Saglik olsun bir dahaki aya hamile olmak nasip olsun insallahhhCanım ne yazıkki kırmızıları gördüm benide ekler misin? bat :5ekim
Kuzumbenim insallah bir kardesi olur sagsaglimRabbim hepimizin yardımcısı olsun hiç kolay değil şimdi yine aynı seyi yaşamaktan korkuyorum.Kızım çok üzülüyor kardeşim doğmuyor hep ölüyor diyor
Aminn allah razı olsun insallahKuzumbenim insallah bir kardesi olur sagsaglimInan uzulmemek elde degil ama guclu olmak zorundayiz, ben 3 kere meleklerimi topraga gömerken her seferinde öldüm sandim... ama evlatlarimiz icin ayakta durmak zorundayiz. Ve Umudumuzu asla kaybetmiyelim
çOk geçmiş olsun gerçekten ağır şeyler yaşamışsınız.Ben 10 gün önce 8+3 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.17 haftalıkken insan daha da bağlanmış oluyordur nasıl zor gelmiştir .Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBende cooooook zor gunler yasadim hala acisi cikmadi icimden. 3 tane melegimi topraga gömdüm.. ama sukur 2 tane saglikli dunyalar tatlisi kizlarim var.
Ilk bebegimi oglumu 23 haftalikken enfeksiyon yuzunden erken dogumla kaybettim
Sonra 2 saglikli kizlarim oldu
4. Hamileligi supriz bi sekilde ogrenmistim ve malesef 17 haftalik hamileyken erken suyumun gelmesiyle kizimi kaybettim.
5. Hamileligimde 17 haftalikken oglum, karnimda kordon dolanmasi yuzunden kalbi durmus ve o sekilde onuda kaybettim.
Allahim burda herkese saglikli bi bebek nasip etsin icindede bana❤❤❤❤❤
Cok sagol canimUmarim bir an önce kavuşursunuz bebişinizeekledim sizi
20.09-Merhaba herkeseAylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm
Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur
Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah
ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T
01.10-Chern30
01.10- @ebru2812
01.10- @Mcnlrrrr
03.10- @ankay48
05.10- @Lebenweise
05.10-sutlaacc
06.10- @Uzaygemisi35
06.10- M Melegim96
10.10- @Mrvzkn
11.10- @eczhnm
11.10- @Rosang
11.10- S sinemimsi35
13.10- @Ansumjora
13.10- @Name06
24.10- @cicek96
27.10- @nassau
31.10- @Cgdmbjk
Beni de kaydedin lutfeeennnnn bat 20.09Merhaba hoşgeldin izumarım hayırlısıyla Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder
Beni de eklermisiniz acaba bat 20.09Cok sagol canim
Benim de bu ay ilkti bugün test yaptım reglime 1 hafta var negatif çıktıBizim eylul ayi ilk denememizdi olmadi insallah fazla bekletmeden bu ay gelir bebisimiz ovulasyon testi siparisini verdim gelir gelmez gelismeleri sizinle paylasmak istiyorum ne kadar guzel insansin dert ortagi bulabilmesi❤
İnsallah hayirlisiyla ilk denemende hamilesindir regl olmazsinBenim de bu ay ilkti bugün test yaptım reglime 1 hafta var negatif çıktı
İnşallah gün sayacagim artıkİnsallah hayirlisiyla ilk denemende hamilesindir regl olmazsin
Amin hayırlısıHahaha çok güldüm mesajınıza, iki de kedimiz var birinin ismi sizin nickiniz sütlaçhadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba Eylül ayı için topic mevcut oradan takip edebilirsiniz
Ama ben Ekim ayı içerisinde hamile kalmayi planlıyorum Eylül ayı geçti zatenMerhaba Eylül ayı için topic mevcut oradan takip edebilirsiniz
Merhaba herkeseAylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm
Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur
Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah
ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T
01.10-Chern30
01.10- @ebru2812
01.10- @Mcnlrrrr
03.10- @ankay48
05.10- @Lebenweise
05.10-sutlaacc
06.10- @Uzaygemisi35
06.10- M Melegim96
07-10- C Chemteach
10.10- @Mrvzkn
11.10- @eczhnm
11.10- @Rosang
11.10- S sinemimsi35
11.10-kizinbiri9
13.10- @Ansumjora
13.10- @Name06
24.10- @cicek96
27.10- @nassau
31.10- @Cgdmbjk
Bende öyle duydum henuz baslamadim ama kullanmayi dusunuyorumHamile kalmadan önce ek olarak folik aside başlamanın yararlı olduğunu soyluyolar. Folik asit sipariş ettim. Acaba aranızda kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?