- 10 Mayıs 2020
- 37
- 38
- 3
Simdi yapsam olur mi acaba?sabah ilk idrar ile yapmayın ama :) zaten biliyorsunuzdur gerçi ama testen en az 2 saat önceye kadar da sıvı tüketmemiş olun
yok bekle bence :)Simdi yapsam olur mi acaba?
13 temmuzda 14 haftalik bebegimi kalbinin durmasi
Nedeniyle kaybeytim... sonra hic korunmadim 1 kez adet gordum sonra 2 gunde 1 kesinlikle iliskimiz oldu... ve sukur Rabbime hamileyim
Bence hic moralinizi bozmayin adet gununu bekleyin ben adetten iki gun oncesi yaptim.negatifti adet gunu yaptim pozitif cok sasirmistim hakkinizda hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinmerhabalar hanımlar, bat 8 ekim. ama aklıma sıçalar cumartesi günü predictor erken gebelik testi yaptım. adetten 6 gün öncesine kadar yapılabiliyor diye. koskocaman bir negatif. ama ne yaparsın yine de insan bekliyor işte...bütün moralim yerle bir girip girip herkesin testini yorumlarını okuyup hevesleniyorum gezdim gezdim artık bir yere içimi dökmek istedim. hamile olanlar, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah biz bekleyenler de mucizemize kavuşuruz
Canım hala gelen bişi yok bir kaç gün bekleyip test yaparım gelmez ise göbeğimi n alt kısmında belli belirsiz bir ağrı var başka bişi de yok
Dayanamadım test yaptım negatif
Yinede kırmızılar gelene kadar silmiyorum sizi listedenDayanamadım test yaptım negatif
Canim bende Yurt disinda yasiyorum Ozel bir Hastaneye gidip beta HCG testi ni Ben istedim Hani Burda illa doktorun lafiyla yapilmiyor sonucu da Ayni gun icerisinde gece mailden gondermislerdicanım malesef yurtdısındayım. türkiyede ki gibi hızlı bi sistemleri yok rezalet. dün kramptan acillik oldum, bebek su kadar haftalık dedi hanımefendi bi kan testi yapma ihtiyacı dahi duymayıp dinlemeden gönderdi beni agrı kesici yazıp. böyle insanlar yüzünden doktora gidesim gelmiyor zaten bu ara hamilelik hassasiyeti var üzerimde. nefret ettim
cok hayırlı olsun canım benim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah
Amin canin Insallah Allah isteyen Herkese nasib etsinAy hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın insallah darısı basımıza ☺
Goguslerim hassaslasti , Ve Cok Uykum vardi arada karnimda kramplar da hissediyordumBelirtilerni yazarmısın
Hayırlısı diyelim çevremde bir çok hamile haberi aldım bu ay umudum bı değişik artti ama nasip işte hayırlısı haber etcemYinede kırmızılar gelene kadar silmiyorum sizi listeden
Merhaba Kasım ayı için topic açıldı mı bilmiyorum ama maalesef sadece Ekim ayı için açıldı bu topicbat 6 kasım
Adet oldum 2 gün erken geldi. Bu ayda olmadı...Bence hic moralinizi bozmayin adet gununu bekleyin ben adetten iki gun oncesi yaptim.negatifti adet gunu yaptim pozitif cok sasirmistim hakkinizda hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?