Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T Tesla58 canım sperm testinden anlıyormusun benim eşim test verdi ama gosteremedik doktora 2 aydır deniyoruz bu ay da ben gideceğim doktora hormonlara baktırmak için

T Tesla58 canım sperm testinden anlıyormusun benim eşim test verdi ama gosteremedik doktora 2 aydır deniyoruz bu ay da ben gideceğim doktora hormonlara baktırmak için
İnternetten normal değerler ile sizin sonuçları kıyaslayın belli oluyor zaten

Yumurtlama ağrısı çekiyorum galiba uzun zamandır ağrısızdı yine böyle belli etti kendini

4 gün var adet olmama şuan akıntı arttı beyaz Bi umut insan düşünüyor ama hamile olmadığımı düşünüyorum Bi yandan da
Bende de var akıntı ve sag kasıgımda ara ara giren batmalar çarşamba gününü beklicem işte bakalım insallah ikimizinde vardıe

Ama biraz bekleyince boyle oldu canim. Koyulasti yani.
hmm koyulaşmış evet...kaç gün kalmıştı normalde regliye, yarında aynı saatlerde yeniden dener misin ovulasyon testi?
Birde polikistik over yok değil mi sende?

Aslında bir Erken dönem testi tüm sorularımızı cevaplayacak ama gecikme olmadan erken dönem testine para verme şimdi

Bende de var akıntı ve sag kasıgımda ara ara giren batmalar çarşamba gününü beklicem işte bakalım insallah ikimizinde vardıe
benim adetime her zaman son 1 hafta kala yoğun akıntım oluyor beyaz beyaz.. Hamilelik ile ilgili olduğunu ilk defa duydum... Herhalde hamile kaldığımdaki bu akıntıyı karıştırırım

Yok canim polikistik. 28 gunde bir adet goruyorum. Bunu adete 6 gun kala yapmistim simdi 3 gun kaldi adetime.

Yok canim polikistik. 28 gunde bir adet goruyorum. Bunu adete 6 gun kala yapmistim simdi 3 gun kaldi adetime.

Eğer düzenli olarak 28 günde bir adet oluyor iseniz ve 3 gün kaldı ise regliye; hesaplayacak olursak 23 ile 24 EYLÜL sizin yumurtlama gününüzdü,eğer o günleri değerlendirdiyseniz ihtimal oldukça yüksek...

Siz eğer elinizde var ise yarın bir ovülasyon testi daha yapın, eğer ciddi anlamda koyu ise vardır birşeyler belki :):)

Ayin hem 23 unu hemde 24 unu degerlendirmisiz takvime baktimda simdi. Rabbim Hayirlisi ise baksim yuzumuze insallah . Elimde vardi denerim yarin insallah yuzumuz guler tum isteyenlerin :) gogus uclarim koyulasti ve acimaya basladi uclari hafif catlamis gibi.

ayy hadi inşallah canım yarın bekliyorum testi ::):):)

2 gun once normal gebelik yapmistim onda tek cizgiydi ama silik bile yoktu
Erken ise normal gebelik testlerinde çıkmayabilr, Yakın zamanda arkadaşım bu şekilde oldu ordan biliyorum.
Sadece onun ovülasyon testi 4 gün kala baya baya sizinkinden de baya koyuydu.
Bu nedenle yarın bir daha deneyin diyorum aslına bakarsanız

Deneyim sabah kalktigimda insallah hayirlisi olur hakkimizda :)

benim adetime her zaman son 1 hafta kala yoğun akıntım oluyor beyaz beyaz.. Hamilelik ile ilgili olduğunu ilk defa duydum... Herhalde hamile kaldığımdaki bu akıntıyı karıştırırım
Valla bende cok bilmiyorum burada okuduğum kadarıyla psikolojik olabilir herşeyimizi hamilemiyiz e baglıyor olduk Beyaz akıntı kimisinde leke li sarı oluyor mus bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…