Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutsuzluğa kapılma belki geç döllenmedir, inşallah hayırlı haberler alırız

Benim de alt karnım o durumda valla dün idrar testim negatifti biraz daha bekleyeceğim

İnşallah canım inşallah ikimizde hamileyizdir

Gebelıkle ılgılı bırsey dıyemıcem ama mıde be bagırsaklarda bende de var sıkıntı ne oldu soze acaba

Nasip bence ama aklınızda kalmasın kasım diyorsanız öyle deneyin

BELki geç döllenmedir, biraz daha bekleyeceğim ben olmazsa tarlusal alacağım
Adet söktürücü imiş baktım canım ya bilemedim test negatif en son Eylül'ün 2 sinde adet oldum vallahi anlamadım bu işi zaten 33-35 günde bir oluyorum soğan kabuğu kaynatıp içsem mı diyorum adet söktürücü o da

Benle sen hemen hemen aynıyız galiba bende en son adetim 1 Eylül bende gec oldugum için okadr karmasık birşeyki bugun nasipse kan vermeye gidecem evdeki testim negatif ti büyük ihtimal bende adet sokturucu birşeyler alırım sogan suyu iyi gelirmi ki hamile değilsek bir an once adet olsaydık bu stres insanı mahfediyor

Aynen canim ya gecen ay kardeşim.olmadi bekar bende soğanın kabuklarını kaynatıp icirdim 15 dk sonra adeti gelmiş hemde 20 gün gecikme olmuştu iltihap tıkanma felan var sa açıyor Muş. Bilemedim bende bu kadar gecikmisken idrar negatif çıktı kan vermek mantıklı mı adet söktürücü de alamıyorum ya varsa diye uffff

Normalde de bu kadar gecikir miydi adetin ben alıskınım gecikmesine o yüzden testim negatif cıkarsa yaparım bu soğan kürünü tadı kötü müymüş peki

Sen kan vermemiş misin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…