• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese 😊 Aylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm :duduk:

Ekim ayına postalanmış tüüüüm anne adaylarımızı bekliyorum İnşallaaaah bu ay herkes bebişine kavuşur 🥰🥰🙏

Liste için B. A. T (beklenen adet tarihinizi) yazıp benim ismimi de etiketleyebilirseniz sevinirim 😊
O zaman ben açılışı yapıyorum bol gebelerimiz olsun İnşallaaaah 🙏

ANNE ADAYLARIMIZIN B. A. T

01.10- Chern30 Chern30
01.10- @ebru2812
05.10- @Lebenweise
05.10- @sutlaacc
24.10- C cicek96
31.10- @Cgdmbjk

Merhaba 3 aydır o ay senın bu ay benm geziyorum bende :) az önce regl oldum EKİM BAT 3 Pcos luyum regl hep duzenlı 2 klomen ve iğneler kullandım hıc gebelık yaşamadım

Merhaba 3 aydır o ay senın bu ay benm geziyorum bende :) az önce regl oldum EKİM BAT 3 Pcos luyum regl hep duzenlı 2 klomen ve iğneler kullandım hıc gebelık yaşamadım

Merhaba hoşgeldin iz 🙏 umarım hayırlısıyla Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder 🥰🥰

Yanlış hatırlamıyorsam Nisan ayından itibaren topik topik geziyorum belki katılıım amacım oan hamilelik henüz gerçekleşmedi ama iyiki bu Kadınlar klubüne katılmışım.
Burdan o kadar güzel arkadaşlıklar edindim ki anlatamam, dünya tatlısı mercimeğimize hamile olan H history1985 , susamımızın güçlü annesi olacak olan PiXiEE PiXiEE ve ballı mı ballı deli kızımız Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha onlarla gece boyu mesajlaşıp kah güldük kah hüzünlendik bu süreç boyunca, topiklerin en büyük hediyesi onlar oldu bana.

Ekim ayı topik sakinleri için yaşadığım süreci kısaca anlatıp listeye 13 Ekim tarihi ile giriş yapmak istiyorum Chern30 Chern30

Yaklaşık 4 senedir evliyim, evliliğimin başından itibaren 9 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı ile korundum. Evlilik öncesi ve evlilik süresi boyunca 28 günde bir saat gibi bir regli düzenim oldu. Son iki aydır ise 33 ile 35 gün arasında geliyor reglim yok yere umutlandırıyor bizi :):):)

Bu ay gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum. Reglim biter bitmez başlayacam ve diğer regli günüme kadar gün aşırı şekilde yapmayı planlıyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam Nisan ayından itibaren topik topik geziyorum belki katılıım amacım oan hamilelik henüz gerçekleşmedi ama iyiki bu Kadınlar klubüne katılmışım.
Burdan o kadar güzel arkadaşlıklar edindim ki anlatamam, dünya tatlısı mercimeğimize hamile olan H history1985 , susamımızın güçlü annesi olacak olan PiXiEE PiXiEE ve ballı mı ballı deli kızımız Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha onlarla gece boyu mesajlaşıp kah güldük kah hüzünlendik bu süreç boyunca, topiklerin en büyük hediyesi onlar oldu bana.

Ekim ayı topik sakinleri için yaşadığım süreci kısaca anlatıp listeye 13 Ekim tarihi ile giriş yapmak istiyorum Chern30 Chern30

Yaklaşık 4 senedir evliyim, evliliğimin başından itibaren 9 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı ile korundum. Evlilik öncesi ve evlilik süresi boyunca 28 günde bir saat gibi bir regli düzenim oldu. Son iki aydır ise 33 ile 35 gün arasında geliyor reglim yok yere umutlandırıyor bizi :):):)

Bu ay gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum. Reglim biter bitmez başlayacam ve diğer regli günüme kadar gün aşırı şekilde yapmayı planlıyorum.
Canımsın ❤️ 17 eylül bi geçsin bende gelicem galiba ekime 🤦🏻‍♀️ Beraberiz yine 😍

Merhabaa 😍
Aylardır başka topikteydim ama buraya bir merhaba demek istedim belki uğurlu gelir ❤ Chern30 Chern30

4 senelik evliyim 2.5 senedir korunmuyorum, bilinen bir sorun yok, iki ay önce rahimde septum(perde) ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası ilaçlarım anca bitti şuan regl bekliyorum. O gelince
11 ekim bat görünüyor şuan. Umarım gelmez artık:21:

Siz nereye ben oraya 🥰🥰🥰 gözlerimden yaşlar pıt pıt oldu valla duygulandım canimsiniz ❤️

1,5 yıllık evliyim bende 9 aydır korunmuyorum doktor kontrolü altındayım herhangi bir problem yok 2 aydır klomen +çatlatma iğnesi yapıldım fakat bu ay kist olmuş ilaçlardan bir daki adetimde çağırdı doktor bakalım ne diyecek 😳 kafama takıyorum vede ağlama krizlerine giriyorum çevremde herkes gebe böyle gördükçe daha çok üzülüyorum kendimi tutamıyorum

A Ansumjora öncelikle hoşgeldin ❤️ bu ay sana ayy acaba mı desem de kullandığın ilaçlardan dolayı istemiyordun sanırım hayırlısı olsun canım inşallah kısmetse bu ay bu topicteki herkes bebişine kavuşur 🥰🥰
Bende yaklaşık 2 yıllık evliyim şubat ayına kadar prezervatifle korunduk ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum annemde meme kanseri olduğu için benim için hormonal ilaçlar riskli. Şubat ayından mayısa kadar bir korunduk bir korunmadık ve mayıstan beri deniyoruz ama hiç öyle kolay bir iş değilmiş 😅 mayıs ayında ben gün aşırı ilişki denedim eşimle bizim için çok yorucu bir dönem oldu bir daha açıkçası o şekilde denemeyi düşünmüyorum. Oluruna bıraktım artık çok üstüne düşünce stresin beni etkilediğini düşünüyorum. Umarım yakın zamanda hepimiz bu güzel sevinci yaşarız. Hepinize güzel enerjiler yolluyorum güçlü kadınlar kendinize inanın bu ay her şey çok güzel olacak 🙏❤️🤰

1,5 yıllık evliyim bende 9 aydır korunmuyorum doktor kontrolü altındayım herhangi bir problem yok 2 aydır klomen +çatlatma iğnesi yapıldım fakat bu ay kist olmuş ilaçlardan bir daki adetimde çağırdı doktor bakalım ne diyecek 😳 kafama takıyorum vede ağlama krizlerine giriyorum çevremde herkes gebe böyle gördükçe daha çok üzülüyorum kendimi tutamıyorum
Hiç canını sıkma canım bak burda birbirimize destek oluyoruz yalnız değilsin hepimizin bir vakti var onu bekliyoruz sadece 🙏 sen gönlünü ferah tut 🥰

A Ansumjora öncelikle hoşgeldin ❤ bu ay sana ayy acaba mı desem de kullandığın ilaçlardan dolayı istemiyordun sanırım hayırlısı olsun canım inşallah kısmetse bu ay bu topicteki herkes bebişine kavuşur 🥰🥰
Bende yaklaşık 2 yıllık evliyim şubat ayına kadar prezervatifle korunduk ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum annemde meme kanseri olduğu için benim için hormonal ilaçlar riskli. Şubat ayından mayısa kadar bir korunduk bir korunmadık ve mayıstan beri deniyoruz ama hiç öyle kolay bir iş değilmiş 😅 mayıs ayında ben gün aşırı ilişki denedim eşimle bizim için çok yorucu bir dönem oldu bir daha açıkçası o şekilde denemeyi düşünmüyorum. Oluruna bıraktım artık çok üstüne düşünce stresin beni etkilediğini düşünüyorum. Umarım yakın zamanda hepimiz bu güzel sevinci yaşarız. Hepinize güzel enerjiler yolluyorum güçlü kadınlar kendinize inanın bu ay her şey çok güzel olacak 🙏🤰
Bu ay biz de ilk defa eşim beyin teklifiyle iki günde bir deneyeceğiz(şaşırttı da beni 😂) İnşallah yapabiliriz 🙏🏻

Bu ay biz de ilk defa eşim beyin teklifiyle iki günde bir deneyeceğiz(şaşırttı da beni 😂) İnşallah yapabiliriz 🙏🏻
Bi kaç gün şehir dışına çıkın, bi haftasonu kaçamağı yapın. Biraz kafa dağıtırsınız, modunuz değişir. Mutlu ebeveynler 👫🏻 gelmeye istekli bebekler 👧🏻👦🏻

Son düzenleme:
Bi kaç günü şehir dışına çıkın, bi haftasonu kaçamağı yapın. Biraz kafa dağıtırsınız, modunuz değişir. Mutlu ebeveynler 👫🏻 gelmeye istekli bebekler 👧🏻👦🏻
Yumurtlama haftasında tatildeydik, güzel denk geldi, değerlendirebildik de ama ilaç kullanımından dolayı sanırım yumurtlama olmadı bende😉

Merhaba Hanımlar ve sevgili Chern30 Chern30 😊 29 yaşındayım bir yıllık evliyim, eşimle 9 senedir birlikteyiz 🤗 5 6 yıldır çikolata kistim nedeniyle doğum kontrol hapı kullanıyordum. Ve o şekilde korunuyorduk. Mayıs ayında ilacı yeni bıraktım. O zamandan beri korunmuyoruz. Ama sanırım ilaç sonrası vücut anca düzene giriyor. Mayıstan beri aynı zamanda folik asit kullanıyorum. Ovulasyon testi ile günlerimi takip ediyorum, genelde düzenli gidiyor. Ancak henüz gebelik oluşmadı 🤷 bir iki ay daha deneyeceğiz, daha sonra doktorum rahim filmi öneririm dedi ve eşimden spermiyogram istedi önümüzdeki iki ay olmazsa hem benim hormon testlerim için hem de yol haritası çizmek için gideceğim. Umarım bunlara gerek kalmaz ve bebişimizi görmeye gideriz 🤗 hepimiz için güzel haberlerle dolu bir ay olsun 😊

Back