Umutsuzluğa kapılma belki geç döllenmedir, inşallah hayırlı haberler alırızKızlar kan tahlili sonucum beta HCG değeri 3,41 çıktı. Tahlil yapan görevli çok düşük ihtimal adet gecikmesi olduğu için bir doktora gözüküp tekrarlamam gerektiğini söyledi. Bat 7 ekimdi ama gelen giden yok. Boyle olupta hamile kalan var mı aranizda
Benim de alt karnım o durumda valla dün idrar testim negatifti biraz daha bekleyeceğimKızlar bat 5 ekimdi hala bir gelen giden yok alt karnimda bı kasılma gibi biseyler var birde goguslerimde biraz dolgunluk ile ağrıma başladı adet vakitlerinde kol bacaklarimda hep morarmalar oluyor şimdi yine var adetim 33 günde bir oluyor ama bazen bunun üstüne 5-6 günde gecikiyor yine adet gecikmesi olabilir sabah test yapmayı düşünüyorum hayırlısı artık
İnşallah canım inşallah ikimizde hamileyizdirAllah inşallah yüzümüzü güldürür, gerçi ben çok umutsuzum dün test yaptım negatif çıktıbir kaç gün daha bekleyip tekrarlayacağım. İki gündür sabahları midem felaket. Güzel haberlerini bekliyorum
Kaç gün gecikti sizinBenim de alt karnım o durumda valla dün idrar testim negatifti biraz daha bekleyeceğim
Bugün 3. Gün, dünkü testim negatif maalesef ama alt karnından ağrı ve çekilme hissi var bir de mide bulantısı sabahlarıKaç gün gecikti sizin
Saglıklcagının kan sonuclarını goruntuledıgı site var ama kan verdıkten sonra barkot almak gerekO nasıl yapılıyor ya hiç bilmiyorum ki bide sağlık ocağında kan verdim ben
Günaydın ben regl oldum11.10-eczhnm
11.10- R Rosang
11.10- S sinemimsi35
11.10-kizinbiri9
11.10- G Germanteacher
11. 10- D Duruuu
11.10-Asrindeniz123
11.10- M merimer54
Günaydın kızlar bat geldi durumlar nasıl
Şimdi test yaptım.bende normalden 6 gün gecikti negatif başka bir sorun var demekkiBugün 3. Gün, dünkü testim negatif maalesef ama alt karnından ağrı ve çekilme hissi var bir de mide bulantısı sabahları
Gebelıkle ılgılı bırsey dıyemıcem ama mıde be bagırsaklarda bende de var sıkıntı ne oldu soze acabacok garip seyler oldu eyluln 6snda hasta oldm en sn sonra bebek calismalina basldk o kdr emindmki hamile kaldgmdan hissetmistm ve birden cok hasladm migdem ve bagrsklrm cok kotu durmdaydi eylulun 30nda bi doktora gittm ve klonoskopi olman gerekiyror endoskopide dedi ve ben hamilelk supem var anastasi alamam ddm varsa zaten cikr dediler dogm doktoruna gonderdiler doktorda yumrtalamanin urenden baya gecms varsa cikr dedi test ypti kocaman bi 0 cikti yani yok dedi bnde uzuldm ekimn 2 snde operasynlri oldm snra adet olmam gerekirken olmadm gunum gecti ekimin 8 test aldm pozitif cikti tekrar aldm yine pozitif bu nasl oldu varmi boyle bisey yasayan
BELki geç döllenmedir, biraz daha bekleyeceğim ben olmazsa tarlusal alacağımŞimdi test yaptım.bende normalden 6 gün gecikti negatif başka bir sorun var demekki
Nee yazık ki ben onu kaybettimSaglıklcagının kan sonuclarını goruntuledıgı site var ama kan verdıkten sonra barkot almak gerek
Nasip bence ama aklınızda kalmasın kasım diyorsanız öyle deneyinMerhaba arkadaşlar bende bu ay normalde gebelik düşünüyorum. Regl sonrası yumurtlama gününde ilişkiye girmek istiyorum bat:13 ekim. Adet gününü beklemeyip öncesinde hamile kalan var mı ? Aslında kafamı birşey daha kurcalıyor☺ 4.5 yaşında oğlum var 2. De erkek istiyorum oğluma oyun arkadaşı da olabilsin diye.Biraz Çin takvimini düşünüyorum.. ekim için kız diyor kasım için erkek. Rabbim bilir tabi ki en doğrusunu. Acaba yine de içimde kalmasa kasımı denesem mi ??
O ne canımBELki geç döllenmedir, biraz daha bekleyeceğim ben olmazsa tarlusal alacağım
Adet söktürücü imiş baktım canım ya bilemedim test negatif en son Eylül'ün 2 sinde adet oldum vallahi anlamadım bu işi zaten 33-35 günde bir oluyorum soğan kabuğu kaynatıp içsem mı diyorum adet söktürücü o daBELki geç döllenmedir, biraz daha bekleyeceğim ben olmazsa tarlusal alacağım
Benle sen hemen hemen aynıyız galiba bende en son adetim 1 Eylül bende gec oldugum için okadr karmasık birşeyki bugun nasipse kan vermeye gidecem evdeki testim negatif ti büyük ihtimal bende adet sokturucu birşeyler alırım sogan suyu iyi gelirmi ki hamile değilsek bir an once adet olsaydık bu stres insanı mahfediyorAdet söktürücü imiş baktım canım ya bilemedim test negatif en son Eylül'ün 2 sinde adet oldum vallahi anlamadım bu işi zaten 33-35 günde bir oluyorum soğan kabuğu kaynatıp içsem mı diyorum adet söktürücü o da
ben cok korkmustum birz panik bi insanm hemen kotu syler dusundm ama midemde gastrit ve golit vrmis kotu bir sey yokmus sükürGebelıkle ılgılı bırsey dıyemıcem ama mıde be bagırsaklarda bende de var sıkıntı ne oldu soze acaba
Aynen canim ya gecen ay kardeşim.olmadi bekar bende soğanın kabuklarını kaynatıp icirdim 15 dk sonra adeti gelmiş hemde 20 gün gecikme olmuştu iltihap tıkanma felan var sa açıyor Muş. Bilemedim bende bu kadar gecikmisken idrar negatif çıktı kan vermek mantıklı mı adet söktürücü de alamıyorum ya varsa diye uffffBenle sen hemen hemen aynıyız galiba bende en son adetim 1 Eylül bende gec oldugum için okadr karmasık birşeyki bugun nasipse kan vermeye gidecem evdeki testim negatif ti büyük ihtimal bende adet sokturucu birşeyler alırım sogan suyu iyi gelirmi ki hamile değilsek bir an once adet olsaydık bu stres insanı mahfediyor
Normalde de bu kadar gecikir miydi adetin ben alıskınım gecikmesine o yüzden testim negatif cıkarsa yaparım bu soğan kürünü tadı kötü müymüş pekiAynen canim ya gecen ay kardeşim.olmadi bekar bende soğanın kabuklarını kaynatıp icirdim 15 dk sonra adeti gelmiş hemde 20 gün gecikme olmuştu iltihap tıkanma felan var sa açıyor Muş. Bilemedim bende bu kadar gecikmisken idrar negatif çıktı kan vermek mantıklı mı adet söktürücü de alamıyorum ya varsa diye uffff
Sen kan vermemiş misin dahaAynen canim ya gecen ay kardeşim.olmadi bekar bende soğanın kabuklarını kaynatıp icirdim 15 dk sonra adeti gelmiş hemde 20 gün gecikme olmuştu iltihap tıkanma felan var sa açıyor Muş. Bilemedim bende bu kadar gecikmisken idrar negatif çıktı kan vermek mantıklı mı adet söktürücü de alamıyorum ya varsa diye uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?