• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi aksamlar kızlarrr
Bat 16 ekimdi
Bigün geçti üzerinden olmadı hala regl
Sabah test yaptım negatif çıktııı😐
Ağrılarım var ama gelen hiç bişey yok
Gebelik olsa çıkar mıydı ki kesin testte
Bikaç gün sonra testi deneseem yine şans var mı kii, umutlu sözler bekliyorum sanırım🤭=)

Amiin amiin inşallahhh🤲🤲 peki sende hic gebe kalamicakmişsin gibi hissetmişmiydin bu surecte benm aklima bu ara hep bu geliyor
Tabiki de canım hiç hamile kalamıcam diye kendimi harap etmiştim resmen. Acayip ye kafaya takmıştım farklı şeylerle bile meşgul olamıyordum aklım hep ordaydı. Çok kötü günlerdi ama geçti şükür 🤲🏻 Darısı başına olsun inşallah üzme kendini

İyi aksamlar kızlarrr
Bat 16 ekimdi
Bigün geçti üzerinden olmadı hala regl
Sabah test yaptım negatif çıktııı😐
Ağrılarım var ama gelen hiç bişey yok
Gebelik olsa çıkar mıydı ki kesin testte
Bikaç gün sonra testi deneseem yine şans var mı kii, umutlu sözler bekliyorum sanırım🤭=)
Ben de aynıyım canım. Ağrılarım var ne gelen var ne testte çıkan 🤣 anlamadım gitti ilk defa bu ay böyle oldu. Bi de 5-6-7 Ekim’de pembe akıntım geldi benim. O neydi hala anlamış değilim. Kırmızıları görmezsek yapalım yine test 🤣 ne kaybederiz ki arkadaşın dediği gibi

Ben de aynıyım canım. Ağrılarım var ne gelen var ne testte çıkan 🤣 anlamadım gitti ilk defa bu ay böyle oldu. Bi de 5-6-7 Ekim’de pembe akıntım geldi benim. O neydi hala anlamış değilim. Kırmızıları görmezsek yapalım yine test 🤣 ne kaybederiz ki arkadaşın dediği gibi
Acaba seninki yerleşme gibi bişey miydi o olan pembe akıntı=) hadi insallah
Bende hiç olmadı öyle bişey=)
Bi yandan yapim diyorum =) bi yandan biraz daha beklim diyorum böyle bi umudum oluyo 😁
Olmadı pazartesi yaparız 😁

Merhaba arkadaşlar dışardan takip ediyordum ben de sizi 😊 üye olmaya karar verdim bat 20 ekim bugün bir kaç belirti hissedip erken gebelik testi yaptım bakabilir misiniz 😊 bata 3 gün kala hayali çizgi ilk 3 dk içinde çıktı sizce olabilir mi ?

Eklentiler

• 4EB1BED4-DB66-401D-B738-8C510C6C85F9.jpeg
    4EB1BED4-DB66-401D-B738-8C510C6C85F9.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba arkadaşlar dışardan takip ediyordum ben de sizi 😊 üye olmaya karar verdim bat 20 ekim bugün bir kaç belirti hissedip erken gebelik testi yaptım bakabilir misiniz 😊 bata 3 gün kala hayali çizgi ilk 3 dk içinde çıktı sizce olabilir mi ?
Canım bende iki çizgi görüyorum var bence ama çok bilgim yok umutlandırmakta istemiyorum inşallah vardır 😊

Hayırlı olsun😊 insan başkasının testinde pozitif görünce bile heyecanlanıyor kendimkini düşünemiyorum:) bir kaç belirti hissedip demişsiniz ya neydi onlar?

Hayırlı olsun😊 insan başkasının testinde pozitif görünce bile heyecanlanıyor kendimkini düşünemiyorum:) bir kaç belirti hissedip demişsiniz ya neydi onlar?
Çok teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin ben De öyle gördükçe başka testleri heycanlanıyorum 😍 belirtilerim şöyleydi adet belirtileri idi klasik. Buna ek olarak gün içersinde mide yanması çok hafif bununla beraber ayaktayken birden başım döndü bir yere tutundum hemen normaLde hiç olmaz bu ikisi. Yinede umutsuz yapmıştım testi nasip bakalım kan da görmek de nasip olur inşallah

Tabiki de canım hiç hamile kalamıcam diye kendimi harap etmiştim resmen. Acayip ye kafaya takmıştım farklı şeylerle bile meşgul olamıyordum aklım hep ordaydı. Çok kötü günlerdi ama geçti şükür 🤲🏻 Darısı başına olsun inşallah üzme kendini
Canmm bana gercekten umut oldun lafta degil gercekten🤲 inşallahh bende birgun annelik duygusunu tadarim.. sen de ikinciye inşallah🥰

Back