Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuk istediğimiz için değerlendiriyoruz zaten cnm ama bu yumurtlama değil eminim ben yinede sizin gazınıza gelerek sabah normal gebelik testi vardı elimde yaptım tabiki negatif çıktı..ovu testlere devam edicem bakalım nasıl devam edicek

Kızlar merhaba iyi geceler adeta tarihimde gecikme yok hatta 2 hafta var ama erken gebelik testi aldım yaptı bu ay korunmadık 10 gün geçti üzerinden ilişkinin bakarmısımıx

Kızlar gecikmem yok sabah test yaptım 10 gün önce korunmasız ilişki yaşadım eşimle bugün test aldım bakarmısınız adetime 2 hafta var nerdeyse

Eklentiler

• A40D8CE9-CC79-4C73-BE06-23CF0127E908.jpeg
    32,6 KB · Görüntüleme: 72
  • F02A773F-BBBC-4384-9A4E-E00E93C453D3.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar gecikmem yok sabah test yaptım 10 gün önce korunmasız ilişki yaşadım eşimle bugün test aldım bakarmısınız adetime 2 hafta var nerdeyse
Bence çizgi var ama adete 2 hafta olduğuna emin misiniz çünkü yumurtlamadan 14 15 gun sonra bat olur genelde ve 2 hafta varsa böyle çıkmaz bende ya test skintili yada adetiniz daha yakın bir tarih bence

Günaydın adetinize kaç gün var acaba ben anlayamadım da, ben çizgi göremiyorum sanki, çok hafif de olsa bir pembelik olması lazım.

Günaydın ☀ adetinize kaç gün var acaba ben anlayamadım da, ben çizgi göremiyorum sanki, çok hafif de olsa bir pembelik olması lazım.
ADEt tari
Günaydın ☀ adetinize kaç gün var acaba ben anlayamadım da, ben çizgi göremiyorum sanki, çok hafif de olsa bir pembelik olması lazım.
Günaydın adet düzensizliğim var hep çizgi var ama kamerayla olan bi sıkıntıdır silik pembe çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…