• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ya 29ya 30da catladi yumurta 11-12.gun Allahm benm negatif cikarsa da seninki bari pozitf ciksinn🤲🤲🤲
Allah razı olsum canım insallah ikimiz içinde saglıklısı olsun kötü seyler yasayınca su an tek istedigim saglıklı gebelik gecirip saglıklı doğum yapmak canım sen hemşire misin acilde görevin ne

Allah razı olsum canım insallah ikimiz içinde saglıklısı olsun kötü seyler yasayınca su an tek istedigim saglıklı gebelik gecirip saglıklı doğum yapmak canım sen hemşire misin acilde görevin ne
İnşallahh saglikla🤲🤲 Ebeym canm ben😊 ama kadn dogum doktorumuz yok acil hemsireligi yapiyorum dogum gelirse de dogum yaptiriyorum oyle karişik😊

İnşallahh saglikla🤲🤲 Ebeym canm ben😊 ama kadn dogum doktorumuz yok acil hemsireligi yapiyorum dogum gelirse de dogum yaptiriyorum oyle karişik😊
Ay hemde ebesin rabbim kendi cocugunun da doğumuna sahit olmayı nasip etsin cümlem cok doğru olamasada sen anla beni😂

Şu doğum vaktinde olan alt muayenelerden korktgm kadar hiç bişeyden korkmuyorum sanırım 😁
Canm hic korkma dogum aninda can acitan bisey ama yapacak bisey yok ahh melegimi kucagima alacagimi bilsem o muayneler gozumde bile olmaz🤲

Canm hic korkma dogum aninda can acitan bisey ama yapacak bisey yok ahh melegimi kucagima alacagimi bilsem o muayneler gozumde bile olmaz🤲
Doğru diyosun su an daha o hamilelk duygusunu bebeği filan hiç hissetmedigim için oyle geliyor banada

Doğru diyosun su an daha o hamilelk duygusunu bebeği filan hiç hissetmedigim için oyle geliyor banada
Bende hissetmedim kuzum ama dogum anina cok sahit oldugum icin boyle dusunuyorum sanrm ama bigun biz de o masaya dogum icin cikicaz allahin izniyle inşallahh🤲❤️

Bende hissetmedim kuzum ama dogum anina cok sahit oldugum icin boyle dusunuyorum sanrm ama bigun biz de o masaya dogum icin cikicaz allahin izniyle inşallahh🤲
Aminn cokça amin bu gece hayırlı sonucları alırız sen kaç yıllık evlisin herhangi bir sorununuz varmı uyguladıgınz tedavi filan

Aminn cokça amin bu gece hayırlı sonucları alırız sen kaç yıllık evlisin herhangi bir sorununuz varmı uyguladıgınz tedavi filan
Aminn inşallahh hayirli zamanda hayirli saglikli evlat nasip olsun inşallah hepimize🤲 ben 13ay oldu korunmayi birakali 2yil 3aylik evliyim, pkosum histeroskopi oldum temmuzda poliplerm alindi 5 kere falan klomen tedavisi aldm yumurta olstu catladi gebelk olmadi esimnde spermiyogrami iyi sadece hareketlilik %25 ama o engel degil dediler en son agustosta klomen kullandm adet olnca tepem atti hsg cekildm tedaviyi biraktim.. akişina birakicam artik psikolojik olarak yoruldum

Aminn inşallahh hayirli zamanda hayirli saglikli evlat nasip olsun inşallah hepimize🤲 ben 13ay oldu korunmayi birakali 2yil 3aylik evliyim, pkosum histeroskopi oldum temmuzda poliplerm alindi 5 kere falan klomen tedavisi aldm yumurta olstu catladi gebelk olmadi esimnde spermiyogrami iyi sadece hareketlilik %25 ama o engel degil dediler en son agustosta klomen kullandm adet olnca tepem atti hsg cekildm tedaviyi biraktim.. akişina birakicam artik psikolojik olarak yoruldum
Demekki daha zamanı gelmemiş öyle büyük probleminiz yokmus şükür bir cok kişide duydum tatile gidip hamile kalanı bence sizde de oyle bişey olursa bi tatil iyi gelir kafanı bosaltırdın düsünmezdin

Demekki daha zamanı gelmemiş öyle büyük probleminiz yokmus şükür bir cok kişide duydum tatile gidip hamile kalanı bence sizde de oyle bişey olursa bi tatil iyi gelir kafanı bosaltırdın düsünmezdin
İnsan psikolojisi öyle bişeyki tüm hayatı etkiliyor canım akışına bırakmak doğru bişey ama işte insan her ay kendine engel olamıyor düsünmeden yapamıyor başka seylerle mesgul et kendini

Canm biz bu surecte cok tatile gittik gezdk ettik olmadi maalesef olmadi mi olmuyor ama kendimi aliştirdim bu duyguya tedaviyle ugrasmak icimden bile gelmiyor artik amh da baktirdim 5 cikti doktorumda dedi herseyi hallettik hicbr sknti yok dinlen dedi Allaha biraktim.. sonucta elimden geleni yaptigimi dusunuyorum🤲

İnsan psikolojisi öyle bişeyki tüm hayatı etkiliyor canım akışına bırakmak doğru bişey ama işte insan her ay kendine engel olamıyor düsünmeden yapamıyor başka seylerle mesgul et kendini
Ya tabikide oyle tamamen kafadan atamayiz sadece tevekkul edip beklemeyi ogrenmemiz gerek o kadar yoksa kimse dusunmeden edemez..

Ya tabikide oyle tamamen kafadan atamayiz sadece tevekkul edip beklemeyi ogrenmemiz gerek o kadar yoksa kimse dusunmeden edemez..
Mesela eskiden her ay aglardm ederdim ama Allaha yemn ettm amh ve hsg iyi ciksin gozumden bir damla yaş gelmicek bebek diye dedim sozumu de tutuyorum inşallah tutabilirimde hep🤲

Mesela eskiden her ay aglardm ederdim ama Allaha yemn ettm amh ve hsg iyi ciksin gozumden bir damla yaş gelmicek bebek diye dedim sozumu de tutuyorum inşallah tutabilirimde hep🤲
Ne güzel canım olacak Allahın izniyle insan herşeyin her daima dolu tarafından bakacak şükür imkansız değil durumunuz en kötü tüp bebeğe bile gidebilir sonuc bugun öyle intagramda şu bülent tıraşa denk geldim tüp bebek doktoru bakındık oyle şükrettim insanlar 15 20 yıl sonucunda daha yeni bebek sahibi olabiliyor defalarca tüp bebek denemeleri filan yani bu ayda bak insallah vardır olaki yoksada artık akışına bırakırsın 11 ay cok uzun süre değil ben 2 yıldır yani evlendigimden beri korunmuyorum kolay kolay hamilede kalamıyorum işte iki kere tuttu onlarda da nasip olmadı

Ne güzel canım olacak Allahın izniyle insan herşeyin her daima dolu tarafından bakacak şükür imkansız değil durumunuz en kötü tüp bebeğe bile gidebilir sonuc bugun öyle intagramda şu bülent tıraşa denk geldim tüp bebek doktoru bakındık oyle şükrettim insanlar 15 20 yıl sonucunda daha yeni bebek sahibi olabiliyor defalarca tüp bebek denemeleri filan yani bu ayda bak insallah vardır olaki yoksada artık akışına bırakırsın 11 ay cok uzun süre değil ben 2 yıldır yani evlendigimden beri korunmuyorum kolay kolay hamilede kalamıyorum işte iki kere tuttu onlarda da nasip olmadı
Olacaksa tuple de olur yeter ki olsun ugrasiriz biz hayirlisi nasilsa🤲 suan.gurbetteyz Allahn izniyle 2yl sonra tayn isticez o 2yil boyunca da herhangi bi tedavi almayi dusunmuyorum yasimda 25daha her seyn hayirlisi Allahtan.. Sen de herhangi bi sikinti var pihtilasma bozuklugu vs mi var

canım oladabilir olmayadabilir daha cok erken seninki bence bekleyebilirsen ki cogunlukla bekleyemiyoruz en erken 12. Gün filan erken test veya kan ver derim ben ☺
Test yaptm tabiki bekleyemedm cikmadi ama ya yk ya da dha erken bgun basladi blmiorm ilginc bisyler vr ama ne bilemedm karnmda ck agrio sanki adet olcm

Olacaksa tuple de olur yeter ki olsun ugrasiriz biz hayirlisi nasilsa🤲 suan.gurbetteyz Allahn izniyle 2yl sonra tayn isticez o 2yil boyunca da herhangi bi tedavi almayi dusunmuyorum yasimda 25daha her seyn hayirlisi Allahtan.. Sen de herhangi bi sikinti var pihtilasma bozuklugu vs mi var
Bende 26 yım genetik testim yeni cıktı işte bu aksam onuda alabilirsem alcam eşimin genetiğnde bişey cıkmadı kan pıhtılasma iki genimde heterozigot olarak var ileri değil ama hamile kalımca iğne ve kan sulandırıcı kullanmam gerekir su an aspirin içiyorum her gün bir tane eger bu ay adet olursam eşim de sperm testi verecek henüz hiç vermedik şu an için büyük problem yok gibi gorunuyor ikinci gebeliğimde 8. Haftamda kalp atısı için gittmde gelişimi 6. Haftayla uyumlu ve kalp atısı yok dendi bir hafta daha araştırıp bir kaç doktors daha gittim mecburen kürtaj oldum kalp atısı olusmadı bu ay yeni klrunmayı bıraktım 3 ay oldu kürtaj olalı bu ay eşim de ben de kendimizi cok veremedik açıkcası o yüzden cok umutlu değilim ama veren Allah her türlü verir de alırda bakalım bu aksam öğrenecegz insallah yoksada şükür diyip devam edecez ☺️🤲🏻

Ay amin ya benim karısık biraz normalde 1 ekim battı ama adetlerim düzensiz oldu kürtaj sonraı o yüzden 24 ekimde yumurtlama oldu ondan yola cıkarak 7 ekim bat oldu su an 3 gün gecmiş sayılıyor
Benmde adetlerm erken dogmdan sonra bozuldu kacinci gun yumrtladiniz acaba bn bakmadim yumrtlama gnume ama 20.21. Gunu yumrtlamama denk gelmesi mumkunmu die merk ettm bnde 35-40 gunde br adet oluorm artk

Back