Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiç kolay değil şimdi yine aynı seyi yaşamaktan korkuyorum.Kızım çok üzülüyor kardeşim doğmuyor hep ölüyor diyor
Kuzumbenim insallah bir kardesi olur sagsaglim Inan uzulmemek elde degil ama guclu olmak zorundayiz, ben 3 kere meleklerimi topraga gömerken her seferinde öldüm sandim... ama evlatlarimiz icin ayakta durmak zorundayiz. Ve Umudumuzu asla kaybetmiyelim

Aminn allah razı olsun insallah

çOk geçmiş olsun gerçekten ağır şeyler yaşamışsınız.Ben 10 gün önce 8+3 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.17 haftalıkken insan daha da bağlanmış oluyordur nasıl zor gelmiştir .Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlar ben de bebek isteyenlerdenim 1 yıllık evliyim halen olmadı eşim varikoselden ameliyat oldu Nisan ayında bende bir sorun yok çok şükür sizlere şöyle bir sorum var yumurta kalitesini artırmak için napiyorsunuz

20.09- seda
Merhaba hoşgeldin iz umarım hayırlısıyla Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder
Beni de kaydedin lutfeeennnnn bat 20.09

Bizim eylul ayi ilk denememizdi olmadi insallah fazla bekletmeden bu ay gelir bebisimiz ovulasyon testi siparisini verdim gelir gelmez gelismeleri sizinle paylasmak istiyorum ne kadar guzel insansin dert ortagi bulabilmesi

Bizim eylul ayi ilk denememizdi olmadi insallah fazla bekletmeden bu ay gelir bebisimiz ovulasyon testi siparisini verdim gelir gelmez gelismeleri sizinle paylasmak istiyorum ne kadar guzel insansin dert ortagi bulabilmesi
Benim de bu ay ilkti bugün test yaptım reglime 1 hafta var negatif çıktı

Eylülden transfer oldum Bat 14 Ekim Hayırlısıyla hepimizin hamile kalması dileğiyle

Hamile kalmadan önce ek olarak folik aside başlamanın yararlı olduğunu soyluyolar. Folik asit sipariş ettim. Acaba aranızda kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…