• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım sen ne zaman vermeyi düsünüyorsun kan
Sali gunu ovulasyonun 14.gunu oluyor tam o gun de nobetciyim olmazsam vericem bu ay belirtilerim cok tuhaf adetten farkli 1-2sey var inşallah bebiştendir ates olcme yontemini de deniyorum bu ay henuz dusmedi ateşim🙏

Sali gunu ovulasyonun 14.gunu oluyor tam o gun de nobetciyim olmazsam vericem bu ay belirtilerim cok tuhaf adetten farkli 1-2sey var inşallah bebiştendir ates olcme yontemini de deniyorum bu ay henuz dusmedi ateşim🙏
Sen bide acilde calısıyorsun ben dayanamaz hemen kan verirdim herhalde 😂 hayırlısı olsun kuzum insallah

Bugun supheli iliskiden sonraki 7.8. Gun ve kahvaltidn snra asiri tansionm dustu gibi ve bayilckmisim gibi oldm snra yattim ve kalktigimda wc ye gittim afedersnz peceteyle sildikce iki uc cok minik kahve akinti geldi adet tarihim ortalama 18 i gibi hep deisir oyuzdn bet deil bu sklde yasayan oldmu hamilelk olablrmi acep 🤗🤗🤗

Ay dayanamicam ortalik sakinlessin gidip vericem varsa kesin cikar dimi 11.gun
kanda cıkar diye düsünüyorum ama gec döllenme dedikleri sey olmussa bilemedim yani ay sana gaz vermiş gibi oldum canım istersen bekle pazartesi salıyı☺️

kanda cıkar diye düsünüyorum ama gec döllenme dedikleri sey olmussa bilemedim yani ay sana gaz vermiş gibi oldum canım istersen bekle pazartesi salıyı☺
Ama yumurtladigim tarihi biliyorum en gec 10.gun yerlesme oluyor diye biliyorum cok yeni bilr olsa 5-10bisey cikmazmi🙄 kendimi negatif cikacak diye telkin ediyorum suan aliştik gerci ama😂

Ama yumurtladigim tarihi biliyorum en gec 10.gun yerlesme oluyor diye biliyorum cok yeni bilr olsa 5-10bisey cikmazmi🙄 kendimi negatif cikacak diye telkin ediyorum suan aliştik gerci ama😂
Bence bekle sen salıyı tut kendini daha garanti olur bugun yaparsan negatif bile cıksa sen adet olana kadar hep süpheyle kalacaksın e üst üstede test yapamazsın bence bekle şeytana uyma 😂😂 benimki adetimden gectigi için kesin sonuc olur of bende eşimi bekliyorum daha calısıyor

Kızlar 1.20 beta hcg sonuç ne sat 11 eylül bat 9 ekim ovulasyon günüm yani iliski olan 29eylül

Ama yumurtladigim tarihi biliyorum en gec 10.gun yerlesme oluyor diye biliyorum cok yeni bilr olsa 5-10bisey cikmazmi🙄 kendimi negatif cikacak diye telkin ediyorum suan aliştik gerci
Bugun supheli iliskiden sonraki 7.8. Gun ve kahvaltidn snra asiri tansionm dustu gibi ve bayilckmisim gibi oldm snra yattim ve kalktigimda wc ye gittim afedersnz peceteyle sildikce iki uc cok minik kahve akinti geldi adet tarihim ortalama 18 i gibi hep deisir oyuzdn bet deil bu sklde yasayan oldmu hamilelk olablrmi acep 🤗🤗🤗
canım oladabilir olmayadabilir daha cok erken seninki bence bekleyebilirsen ki cogunlukla bekleyemiyoruz en erken 12. Gün filan erken test veya kan ver derim ben ☺️

Bence bekle sen salıyı tut kendini daha garanti olur bugun yaparsan negatif bile cıksa sen adet olana kadar hep süpheyle kalacaksın e üst üstede test yapamazsın bence bekle şeytana uyma 😂😂 benimki adetimden gectigi için kesin sonuc olur of bende eşimi bekliyorum daha calısıyor
Yok canm sonucta 5bile olsa cikmasi gerekir 0sa adet olcam demektir belirtilerm adet belirtileridir anlamiş olurum🙄 bu belirtilere hamile deglsem adet geliyordur kosa kosa😂😂

Yok canm sonucta 5bile olsa cikmasi gerekir 0sa adet olcam demektir belirtilerm adet belirtileridir anlamiş olurum🙄 bu belirtilere hamile deglsem adet geliyordur kosa kosa😂😂
Sonuctan kaçıs yok vallahi canım haklısın yaptın mı bari testi

İnşallah ikimizinde pozitif cikar🤲 senn kac gun gecti demistin
Ay amin ya benim karısık biraz normalde 1 ekim battı ama adetlerim düzensiz oldu kürtaj sonraı o yüzden 24 ekimde yumurtlama oldu ondan yola cıkarak 7 ekim bat oldu su an 3 gün gecmiş sayılıyor

Ay amin ya benim karısık biraz normalde 1 ekim battı ama adetlerim düzensiz oldu kürtaj sonraı o yüzden 24 ekimde yumurtlama oldu ondan yola cıkarak 7 ekim bat oldu su an 3 gün gecmiş sayılıyor
Bende ya 29ya 30da catladi yumurta 11-12.gun Allahm benm negatif cikarsa da seninki bari pozitf ciksinn🤲🤲🤲

Back