- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Teşekkür ederim :) inşallah sağlıklı mutlu bir gebelik le kavuşursun bebeğine:)Çok teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin ben De öyle gördükçe başka testleri heycanlanıyorumbelirtilerim şöyleydi adet belirtileri idi klasik. Buna ek olarak gün içersinde mide yanması çok hafif bununla beraber ayaktayken birden başım döndü bir yere tutundum hemen normaLde hiç olmaz bu ikisi. Yinede umutsuz yapmıştım testi nasip bakalım kan da görmek de nasip olur inşallah
İnşallah Allah bekleyen herkese nasip etsin teşekkür ederim :)Teşekkür ederim :) inşallah sağlıklı mutlu bir gebelik le kavuşursun bebeğine:)
negatif benim tüpbebek dondurulmuş 2 embriyoydu tutmadı
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba arkadaşlar dışardan takip ediyordum ben de siziüye olmaya karar verdim bat 20 ekim bugün bir kaç belirti hissedip erken gebelik testi yaptım bakabilir misiniz bata 3 gün kala hayali çizgi ilk 3 dk içinde çıktı sizce olabilir mi ?
Evet canım maalesef geçmiş olsunKızlar benim bu akşam üzeri kanamam başladı hala devam ediyor, sanki adet oluyor gibi dün kan testinde bhcg 10 çıkmıştı test yaptırmamış olsam regl oluyorum sanırdım. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum sizce??
Sağolasın, daha önce de mol gebelik geçirmiştim ondan çok tedirgindim ya yine olursa diye. Şimdi sizce tekrar kan verip Dr a gitmeli miyim?? Kim bilir daha önce de geçirdim belki ama erken davranıp test yaptirmadigim için farkında olmadımEvet canım maalesef geçmiş olsunbende yaşadım değerin düşmüştür. Ama güzel düşün demekki sağlıklı değildi. Vücut sağlıklı olmayanı atıyor kanamayla
Bence bi git en azından kafandaki şüphe giderSağolasın, daha önce de mol gebelik geçirmiştim ondan çok tedirgindim ya yine olursa diye. Şimdi sizce tekrar kan verip Dr a gitmeli miyim?? Kim bilir daha önce de geçirdim belki ama erken davranıp test yaptirmadigim için farkında olmadım
Geçmiş olsun bu aradaSağolasın, daha önce de mol gebelik geçirmiştim ondan çok tedirgindim ya yine olursa diye. Şimdi sizce tekrar kan verip Dr a gitmeli miyim?? Kim bilir daha önce de geçirdim belki ama erken davranıp test yaptirmadigim için farkında olmadım
İçin rahatlayacaksa kan ver ama doktorlar kimyasalı bizim gibi önemsemiyorlar. Geçmiş olsun tekrardan.Sağolasın, daha önce de mol gebelik geçirmiştim ondan çok tedirgindim ya yine olursa diye. Şimdi sizce tekrar kan verip Dr a gitmeli miyim?? Kim bilir daha önce de geçirdim belki ama erken davranıp test yaptirmadigim için farkında olmadım
Kaçıncı haftandasın bildiğim kadarıyla 6 da bel ağrısı şiddetlenmeye başlar. İki kat ilerliyorsa değerlerin gayet normal ağrı olması tutunmaya çalışıyor annesiKizlar merhaba nasilsiniz bugun adetim geceli 5.gun biliyorsunuz kanda gebelik gorundu belim çok ağriyor sizce normal mi
Canim vala bemde bilmiyom kacinci haftadayimKaçıncı haftandasın bildiğim kadarıyla 6 da bel ağrısı şiddetlenmeye başlar. İki kat ilerliyorsa değerlerin gayet normal ağrı olması tutunmaya çalışıyor annesi
Son adet tarihini girerek hesaplayabilirsin hem çok güzel appler var bebeğinin gün gün nasıl büyüdüğünü sana ne hissettireceğini gösteriyorCanim vala bemde bilmiyom kacinci haftadayimbugun adetimin 5. Gunu beklenen adet gunu kan vermistim 5.gun once 109.7 çikmisti ama suan oyle belim agriyor ki sanki dunyanin isini yapmisim belim kopmuş gibi hissediyorum hani insan çok çok yorulunca hissedilen bir ağri olur ya asagida belde oyle işte anlamadim
Ignenin üstünden 12 gün falan geçmesi lazım canım iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor test biraz daha sabret inşallah tutmuşturMerhaba kızlar birşey danışmak istiyorum yeni üye oldum bir kaç gündür takip ediyorum bu ay ilk defa klomen ve çatlama iğnesi oldum bugün iğnemi vurulalı bir hafta oldu adetimede 1 hafta var dayanamayıp belirtiler üzerine test yaptım pozitif çıktı sizce doğrumur
Normal canımKizlar merhaba nasilsiniz bugun adetim geceli 5.gun biliyorsunuz kanda gebelik gorundu belim çok ağriyor sizce normal mi
İnşallah çok sağolunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
İnş canım nasip herşey tşk ederimIgnenin üstünden 12 gün falan geçmesi lazım canım iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor test biraz daha sabret inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?