4 gün var adet olmama şuan akıntı arttı beyaz Bi umut insan düşünüyor ama hamile olmadığımı düşünüyorum Bi yandan daTabikide cogu adet belirtileri gebelik berltleriyle aynıdır adet vaktin ne zaman yada geciktimi
Maalesef canım ya. Kasım ayına artık umutlar
Bizim iki üç degerimize yüzdelik şekilde yazmış sonuç ondan anlayamadım teşekkür ederim yorumun için de :)İnternetten normal değerler ile sizin sonuçları kıyaslayın belli oluyor zaten
Bende de var akıntı ve sag kasıgımda ara ara giren batmalar çarşamba gününü beklicem işte bakalım insallah ikimizinde vardıe4 gün var adet olmama şuan akıntı arttı beyaz Bi umut insan düşünüyor ama hamile olmadığımı düşünüyorum Bi yandan da
hmm koyulaşmış evet...kaç gün kalmıştı normalde regliye, yarında aynı saatlerde yeniden dener misin ovulasyon testi?Ama biraz bekleyince boyle oldu canim. Koyulasti yani.
benim adetime her zaman son 1 hafta kala yoğun akıntım oluyor beyaz beyaz.. Hamilelik ile ilgili olduğunu ilk defa duydum... Herhalde hamile kaldığımdaki bu akıntıyı karıştırırımBende de var akıntı ve sag kasıgımda ara ara giren batmalar çarşamba gününü beklicem işte bakalım insallah ikimizinde vardıe
Yok canim polikistik. 28 gunde bir adet goruyorum. Bunu adete 6 gun kala yapmistim simdi 3 gun kaldi adetime.hmm koyulaşmış evet...kaç gün kalmıştı normalde regliye, yarında aynı saatlerde yeniden dener misin ovulasyon testi?
Birde polikistik over yok değil mi sende?
Aslında bir Erken dönem testi tüm sorularımızı cevaplayacak ama gecikme olmadan erken dönem testine para verme şimdi
Yok canim polikistik. 28 gunde bir adet goruyorum. Bunu adete 6 gun kala yapmistim simdi 3 gun kaldi adetime.
Ayin hem 23 unu hemde 24 unu degerlendirmisiz takvime baktimda simdi. Rabbim Hayirlisi ise baksim yuzumuze insallah . Elimde vardi denerim yarin insallah yuzumuz guler tum isteyenlerin :) gogus uclarim koyulasti ve acimaya basladi uclari hafif catlamis gibi.Eğer düzenli olarak 28 günde bir adet oluyor iseniz ve 3 gün kaldı ise regliye; hesaplayacak olursak 23 ile 24 EYLÜL sizin yumurtlama gününüzdü,eğer o günleri değerlendirdiyseniz ihtimal oldukça yüksek...
Siz eğer elinizde var ise yarın bir ovülasyon testi daha yapın, eğer ciddi anlamda koyu ise vardır birşeyler belki :):)
ayy hadi inşallah canım yarın bekliyorum testi ::):):)Ayin hem 23 unu hemde 24 unu degerlendirmisiz takvime baktimda simdi. Rabbim Hayirlisi ise baksim yuzumuze insallah . Elimde vardi denerim yarin insallah yuzumuz guler tum isteyenlerin :) gogus uclarim koyulasti ve acimaya basladi uclari hafif catlamis gibi.
2 gun once normal gebelik yapmistim onda tek cizgiydi ama silik bile yoktuayy hadi inşallah canım yarın bekliyorum testi ::):):)
Erken ise normal gebelik testlerinde çıkmayabilr, Yakın zamanda arkadaşım bu şekilde oldu ordan biliyorum.2 gun once normal gebelik yapmistim onda tek cizgiydi ama silik bile yoktu
Deneyim sabah kalktigimda insallah hayirlisi olur hakkimizda :)Erken ise normal gebelik testlerinde çıkmayabilr, Yakın zamanda arkadaşım bu şekilde oldu ordan biliyorum.
Sadece onun ovülasyon testi 4 gün kala baya baya sizinkinden de baya koyuydu.
Bu nedenle yarın bir daha deneyin diyorum aslına bakarsanız
sabah ilk idrar ile yapmayın ama :) zaten biliyorsunuzdur gerçi ama testen en az 2 saat önceye kadar da sıvı tüketmemiş olunDeneyim sabah kalktigimda insallah hayirlisi olur hakkimizda :)
Valla bende cok bilmiyorum burada okuduğum kadarıyla psikolojik olabilir herşeyimizi hamilemiyiz e baglıyor oldukbenim adetime her zaman son 1 hafta kala yoğun akıntım oluyor beyaz beyaz.. Hamilelik ile ilgili olduğunu ilk defa duydum... Herhalde hamile kaldığımdaki bu akıntıyı karıştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?