Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende cooooook zor gunler yasadim hala acisi cikmadi icimden. 3 tane melegimi topraga gömdüm.. ama sukur 2 tane saglikli dunyalar tatlisi kizlarim var.

Ilk bebegimi oglumu 23 haftalikken enfeksiyon yuzunden erken dogumla kaybettim
Sonra 2 saglikli kizlarim oldu
4. Hamileligi supriz bi sekilde ogrenmistim ve malesef 17 haftalik hamileyken erken suyumun gelmesiyle kizimi kaybettim.
5. Hamileligimde 17 haftalikken oglum, karnimda kordon dolanmasi yuzunden kalbi durmus ve o sekilde onuda kaybettim.

Allahim burda herkese saglikli bi bebek nasip etsin icindede bana ❤❤❤❤❤

Hangi ilaçtan kullandınız? Yan etkisi mi oldu?
Ameliyat sonrası estrofem vermişti doktor, sonraki reglde gidince devam etmemi söyledi estrofeme. Bazı doktorlar yumurtlamayı engelleyebileceğini söylüyor, ovulasyonda da ben pik görmedim zaten (ki bu zamana kadar hiç pik görmedim)

Arkadaşlar merhaba henuz yeni üye oldum ovuslayon testine baslamak istiyorum ne zaman uygun acaba regl dün bitti beklenen bat 6 ekim
Merhaba regl bitince hemen başlamanız lazım, bir de testten önce iki saat sıvı almamaya dikkat edin, sabah ilk idrarla da olmayacak o da önemli

Benidw eklermisiniz adet oldum bugün yine olmadı bat 13.10.2020

Geçmiş olsun, umarım bir an önce düzene girer

Çok geçmiş olsun, kayıplarınız için gerçekten çok üzüldüm. Allah size ve kızlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin Siz yeniden anneliği tadın, kızlarınız abla olsunlar

Çok geçmiş olsun, kayıplarınız için gerçekten çok üzüldüm. Allah size ve kızlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin Siz yeniden anneliği tadın, kızlarınız abla olsunlar

Amin cnm insallah cok saol

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiç kolay değil şimdi yine aynı seyi yaşamaktan korkuyorum.Kızım çok üzülüyor kardeşim doğmuyor hep ölüyor diyor

Canım beni de eklermisin bat 10 Ekim eylul topiginden buraya transfer oldum Ekim'de 2. Yılımız dolacak eşimle ağustosta prezervatif ile korunmayı bıraktık ins kısa sürede kavusabiliriz bebislerimize

Benide ekler misiniz 11 ekim bat agustosda kimyasal gebelik geçirdim

Merhaba 3 aydır o ay senın bu ay benm geziyorum bende :) az önce regl oldum EKİM BAT 3 Pcos luyum regl hep duzenlı 2 klomen ve iğneler kullandım hıc gebelık yaşamadım
Geçen ay bizde korunmasız başladık. Evliliğimin birinci senesi doluyor. Ekim ayı umarım hayırlı olur. Bat tarihimin 7 Ekim. Benide listeye ekler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…