Amin insallah yok bizde hicbirsy cikmadi ama 5aydir pco hastasiyim erken dogm snrasi oldu smdiden sonra hic blmuorm ne olr ne olmz ndensiz olmuordu uzerine neden de eklendi blmiorm Allahm tez vakitte nasip eder insaallahBenim 2 yıldır canım Allah nasip eder insallah sizde de kan pıhtılasmasımı var
Amin insallah canımAmin insallah yok bizde hicbirsy cikmadi ama 5aydir pco hastasiyim erken dogm snrasi oldu smdiden sonra hic blmuorm ne olr ne olmz ndensiz olmuordu uzerine neden de eklendi blmiorm Allahm tez vakitte nasip eder insaallah
Amin inşallah ama diger ay arrtk sonuc simdi 0 ciktiİnşallah hamilesindir Rabbim duysun sesimizi dilerim mutluluktan gözyaşı dökersin
0 cktiAmin pozitif oldugu zamanda hastanede heycandan Gülümsersin ben oyle olmustum hemen telefona sarılıp ablalarmı aramıstım eşime de aksam süpriz yapmıstım ama artık süprizlik durumumuz kalmadısimdi kendisi beni götüreck ve birlikte öğreniriz sonucuda gizlemedim yani geciktigimi filan da hadi hayırlısı olsun canım bizde gec olmazsa gidecez bu aksam eşim yeni gelecek işte yemek faslı filan
Canım olsun moral bozmak yok akışına bırakırsın olur Allahın izniyle çok üzüldüm bende ama hemen toparlanman lazım ki bir dahaki aya daha güzel sonuclar alasın0 ckti
Üzülme inan ki vakti saati vardır biliyorum üzüldün ama vardır bi hikmetiAmin inşallah ama diger ay arrtk sonuc simdi 0 cikti
İcimde de bi ferahlik anlamadim Allahima şukurler olsun kotu kotu dusunup isyan etmicem bu sefer bana.nasip olmadi ama inşallah sana size nasip olur canmAynen canım olsun herşeye ragmen daha yasımızda genc olacak eminim ben
Benim de 8 Ekim hala olmadım. Aynı belirtileri yaşıyoruz 16 Ekim de hasyaneye gidecem eğer olmazsam test yaparım o zamanSelam kızlar
Bat 8 ekimdi, hala regl olmadım. Alt karnımda ve belimde ağrı var, sabahları midemde ekşime oluyor ama geçiyor onun dışında hiçbir belirtim yok diyebilirim. Test yapmaya korkuyorum, yine kocaman bir negatif görmekten
Zaten bu bizim için imtihandır canım en önemlisi zaten isyan etmemek tir sabır canım sabredecez sadeceİcimde de bi ferahlik anlamadim Allahima şukurler olsun kotu kotu dusunup isyan etmicem bu sefer bana.nasip olmadi ama inşallah sana size nasip olur canm
Evet Allah başka dert bela vermesinZaten bu bizim için imtihandır canım en önemlisi zaten isyan etmemek tir sabır canım sabredecez sadece
Birebirdir canım inşirahEvet Allah başka dert bela vermesinbi inşirâh okurum simdi tamamdir
Aminn inşallahhhBirebirdir canım inşirah ☺ Allah ferahlık versin
Allah inşallah yüzümüzü güldürür, gerçi ben çok umutsuzum dün test yaptım negatif çıktıBenim de 8 Ekim hala olmadım. Aynı belirtileri yaşıyoruz 16 Ekim de hasyaneye gidecem eğer olmazsam test yaparım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?