Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide eklermisiniz bat 21.10 bu ay 2.kez klomen kullanıyorum inşallah bu sefer tutar

Merhaba benimde 8 yumurtam vardi doktor ic kanama gecirebilirisn demisti.kist olup patlama olabilirmis diye.su an ne durumdasiniz acaba
Gayet iyiyim kist patladığında zaten öyle bir ağrı olmuştu ki beni uykudan uyandırmıştı. Bir etkisi var mı bilmiyorum ama ben evlendiğimden beri ne gecikme ne ağrı yaşamadım maksimum 2-3 gün değişiklik oldu adet günümde

01.10

Kızlar ya benim akıntım oluyor bide kasıklarıma ağrı giriyor bu yumurtlama anlamına geliyor değil mi ben vajinismusu yeni yendim ilk defa deneyeceğiz bide bir tanıdığım ilişkinin günde 2 3 kez olması gerek dedi böyle bişeye gerek var mı ve ilişki den sonra yarım saat kadar kalçama yastık koyup beklemem mi gerekiyor ? spermler zaten çok hareketli değil mi bütün bu soruların yanıtına ihtiyacm var

Reactions: Ttn
Herkes ayrı fikirde bu konuda bazılarıda iki günde bir spermler daha kaliteli olur diyolar bende neye inanacagımı şaşırdım senin gibi

Merhaba, bat 11.10

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kuzucuk
İnşallah canım inşallah.
Ayrıntılarıda yazayım belki tutarsa başkalarıda okuyup fikir edinir
Aşılma yaparken ilk spermleri rahim ağzına verdiğinde rahmin içine ilerlemedi, sonra doktor rahim ağzında eğrilik var düzeltmemiz lazım yoksa sperm rahim ağzından ilerlemiyor dedi onu düzelterek yaptı aşılama işlemini çokkk canım yandı
Hatta doktor "2 yıldır gebeliğin olmama sebebi büyük ihtimalle bu olabilir, spermler rahim ağzından geçemiyormuş rahim ağzı yan duruyormuş" dedi.
Ben rahim filmide çektirdim ama rahimde bi terslik yok bu rahim ağzının olduğu yer yan duruyormuş

Merhabalar umutsuzluk mu dur nedir kimseden ses çıkmıyor bende öyle olduğum için belki de
Bende cok umutsuzum her ay tum belirtileri yasayip adet oluyorum.bu ay kasiklarimda agri var.bat normalde 29 ama hep iki gun gecikmeli oldugum icin bekliycem.bi gun bile beklemek cok zor

Merhabalar umutsuzluk mu dur nedir kimseden ses çıkmıyor bende öyle olduğum için belki de
Merhaba hepinize güzel bir gün olsun inşallah. Herkes beklemede kimsenin sesi çıkmıyor daha önce belirti yaşayıp negatif çıktığı için kimse önceden konuşmak istemiyor bence bana gelirsek bu sabah iç çamaşırımda sızıntı şeklinde lekelenme ile uyandım. Tuvalete gidip sildiğimde bişey gelmedi. Ya 3 gün erken adetim gelmeye başladı yada bişeyler var. Allahım lütfen olsun

İnşallah yerleşme kanamasıdır <3

Günaydın kızlar
Bu ay ovulasyon testi kullandım ve cuma piki gördüm 2 gündür sol kasığımda seyirme titreme gibi birşeyler oluyor böyle birşey yaşayan var mı acaba

Ben bu ay gün aşırı değerlendirecektim kafamda o vardı. Son iki aydır 35 günde bir regli olacağım için yumurtlama dönemine denk gekmeyecek şekilde 4 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekti.

Alla'ın işi işte yumurtlamam şehir dışında olduğum ikinci güne denk geldi Yani bu ay son iki aydır olduğu gibi 35 günde değil, 28 günde olucam

Hem yumurtlama hem çatlama benim şehir dışında olduğum günlere denk geldi.
Yine kaldım bir sonraki aya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…