Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 2 yıldır canım Allah nasip eder insallah sizde de kan pıhtılasmasımı var
Amin insallah yok bizde hicbirsy cikmadi ama 5aydir pco hastasiyim erken dogm snrasi oldu smdiden sonra hic blmuorm ne olr ne olmz ndensiz olmuordu uzerine neden de eklendi blmiorm Allahm tez vakitte nasip eder insaallah

Amin insallah yok bizde hicbirsy cikmadi ama 5aydir pco hastasiyim erken dogm snrasi oldu smdiden sonra hic blmuorm ne olr ne olmz ndensiz olmuordu uzerine neden de eklendi blmiorm Allahm tez vakitte nasip eder insaallah
Amin insallah canım

0 ckti

Vallahi uzulmedim desem yalan olur içim bi ciz etti yine ama yapacak hic bir sey yok bu ay da olmadi nasip diyip gecicez demek ki bu ay hayirli degilmiş A ayse2325 Eliff456

Ben de bugün test yaptım, yumurtlama takibi yapıp çatlamasından itibaren değerlendirmiştik 2 gün geciktim idrar negatif

Aynen canım olsun herşeye ragmen daha yasımızda genc olacak eminim ben
İcimde de bi ferahlik anlamadim Allahima şukurler olsun kotu kotu dusunup isyan etmicem bu sefer bana.nasip olmadi ama inşallah sana size nasip olur canm

Merhaba arkadaşlar bende bu ay normalde gebelik düşünüyorum. Regl sonrası yumurtlama gününde ilişkiye girmek istiyorum bat:13 ekim. Adet gününü beklemeyip öncesinde hamile kalan var mı ? Aslında kafamı birşey daha kurcalıyor☺ 4.5 yaşında oğlum var 2. De erkek istiyorum oğluma oyun arkadaşı da olabilsin diye. Biraz Çin takvimini düşünüyorum.. ekim için kız diyor kasım için erkek. Rabbim bilir tabi ki en doğrusunu. Acaba yine de içimde kalmasa kasımı denesem mi ??

Kızlar adetime yedi gün kaldı. İki gün önce test yaptım negatif çıktı. Test yapmamın sebebi de bir önceki adetim üç gün sürdü ve çok az oldu rengi de farklıydı. Şüphelenmiştim. Kasık ağrısı var bel ağrısı var baş ağrısı var. Hiç böyle şeyler hissetmemiştim. Kasık ağrım geçmişti uzanınca dinlenince. Bugün yüksek bir yere uzandım ve uzandığım an çok kötü bir ağrı girdi kasığıma sizce bu ne olabilir nedendir? Soğuk alma ile olabilecek bir şey mi? Yoksa hamilelik olabilir mi?

Son düzenleme:
Benim de 8 Ekim hala olmadım. Aynı belirtileri yaşıyoruz 16 Ekim de hasyaneye gidecem eğer olmazsam test yaparım o zaman

İcimde de bi ferahlik anlamadim Allahima şukurler olsun kotu kotu dusunup isyan etmicem bu sefer bana.nasip olmadi ama inşallah sana size nasip olur canm
Zaten bu bizim için imtihandır canım en önemlisi zaten isyan etmemek tir sabır canım sabredecez sadece

Kızlar kan tahlili sonucum beta HCG değeri 3,41 çıktı. Tahlil yapan görevli çok düşük ihtimal adet gecikmesi olduğu için bir doktora gözüküp tekrarlamam gerektiğini söyledi. Bat 7 ekimdi ama gelen giden yok. Boyle olupta hamile kalan var mı aranizda

Kızlar bat 5 ekimdi hala bir gelen giden yok alt karnimda bı kasılma gibi biseyler var birde goguslerimde biraz dolgunluk ile ağrıma başladı adet vakitlerinde kol bacaklarimda hep morarmalar oluyor şimdi yine var adetim 33 günde bir oluyor ama bazen bunun üstüne 5-6 günde gecikiyor yine adet gecikmesi olabilir sabah test yapmayı düşünüyorum hayırlısı artık

Benim de 8 Ekim hala olmadım. Aynı belirtileri yaşıyoruz 16 Ekim de hasyaneye gidecem eğer olmazsam test yaparım o zaman
Allah inşallah yüzümüzü güldürür, gerçi ben çok umutsuzum dün test yaptım negatif çıktı bir kaç gün daha bekleyip tekrarlayacağım. İki gündür sabahları midem felaket. Güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…