• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar hanımlar, bat 8 ekim. ama aklıma sıçalar cumartesi günü predictor erken gebelik testi yaptım. adetten 6 gün öncesine kadar yapılabiliyor diye. koskocaman bir negatif. ama ne yaparsın yine de insan bekliyor işte... :( bütün moralim yerle bir girip girip herkesin testini yorumlarını okuyup hevesleniyorum gezdim gezdim artık bir yere içimi dökmek istedim. hamile olanlar, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah biz bekleyenler de mucizemize kavuşuruz :KK200:

kızlaar 22. gün progesteton testim 32 , sizce nedir durum ? bat 9-10 ekimdi

merhabalar hanımlar, bat 8 ekim. ama aklıma sıçalar cumartesi günü predictor erken gebelik testi yaptım. adetten 6 gün öncesine kadar yapılabiliyor diye. koskocaman bir negatif. ama ne yaparsın yine de insan bekliyor işte... :KK43: bütün moralim yerle bir girip girip herkesin testini yorumlarını okuyup hevesleniyorum gezdim gezdim artık bir yere içimi dökmek istedim. hamile olanlar, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. inşallah biz bekleyenler de mucizemize kavuşuruz :KK200:
Bence hic moralinizi bozmayin adet gununu bekleyin ben adetten iki gun oncesi yaptim.negatifti adet gunu yaptim pozitif cok sasirmistim hakkinizda hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin

BAT bugündü ve tabii ki hiç beklemeden gözümü açar açmaz regl oldum. Hiç şaşmaz sağolsun 😁 bu kez artık Dr.a gidicez bakalım neler önerecek? Kendi başımıza beceremedik bi de doktor kontrolünde deneyelim ☺️

Canim adete 2 gun var tekrar ovulaston yaptim boyle cikti.

Eklentiler

• 20201006_104408.jpg
    20201006_104408.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 40
canım malesef yurtdısındayım. türkiyede ki gibi hızlı bi sistemleri yok rezalet. dün kramptan acillik oldum, bebek su kadar haftalık dedi hanımefendi bi kan testi yapma ihtiyacı dahi duymayıp dinlemeden gönderdi beni agrı kesici yazıp. böyle insanlar yüzünden doktora gidesim gelmiyor zaten bu ara hamilelik hassasiyeti var üzerimde. nefret ettim

cok hayırlı olsun canım benim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah
Canim bende Yurt disinda yasiyorum Ozel bir Hastaneye gidip beta HCG testi ni Ben istedim Hani Burda illa doktorun lafiyla yapilmiyor sonucu da Ayni gun icerisinde gece mailden gondermislerdi
Insallah Hayirli haberi Alirsin Allah isteyen Herkese nasib eder Insallah 😘

Back