Bence bekleme doktorlar da Uygun görmüş nasılsaKızlar geçen ayın başında bi düşük yaşadım ve bugün regl oldum. Doktorlar genel olarak düşükten sonra bir adet beklemek yeterli diyor. Forumda gördüğüm kadarıyla da daha fazla beklemeyip sağlıklı hamilelik yaşayan çok kisi var ne yapmalıyım sizce ?
Insanın hiç bekleyesi gelmiyor zaten o duygu öyle güzeldi ki..Allah hepimize nasip etsinBence bekleme doktorlar da Uygun görmüş nasılsa
Bende haziranda kurtaj oldum. 2 ay bekledik gecen ay olmadi bu ay nasip bakalim. Oksapar igne ecopirin d vitamini ve folikasit kullaniyorum.Kızlar geçen ayın başında bi düşük yaşadım ve bugün regl oldum. Doktorlar genel olarak düşükten sonra bir adet beklemek yeterli diyor. Forumda gördüğüm kadarıyla da daha fazla beklemeyip sağlıklı hamilelik yaşayan çok kisi var ne yapmalıyım sizce ?
Amiiin cümlemiz inşallah ,Çok teşekkür ederiminşallah Rabbim şifa verir çocuk sahibi olursunuz
Rica ederim canım ne dmeekDediğin gibidir teşekürler canım
Ben de başlayacağım vitamin ve folik asite. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeklerimiz insallah.Bende haziranda kurtaj oldum. 2 ay bekledik gecen ay olmadi bu ay nasip bakalim. Oksapar igne ecopirin d vitamini ve folikasit kullaniyorum.
Merhabalar siz hamile kalmadan mı kullanıyorsunuz oksaparı bende sizin gibi haziranda ikinci kürtajımı oldum kan pıhtıkasması testim iki genim heterozigot bu yüzden doktorum hamile kalınca iğneye baslarız dedi simdlik sadece bebek aspirini kullanıyorumBende haziranda kurtaj oldum. 2 ay bekledik gecen ay olmadi bu ay nasip bakalim. Oksapar igne ecopirin d vitamini ve folikasit kullaniyorum.
Biz daha yeni bu ay bıraktık korunmayı doktorum 6 ay demişti ama ben 3 ay yeterli gördüm bekleyemedim daha fazlaBende haziranda kurtaj oldum. 2 ay bekledik gecen ay olmadi bu ay nasip bakalim. Oksapar igne ecopirin d vitamini ve folikasit kullaniyorum.
Henüz olmadı, biz değerler düşük değil diye bikaç ay kendinmiz deneyelim dedikBenim eşimde aynn elle muanede görüldü 1 hafta önce Cerrahpaşa infertilitesinde ürolijiye gitti evet varikosel iki taraflı var ama ameliyata gerek yok demiş sadece ilaç vermiş. Ama nette okuyunca da ameliyat şart diolar varikosel için sizin ameliyat oldu mu
Benimde iki genim heterozigot ama doktorum gebelik oncesi baslamayi uygun gordu. Birgun ecopirin birgun oksapar kullaniyorum.Merhabalar siz hamile kalmadan mı kullanıyorsunuz oksaparı bende sizin gibi haziranda ikinci kürtajımı oldum kan pıhtıkasması testim iki genim heterozigot bu yüzden doktorum hamile kalınca iğneye baslarız dedi simdlik sadece bebek aspirini kullanıyorum
Gebelik kaybiniz daha dusuk haftalarda olduysa 3 ay uygun yani beklemek icin :) hayirlisiyla olur insallah :)Biz daha yeni bu ay bıraktık korunmayı doktorum 6 ay demişti ama ben 3 ay yeterli gördüm bekleyemedim daha fazla
Evet 6. Ve 10. Haftalardı kalp atısı olusmuyordu ne yazıkki amin saolunGebelik kaybiniz daha dusuk haftalarda olduysa 3 ay uygun yani beklemek icin :) hayirlisiyla olur insallah :)
Ben arastırma hastanesine gittigmde gebe kaldıgımda bile ilaç kullanmana gerek yok demişti şimdi özel kliniği olan bir doktora basladm oda hamile kalınca kullandıracagnı soyledi hangi doktora inanacgmzı ve yol alacagmzı şaşırdıkBenimde iki genim heterozigot ama doktorum gebelik oncesi baslamayi uygun gordu. Birgun ecopirin birgun oksapar kullaniyorum.
Beyaz test bana ait değil cnmCanim pik gibi aslında ama yarında devam etmelisin diğer beyaz olan test kafamı karıştırdı
Bende 4 ay bekleyebıldım bu ay bıraktık korunmayı bakalım ınsallah kavusuruz bu ayBiz daha yeni bu ay bıraktık korunmayı doktorum 6 ay demişti ama ben 3 ay yeterli gördüm bekleyemedim daha fazla
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun.. umut diri tutar hevesimizi kaybetmeyelimGeçmiş olsun canım. Yeni umutlara merhaba benimde 29 Ekim
İnsallah canımBende 4 ay bekleyebıldım bu ay bıraktık korunmayı bakalım ınsallah kavusuruz bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?