• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Chern30 Chern30 bu arada bat 6 7 Ekim olabilir, şu an son günlerindeyim adetin. Ama yumurtlama belli olunca öne veya ileri atabilir bakalım. Şimdilik o tarihi yazabiliriz 😊

Arkadaşlar merhaba henuz yeni üye oldum ovuslayon testine baslamak istiyorum ne zaman uygun acaba regl dün bitti beklenen bat 6 ekim 😊

Arkadaşlar merhaba henuz yeni üye oldum ovuslayon testine baslamak istiyorum ne zaman uygun acaba regl dün bitti beklenen bat 6 ekim 😊
Ekliyorum sizi 😊 ovulasyon testi içinde bir iki gün içinde başlamanız gerek diye biliyorum ama çok bilgi sahibi değilim konu hakkında arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır 🤗

Insallah benimde mucizem benimle olur❤️

Merhaba bende ekim ayında gebelik planlayandanim.6.5 yaşında bir kızım var.17 haftalık bebeğin kalbi durması ve 7 haftalık düşüğüm var.Bu sefer gebelik öncesi ilaç başlıycam dedi doktor.Düşük sonrası adet olmayı bekliyorum.Adetin 3.günü gidicem ilaç yazacakmış.Hepimiz için hayırlısı ama ben çok yoruldum bu süreçte.Rabbim hayırlısını versin hepimiz için

Merhaba bende ekim ayında gebelik planlayandanim.6.5 yaşında bir kızım var.17 haftalık bebeğin kalbi durması ve 7 haftalık düşüğüm var.Bu sefer gebelik öncesi ilaç başlıycam dedi doktor.Düşük sonrası adet olmayı bekliyorum.Adetin 3.günü gidicem ilaç yazacakmış.Hepimiz için hayırlısı ama ben çok yoruldum bu süreçte.Rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Geçmiş olsun canım 🙏🏻 Ne ilacı verecekmiş doktor? Neden kalbi durmuş dedi mi birşey bende yaşadım aynı şeyi de. Allah bağışlasın senin bir çocuğun var demekki sonraki gebeliklerde de sorun olabiliyor 🤔

Merhaba Hanımlar ve sevgili Chern30 Chern30 😊 29 yaşındayım bir yıllık evliyim, eşimle 9 senedir birlikteyiz 🤗 5 6 yıldır çikolata kistim nedeniyle doğum kontrol hapı kullanıyordum. Ve o şekilde korunuyorduk. Mayıs ayında ilacı yeni bıraktım. O zamandan beri korunmuyoruz. Ama sanırım ilaç sonrası vücut anca düzene giriyor. Mayıstan beri aynı zamanda folik asit kullanıyorum. Ovulasyon testi ile günlerimi takip ediyorum, genelde düzenli gidiyor. Ancak henüz gebelik oluşmadı 🤷 bir iki ay daha deneyeceğiz, daha sonra doktorum rahim filmi öneririm dedi ve eşimden spermiyogram istedi önümüzdeki iki ay olmazsa hem benim hormon testlerim için hem de yol haritası çizmek için gideceğim. Umarım bunlara gerek kalmaz ve bebişimizi görmeye gideriz 🤗 hepimiz için güzel haberlerle dolu bir ay olsun 😊
Kendi mesajımı okuyorum sandım 😀 29 yaşındayım 10 yıldır birlikteyiz eşimle 1 yıldır evliyiz 😃 hayırlısı olsun hakkınızda🙏🏻😍

Geçmiş olsun canım 🙏🏻 Ne ilacı verecekmiş doktor? Neden kalbi durmuş dedi mi birşey bende yaşadım aynı şeyi de. Allah bağışlasın senin bir çocuğun var demekki sonraki gebeliklerde de sorun olabiliyor 🤔
Çok teşekkürler.Hicbir sebep yok takdiri ilahi dedi.17 haftalıkti suni sancı ile ölü doğum yaptım plasenta içerde kaldi kurtajda oldum.Sonraki coraspin ve oksapar iğne kullandım yine düştü.Ilaci söylemedi bende merak ediyorum.Ilk gebelik cok sorunsuzdu.9 aylıktı doğuya tayinimiz çıktı hastane doktor sıkıntı diye erteledik.1 yıldırda bu sorunlar oldu malesef

Çok teşekkürler.Hicbir sebep yok takdiri ilahi dedi.17 haftalıkti suni sancı ile ölü doğum yaptım plasenta içerde kaldi kurtajda oldum.Sonraki coraspin ve oksapar iğne kullandım yine düştü.Ilaci söylemedi bende merak ediyorum.Ilk gebelik cok sorunsuzdu.9 aylıktı doğuya tayinimiz çıktı hastane doktor sıkıntı diye erteledik.1 yıldırda bu sorunlar oldu malesef
Ya işte nasip işi 😌 bende şuan çok sorguluyorum ama Allah nasip ederse olur inşallah ilaç kullanmışsınız yinede düşmüş 😞 inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıkla gelir bebiş🙏🏻

Benim de 7. haftaya girdiğimizde kese büyümediği için kendiliğinden düştü 😢🥺 Kalp atışını görmüştük ama kese olması gerektiği kadar gelişmedi. Bi ay sonra yine adet görürsün dedi doktorum. Ben de adetin 3 veya 4. günü tekrar gidicem. Bazı testler yapacağını söylemişti bana, ilaçtan bahsetmedi.
Allah tez zamanda sağlıklı yavrulara kavuştursun hepimizi 🙏🏻

Benim de 7. haftaya girdiğimizde kese büyümediği için kendiliğinden düştü 😢🥺 Kalp atışını görmüştük ama kese olması gerektiği kadar gelişmedi. Bi ay sonra yine adet görürsün dedi doktorum. Ben de adetin 3 veya 4. günü tekrar gidicem. Bazı testler yapacağını söylemişti bana, ilaçtan bahsetmedi.
Ne zaman kürtaj oldunuz? Amin hepimizi inşallah🙏🏻 Ben 6.haftada kaybettim kürtaj oldum şimdi 2. Adetimi görüyorum inşallah diğer ay hamile olurum🤲🏻

Ne zaman kürtaj oldunuz? Amin hepimizi inşallah🙏🏻 Ben 6.haftada kaybettim kürtaj oldum şimdi 2. Adetimi görüyorum inşallah diğer ay hamile olurum🤲🏻
Benim kürtaj olmama gerek kalmadı, kendiliğinden düştü. Doktor daha sonra baktığında içerde herhangi bi şey kalmamış dedi. Metiler diye bi ilaç aldım, kesik kesik kanama geldi ve öylece bitti. Tüm bunlar geçen ayın sonunda yaşandı, iki hafta oldu. Bu ayın sonunda adet görmeyi bekliyorum. Ondan sonra doktorumla görüşüp ne yapacağımıza karar vericez.
Umarım her şey yolunda gider bu kez ve kayıplarımızı unutturacak sevinçler yaşarız hep beraber 🙏🏻

Bana testlerden bahsetti üniversite hastanesine gönderebilirim ama tedavin değişmeyecek sonuç ne çıkarsa çıksın dedi.Oksapara hamile kalmadan başlayacaksın.Yumurta daha kaliteli oluşacak ve çatlayacak dedi yazacağı ilaçlarla.

Ya işte nasip işi 😌 bende şuan çok sorguluyorum ama Allah nasip ederse olur inşallah ilaç kullanmışsınız yinede düşmüş 😞 inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıkla gelir bebiş🙏🏻
Aminn insallah aynen nasip işi.Kismette yok diyoruz elden.birsey gelmiyor ama üzücü ve yıpratıcı oluyor

Back