Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim :) inşallah sağlıklı mutlu bir gebelik le kavuşursun bebeğine:)

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar benim bu akşam üzeri kanamam başladı hala devam ediyor, sanki adet oluyor gibi dün kan testinde bhcg 10 çıkmıştı test yaptırmamış olsam regl oluyorum sanırdım. Kimyasal gebelik mi geçiriyorum sizce??

Evet canım maalesef geçmiş olsun bende yaşadım değerin düşmüştür. Ama güzel düşün demekki sağlıklı değildi. Vücut sağlıklı olmayanı atıyor kanamayla

Evet canım maalesef geçmiş olsun bende yaşadım değerin düşmüştür. Ama güzel düşün demekki sağlıklı değildi. Vücut sağlıklı olmayanı atıyor kanamayla
Sağolasın, daha önce de mol gebelik geçirmiştim ondan çok tedirgindim ya yine olursa diye. Şimdi sizce tekrar kan verip Dr a gitmeli miyim?? Kim bilir daha önce de geçirdim belki ama erken davranıp test yaptirmadigim için farkında olmadım

Bence bi git en azından kafandaki şüphe gider

Geçmiş olsun bu arada

Kizlar merhaba nasilsiniz bugun adetim geceli 5.gun biliyorsunuz kanda gebelik gorundu belim çok ağriyor sizce normal mi

İçin rahatlayacaksa kan ver ama doktorlar kimyasalı bizim gibi önemsemiyorlar. Geçmiş olsun tekrardan.

Kizlar merhaba nasilsiniz bugun adetim geceli 5.gun biliyorsunuz kanda gebelik gorundu belim çok ağriyor sizce normal mi
Kaçıncı haftandasın bildiğim kadarıyla 6 da bel ağrısı şiddetlenmeye başlar. İki kat ilerliyorsa değerlerin gayet normal ağrı olması tutunmaya çalışıyor annesi

Kaçıncı haftandasın bildiğim kadarıyla 6 da bel ağrısı şiddetlenmeye başlar. İki kat ilerliyorsa değerlerin gayet normal ağrı olması tutunmaya çalışıyor annesi
Canim vala bemde bilmiyom kacinci haftadayim bugun adetimin 5. Gunu beklenen adet gunu kan vermistim 5.gun once 109.7 çikmisti ama suan oyle belim agriyor ki sanki dunyanin isini yapmisim belim kopmuş gibi hissediyorum hani insan çok çok yorulunca hissedilen bir ağri olur ya asagida belde oyle işte anlamadim

Son adet tarihini girerek hesaplayabilirsin hem çok güzel appler var bebeğinin gün gün nasıl büyüdüğünü sana ne hissettireceğini gösteriyor

Merhaba kızlar birşey danışmak istiyorum yeni üye oldum bir kaç gündür takip ediyorum bu ay ilk defa klomen ve çatlama iğnesi oldum bugün iğnemi vurulalı bir hafta oldu adetimede 1 hafta var dayanamayıp belirtiler üzerine test yaptım pozitif çıktı sizce doğrumur

Ignenin üstünden 12 gün falan geçmesi lazım canım iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor test biraz daha sabret inşallah tutmuştur

kırmızılar geldi canım yeni bat 18 kasım bu ay maşallah saati bile şaşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…