Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zor seyler yaşamişsin inşallah mukafatin en guzeli senin olur Her halimize sukur Allah bunlari unutturacak dert vermesin

Benmde adetlerm erken dogmdan sonra bozuldu kacinci gun yumrtladiniz acaba bn bakmadim yumrtlama gnume ama 20.21. Gunu yumrtlamama denk gelmesi mumkunmu die merk ettm bnde 35-40 gunde br adet oluorm artk
Canım 24. Gün yumurtladım benimde oyle gec oluyorm kürtaj oldugum ilk ay 50. Gün adet oldum sonraki ay 4 gün tek gecikti bu ay da işte 40. Gün olacak

Canım 24. Gün yumurtladım benimde oyle gec oluyorm kürtaj oldugum ilk ay 50. Gün adet oldum sonraki ay 4 gün tek gecikti bu ay da işte 40. Gün olacak
Bnde ayniyim maalesef duzenm ck bozuldu o halde o gnlerde de tutmasi olasi peki suan test yaptm erkenmi olms oldu supheli gnlerden 7.8 gun gecti dha adetme 8-12 gun flan vr

A ben kan sandım bende de idrar negatif o yüzden kanda da negatif cıkarsa belki adet söktürücü kullanırım belim de cok agrıyor agrı kesici filanda alamıyorum
40. Gununuzmus gordm ama 50 gun de olmanizi varsayarsk sizinkifr erken olablr belki son gun tuttu bir hafta daha beklemek lazm en az Ben 28. Gunumdeym

Bnde ayniyim maalesef duzenm ck bozuldu o halde o gnlerde de tutmasi olasi peki suan test yaptm erkenmi olms oldu supheli gnlerden 7.8 gun gecti dha adetme 8-12 gun flan vr
Senin erken canım ben 9. Gün erken gebelik yapmıstım silik bile cıkmamıstı bir Hafta sonra normali yaptıgımda silik cıkmıstı bekle bence

40. Gununuzmus gordm ama 50 gun de olmanizi varsayarsk sizinkifr erken olablr belki son gun tuttu bir hafta daha beklemek lazm en az
Doğru diyosun işte insallah vardır cok istiyorum herkes gibi Ama sizinki erken yani onu biliyorum

Senin erken canım ben 9. Gün erken gebelik yapmıstım silik bile cıkmamıstı bir Hafta sonra normali yaptıgımda silik cıkmıstı bekle bence
O zaman bnm hala umudum var iliskiden 9. Gunmu yaptnz cikmadi afedersinizde yani umidim btmisti ama acaba umtleneblrmiym :)))

O zaman bnm hala umudum var iliskiden 9. Gunmu yaptnz cikmadi afedersinizde yani umidim btmisti ama acaba umtleneblrmiym :)))
Yumurtlama ve evet ilişkininde Tabikide ümit her zaman vardır ve henüz daha adetiniz bile gecmemiş herkesin bünyesi farklıdır kiminin erkek gecer idrara kiminin gec yani ama en iyisi adeti gecmesini beklemektir veya kan tahlili yaptırmak tır

Amin canım kimseyi insallah cocuksuz bırakmasın rabbim
Smdi verdim kani duani eksik etme, ama.negatif sanrm verirken icimden oyle his gecti.. canm sen hamilelekernde hissetmsmydin gebe oldugunu bana hep olmicak gibi geliyor

Smdi verdim kani duani eksik etme, ama.negatif sanrm verirken icimden oyle his gecti.. canm sen hamilelekernde hissetmsmydin gebe oldugunu bana hep olmicak gibi geliyor
Yok ya cok ta içimden gecmemişti sadece yine her zamanki gibi istiyorum rabbimin izniyle insallah bu defa vardır canım dualarım seninle içimizdeki o olumsuzluk hissi emin ol umutlanmamak içindir cünkü o sonuc ta 0 olarak gormek üzücü olmasın diye ama insallah vardır cok heycanlı ya

İnşallah hamilesindir Rabbim duysun sesimizi dilerim mutluluktan gözyaşı dökersin

Her kan verdigimde ayni heyecan icim pir pir canm artik oyle bi hale geldmki he tamam yine negatif ya dicek haldeym 0i gorunce pozitif ciksa napcagimi bilmiyorum ne tepki verdgimi de inşallah o gunleri de goruruz

Her kan verdigimde ayni heyecan icim pir pir canm artik oyle bi hale geldmki he tamam yine negatif ya dicek haldeym 0i gorunce pozitif ciksa napcagimi bilmiyorum ne tepki verdgimi de inşallah o gunleri de goruruz❤
Amin pozitif oldugu zamanda hastanede heycandan Gülümsersin ben oyle olmustum hemen telefona sarılıp ablalarmı aramıstım eşime de aksam süpriz yapmıstım ama artık süprizlik durumumuz kalmadı simdi kendisi beni götüreck ve birlikte öğreniriz sonucuda gizlemedim yani geciktigimi filan da hadi hayırlısı olsun canım bizde gec olmazsa gidecez bu aksam eşim yeni gelecek işte yemek faslı filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…