Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşler neden ikinci çocuğu istemezler anlamam. Ya sonuçta anne onu daha çok bakıp büyütüp ilgilenen. Hayırlı olsun canım gözünüz aydın olsun. İnşallah fazla beklemeden hemen kalırsın hamile. Benimde 6 yaşında bir oğlum var 2,5 yıldır uğraşıyoruz bakalım hayırlı zamanda gelir inaşşah. SEnin yaşın kaç?

Kısmet işte. Sen şeir dışındaymışsın benide eşimin işte olduğu nöbetinni olduğu günlere denk gelebiliyor. ama o buna tamıyor olacağı varsa olur diyor

Beni de ekler misiniz. Eylül grubundan buraya kaydım. 01/10 yeni BAT.

Nasıl birşey canım bayıltarak mı yağpıylıor içeriye spermler verilirken.
Yok hayır bayıltılmıyor, normalinde ağrısız bir işlem 2 dakika bile sürmüyor. Ama benim rahim ağzımın yan oluşundan, aşılma yaparken bunu düzelttiği için ağrılı bi işlem geçirdim.

İlk aşılaman mı bu kuzum ben de ayın 2 sini bekliyorum büyük ihtimalle göreceğim yine kırmızı kartı ama ben de aşılama düşünmeye başladım sen de yazınca daha bir gaza geldim

İlk aşılaman mı bu kuzum ben de ayın 2 sini bekliyorum büyük ihtimalle göreceğim yine kırmızı kartı ama ben de aşılama düşünmeye başladım sen de yazınca daha bir gaza geldim
Evet ilk aşılmam, keşke daha önce yapsaydım.Aşılama sürecindeki yazdığımı okuduysanız gaZA gelin evet ne zamandır deniyorsunuz? Ben aşılama yapmasaydım, herşey normal bende de eşimde de hiç bir sorun yok ha bu ay ha diğer ay deyip duracaktım ama olmayacaktı.
Ha belki yine olmayacak ama sonuçta şimdi spermler rahim ağzından geçtiğini biliyorum .
Ayın 2 sinde pozitifi görürsünüz inşallah ❤

Ayyy inşallah canım benim benim Ekim 21 de 5. Evlilik yıldönümüm, biz iki yıldır deniyoruz olmuyor öncesinde 4 aya kadar uzayan adet dönemim vardı ve o kadar doktora gittim hep kist yok dediler en son Kayseri’ye geldik şubatta kist ve polipten ameliyat oldum sol tüp kapalı dedi doktor ama gebeliğe engel değil 3 ay içinde güzel haberini bekliyorum dedi ama kaç ay geçti hala yok o arada Kayseri’ye tayinimiz çıktı taşınma vs derken ilk defa düzenli olarak bu ay denedik bakalım, ama hiç umudum yok bu aydan da o yüzden aşılama düşünüyorum zaman kaybetmeyelim daha fazla diye

Kızlar selam İlk kez ovulasyon testi yapıyorum sizce olmuş mu yumurtalama?

Eklentiler

• FECA7DF8-373F-4128-9370-E46DEF8D89DE.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 53
Kısmet işte. Sen şeir dışındaymışsın benide eşimin işte olduğu nöbetinni olduğu günlere denk gelebiliyor. ama o buna tamıyor olacağı varsa olur diyor
bir çok imternet sitesinde yumurtlama dönemi 5 - 6 gündür ve bu 5 - 6 gün içerisinde sadece 1 gün hamile kalma şansınız vardır diyor.

Diğer günlerde nerdeyse imkansıza yakınmış hamile kalma şansı... Büyüklerimizden veya cevremizden duyduğumuz ben yumurtlama dönemi dışında hamile kaldım diyen efsaneleri ise internet siteleri şu şekilde yorumluyor. " eşinizin sperm kalites çok iyi ise max 5 güne kadar içerde canlı kalabliyor yumurtlama döneminizden max 5 gün önce ilişki oldu ise o spermler de çatlayan yumurta ile birleşmiş olabilir onun dışında imkansıza yakınmış.

Eğer erken veya geç yumurtlama olduysa da bu durum geçerli bunun haricinde yumurtlama günü biliniyor veya hiç şaşmıyor ise yumurtlama dönemi dışında yapılan ilişkiler ne yazıkki gebe kalmak için yeterlli değil

Olacağı varsa olur cümlesini benim eşimde kullanıyor ama bir türlü onada anlatamadım bunu, ve kendisinin sperm testi de pek iç açıcı değil :)

Benim herif onu bile vermeye gitmedi daha hergün hatıylıorum hallet şunu artık diye.

Canım eşin bitkisel ürünler kullanır mı peki? Ben çakşır otu kökü suyu aldım eşim ve kendim için kadınlarda yumurta geliştirip çatlamasına yardımcıymış erkeklerde de sperm sayısı ve özellikle hızı için öneriyorlar çok araştırdım çok memnun olanı okudum naçizane bir öneri kullanmak isterseniz aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…