç belirti hissedip erken gebelik testi yaptım bakabilir misiniz bata 3 gün kala hayali çizgi ilk 3 dk içinde çıktı sizce olabilir mi ?
Âmin inşallahAmin canım inşaallah darısı başına
Âmin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah hepimizi mutlu etsin rabbim
Çok teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin ben De öyle gördükçe başka testleri heycanlanıyorum belirtilerim şöyleydi adet belirtileri idi klasik. Buna ek olarak gün içersinde mide yanması çok hafif bununla beraber ayaktayken birden başım döndü bir yere tutundum hemen normaLde hiç olmaz bu ikisi. Yinede umutsuz yapmıştım testi nasip bakalım kan da görmek de nasip olur inşallahHayırlı olsun insan başkasının testinde pozitif görünce bile heyecanlanıyor kendimkini düşünemiyorum:) bir kaç belirti hissedip demişsiniz ya neydi onlar?
Canmm bana gercekten umut oldun lafta degil gercekten inşallahh bende birgun annelik duygusunu tadarim.. sen de ikinciye inşallahTabiki de canım hiç hamile kalamıcam diye kendimi harap etmiştim resmen. Acayip ye kafaya takmıştım farklı şeylerle bile meşgul olamıyordum aklım hep ordaydı. Çok kötü günlerdi ama geçti şükür Darısı başına olsun inşallah üzme kendini