- 6 Nisan 2020
- 195
- 112
- 18
- 30
Kaç çıktı ki sonucunTest yaptm tabiki bekleyemedm cikmadi ama ya yk ya da dha erken bgun basladi blmiorm ilginc bisyler vr ama ne bilemedm karnmda ck agrio sanki adet olcm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç çıktı ki sonucunTest yaptm tabiki bekleyemedm cikmadi ama ya yk ya da dha erken bgun basladi blmiorm ilginc bisyler vr ama ne bilemedm karnmda ck agrio sanki adet olcm
Zor seyler yaşamişsin inşallah mukafatin en guzeli senin olur Her halimize sukur Allah bunlari unutturacak dert vermesinBende 26 yım genetik testim yeni cıktı işte bu aksam onuda alabilirsem alcam eşimin genetiğnde bişey cıkmadı kan pıhtılasma iki genimde heterozigot olarak var ileri değil ama hamile kalımca iğne ve kan sulandırıcı kullanmam gerekir su an aspirin içiyorum her gün bir tane eger bu ay adet olursam eşim de sperm testi verecek henüz hiç vermedik şu an için büyük problem yok gibi gorunuyor ikinci gebeliğimde 8. Haftamda kalp atısı için gittmde gelişimi 6. Haftayla uyumlu ve kalp atısı yok dendi bir hafta daha araştırıp bir kaç doktors daha gittim mecburen kürtaj oldum kalp atısı olusmadı bu ay yeni klrunmayı bıraktım 3 ay oldu kürtaj olalı bu ay eşim de ben de kendimizi cok veremedik açıkcası o yüzden cok umutlu değilim ama veren Allah her türlü verir de alırda bakalım bu aksam öğrenecegz insallah yoksada şükür diyip devam edecez ☺
Canım 24. Gün yumurtladım benimde oyle gec oluyorm kürtaj oldugum ilk ay 50. Gün adet oldum sonraki ay 4 gün tek gecikti bu ay da işte 40. Gün olacakBenmde adetlerm erken dogmdan sonra bozuldu kacinci gun yumrtladiniz acaba bn bakmadim yumrtlama gnume ama 20.21. Gunu yumrtlamama denk gelmesi mumkunmu die merk ettm bnde 35-40 gunde br adet oluorm artk
Amin canım kimseyi insallah cocuksuz bırakmasın rabbimZor seyler yaşamişsin inşallah mukafatin en guzeli senin olur Her halimize sukur Allah bunlari unutturacak dert vermesin
Yok idrar testi yaptmKaç çıktı ki sonucun
A ben kan sandım bende de idrar negatif o yüzden kanda da negatif cıkarsa belki adet söktürücü kullanırım belim de cok agrıyor agrı kesici filanda alamıyorumYok idrar testi yaptm
Bnde ayniyim maalesef duzenm ck bozuldu o halde o gnlerde de tutmasi olasi peki suan test yaptm erkenmi olms oldu supheli gnlerden 7.8 gun gecti dha adetme 8-12 gun flan vrCanım 24. Gün yumurtladım benimde oyle gec oluyorm kürtaj oldugum ilk ay 50. Gün adet oldum sonraki ay 4 gün tek gecikti bu ay da işte 40. Gün olacak
40. Gununuzmus gordm ama 50 gun de olmanizi varsayarsk sizinkifr erken olablr belki son gun tuttu bir hafta daha beklemek lazm en az Ben 28. GunumdeymA ben kan sandım bende de idrar negatif o yüzden kanda da negatif cıkarsa belki adet söktürücü kullanırım belim de cok agrıyor agrı kesici filanda alamıyorum
Amiin aminn canm benimAmin canım kimseyi insallah cocuksuz bırakmasın rabbim
Senin erken canım ben 9. Gün erken gebelik yapmıstım silik bile cıkmamıstı bir Hafta sonra normali yaptıgımda silik cıkmıstı bekle benceBnde ayniyim maalesef duzenm ck bozuldu o halde o gnlerde de tutmasi olasi peki suan test yaptm erkenmi olms oldu supheli gnlerden 7.8 gun gecti dha adetme 8-12 gun flan vr
Doğru diyosun işte insallah vardır cok istiyorum herkes gibi Ama sizinki erken yani onu biliyorum40. Gununuzmus gordm ama 50 gun de olmanizi varsayarsk sizinkifr erken olablr belki son gun tuttu bir hafta daha beklemek lazm en az
O zaman bnm hala umudum var iliskiden 9. Gunmu yaptnz cikmadi afedersinizde yani umidim btmisti ama acaba umtleneblrmiym :)))Senin erken canım ben 9. Gün erken gebelik yapmıstım silik bile cıkmamıstı bir Hafta sonra normali yaptıgımda silik cıkmıstı bekle bence
İnsaallah erkendir bnde ck istiorm 5 yildir :) sizin ne kdr oldu iki kaybm vr iste maalsefDoğru diyosun işte insallah vardır cok istiyorum herkes gibi Ama sizinki erken yani onu biliyorum☺
Yumurtlama ve evet ilişkininde Tabikide ümit her zaman vardır ve henüz daha adetiniz bile gecmemiş herkesin bünyesi farklıdır kiminin erkek gecer idrara kiminin gec yani ama en iyisi adeti gecmesini beklemektir veya kan tahlili yaptırmak tırO zaman bnm hala umudum var iliskiden 9. Gunmu yaptnz cikmadi afedersinizde yani umidim btmisti ama acaba umtleneblrmiym :)))
Benim 2 yıldır canım Allah nasip eder insallah sizde de kan pıhtılasmasımı varİnsaallah erkendir bnde ck istiorm 5 yildir :) sizin ne kdr oldu iki kaybm vr iste maalsef
Smdi verdim kani duani eksik etme, ama.negatif sanrm verirken icimden oyle his gecti.. canm sen hamilelekernde hissetmsmydin gebe oldugunu bana hep olmicak gibi geliyorAmin canım kimseyi insallah cocuksuz bırakmasın rabbim
Yok ya cok ta içimden gecmemişti sadece yine her zamanki gibi istiyorum rabbimin izniyle insallah bu defa vardır canım dualarım seninle içimizdeki o olumsuzluk hissi emin ol umutlanmamak içindir cünkü o sonuc ta 0 olarak gormek üzücü olmasın diye ama insallah vardır cok heycanlı yaSmdi verdim kani duani eksik etme, ama.negatif sanrm verirken icimden oyle his gecti.. canm sen hamilelekernde hissetmsmydin gebe oldugunu bana hep olmicak gibi geliyor
İnşallah hamilesindir Rabbim duysun sesimizi dilerim mutluluktan gözyaşı dökersinSmdi verdim kani duani eksik etme, ama.negatif sanrm verirken icimden oyle his gecti.. canm sen hamilelekernde hissetmsmydin gebe oldugunu bana hep olmicak gibi geliyor
Her kan verdigimde ayni heyecan icim pir pir canm artik oyle bi hale geldmki he tamam yine negatif ya dicek haldeym 0i gorunce pozitif ciksa napcagimi bilmiyorum ne tepki verdgimi de inşallah o gunleri de goruruzYok ya cok ta içimden gecmemişti sadece yine her zamanki gibi istiyorum rabbimin izniyle insallah bu defa vardır canım dualarım seninle içimizdeki o olumsuzluk hissi emin ol umutlanmamak içindir cünkü o sonuc ta 0 olarak gormek üzücü olmasın diye ama insallah vardır cok heycanlı ya ☺
Amin pozitif oldugu zamanda hastanede heycandan Gülümsersin ben oyle olmustum hemen telefona sarılıp ablalarmı aramıstım eşime de aksam süpriz yapmıstım ama artık süprizlik durumumuz kalmadı simdi kendisi beni götüreck ve birlikte öğreniriz sonucuda gizlemedim yani geciktigimi filan da hadi hayırlısı olsun canım bizde gec olmazsa gidecez bu aksam eşim yeni gelecek işte yemek faslı filanHer kan verdigimde ayni heyecan icim pir pir canm artik oyle bi hale geldmki he tamam yine negatif ya dicek haldeym 0i gorunce pozitif ciksa napcagimi bilmiyorum ne tepki verdgimi de inşallah o gunleri de goruruz❤