Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi bu adetime 6 gun var. Ne demek oluyor simdi
ovülasyon testi ise bu sonuç negatif, tabiki bu cevabım kesin bir cevap değil, sadece çevremde yaşadıklarıma bakarak cevap veriyorum. Hamile olunca LH hormonu yani ovulasyon testide yumurtlama gübü gibi baya koyu oluyor.

Canim var gini bende Ader gucunden 5 gun once yapmistim silik cikmisti en iyisi kan ver Aksama kadar anlarsin

ovülasyon testi ise bu sonuç negatif, tabiki bu cevabım kesin bir cevap değil, sadece çevremde yaşadıklarıma bakarak cevap veriyorum. Hamile olunca LH hormonu yani ovulasyon testide yumurtlama gübü gibi baya koyu oluyor.
Ama biraz bekleyince boyle oldu canim. Koyulasti yani.

Eklentiler

• 20201002_132828.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 41
İnşallah olur canım

Canim var gini bende Ader gucunden 5 gun once yapmistim silik cikmisti en iyisi kan ver Aksama kadar anlarsin
canım malesef yurtdısındayım. türkiyede ki gibi hızlı bi sistemleri yok rezalet. dün kramptan acillik oldum, bebek su kadar haftalık dedi hanımefendi bi kan testi yapma ihtiyacı dahi duymayıp dinlemeden gönderdi beni agrı kesici yazıp. böyle insanlar yüzünden doktora gidesim gelmiyor zaten bu ara hamilelik hassasiyeti var üzerimde. nefret ettim

cok hayırlı olsun canım benim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah

Hamile olan arkadaslar hayırlı olsun hepinize benim bat yarin ama dün ip gibi lekeli bi akıntı geldi adet başlangıcı diye düşündüm ama devaminda birsey gelmedi 24 saati de gecti dün adet olacam bu ay da yok diye üzülmüştüm ama şimdi tekrar bi umutlandim hamilelik öncesinde de olabilir mi acaba

Merhaba aranıza bugün katıldım. Anonim olarak sürekli buradan gebelik belirtilerini paylaşanları takip ediyorum ve artık dayanamadım ben de sormak istedim :). 1 yıllık evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz henüz tutturabilmiş değiliz. evlenmeden önce göğüs şişkinliği ve ağrısı, kasık ağrısı yaşamazdım Regl zamanında. Şimdi Regl olmama 4 gün var ve göğüs ağrısı şişkinliği ovülasyondan sonra başladı. Yine adet olacağımı düşünüyorum ama bir sürpriz yaşarmıyım diye de düşünmeden edemiyorum

Merhaba canım öncelikle Allah insallah nasip etmiştir hamilesindir eger değilsen bence ovulasyon takibi yapmalısın benim birnci gebeliğim kendiliğinden evliliğmn 6. Ayında tutmustu ama düşük yaptım sonra hamile kalamadım 8 ay boyunca burada ovulasyon u gorupte yapmıstım ilk ay hemen hamile kalabilmiştim denemediysen yap bence vakit kaybı olmasın bir kaç ay ovulasyon denemesiylede olmaz ise doktora gorunmeni tavsiye ederim

Aslında ovülasyonu telefondaki adet takip programıyla takip ediyorum ovülasyon zamanını gösteriyor. Ona göre de değerlendirdik ama bilemiyorum olmuyor nedenini çözemiyorum. Doktora gitmiştim kasık ağrım için doktora gitmiştim smear yaptı temiz çıktı yumurtaların çok iyi bir problemin yok demişti

Yeni üyeyim pek kullanmayı bilmiyorum alta cevap yazdım

Canım uygulamalar cok yanlıs her kadının vücudu aynımı uygulama hep adet sonraı 14 veya 16 günler gösteriri yumurtlama için ama ben mesela hamile kaldıgım ay adetmin 9. Günü yumurtlamıstım sadece o günleri değerlendirip hamile kalmıstım bu ay tekrar yaptım ovu yü ve tam adetimin 24. Günü yumurtlamam oldu degerlendirdik bakalm insallah tutmustur diye düşünüyorum ovulasyon cok daha garanti bir yöntem eger sen ve eşinde büyük bir problem yoksa genellikle tutar arastır istersen de bende yardımcı olmaya çalışırım cocuk sahibi olamamanın ne demek oldugunu cok iyi bilirim

Eczaneden gebelik testi gibi mi alıyoruz bu testi?

Adet belirtileri olmasına rağmen hamile olma ihtimalim var mıdır sizce?

Eczaneden gebelik testi gibi mi alıyoruz bu testi?
Eczaneden pahalı gelebilir ben laboquick marka sanırım 35 tanesi 37 lira gibi bişeye almıstım hemde üstüne gebelik testi de veriyorlar genellikle farklı markalarda var gittigidiyor filan bakabilirsin bide instagramda birgebenin günlüğü diye bir sayfa var ben oradan almadım ama sen bakabilirsin oda satıyor

Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…