Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20200924_223326.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 45
Bende bir turizmci olarak göya sonbahara denk getirecektim doğumu ama hiç öyle kolay bir iş değilmiş nasıl bir kerede hamile kalıyorlar ben artık akıl sır erdiremiyorum
Aynen oyle bende hamile kalmak istiyorum ama pcos oldugum icin kalamiyorum hadi hayirlisi insallah

Ayy hadi hayırlısı canm benim. Ben bunay catlatma ignesi klomen kullandim bekliyorm merakla. Sende durum ne
Bende klomen kullandim ama bende kist yapti ve ben pcosum sizde de oyle bir etki yapti mi?

Merhaba beni de ekler misin 12.10

Benim bat yaklaştı ağrılar da başladı sanırım bu da gol değil
Benimde bat 1 ekim ama çok ilginç bu ay henüz hiçbir belirtim yok sadece yumurtlama zamanı bir göğüs ağrısı oldu 3-4 gün sürdü o da bitti. Sadece bu ay diğer aylardan farklı olarak üşüme başladı elim ayağım buz gibi oluyor ki normalde hep ofiste klimayı mı açsak diyen kişi olurdum bakalım hayırlısı

Ayyy hadi inşallah ilk müjdeli haberi senden bekliyoruz

Bu pcos patlıyor mu ki benim bildiğim sadece en ufak hale geliyorlar soğan kürü kullanıyorum bide sağlıklı beslenmek gerekiyor çikolatayı bile kestim normal de çok severim ama kiloyu tutamıyorum 45 kilodan 55e çıktım acaip sıkıntı oluyor bana ya

Evet kistler patlayabiliyor bana doktorun söylediği böyleydi hatta kanamam vardı o bölgede tabi regl kanaması gibi değil iç kanama 2 gün sonra gel kendi kendine durmadıysa kanama ameliyata alacağız demişti neyse ki benimki kendi kendine durdu.

Peki yok oluyor mu bu kendiliğinden düşer mi yani

Peki yok oluyor mu bu kendiliğinden düşer mi yani
Doktorun bana söylediği öncelikle kilo kontrolü önemli bu hastalıkta. Tamamen geçmesi diye bir şey yok fakat kontrol altında tutarak yediğimize içtiğimize dikkat ederek kist oluşumunu engellemek mümkün. Bir de bildiğim kadarıyla hep aynı kistler kalmıyor Yumurtalıklarda. Düşebiliyor patlayabiliyor ve tekrar oluşabiliyor.

Merhaba Chern30 benide eklermisiniz 01.10

Merhaba benimde 8 yumurtam vardi doktor ic kanama gecirebilirisn demisti.kist olup patlama olabilirmis diye.su an ne durumdasiniz acaba

Kilonun önğne geçmek bu hastalık da o kadar zor ki

Benimde bat 1 ekim ayaklarm hep üşüyor bel agrisindan uyuyamıyorum sanci oluyo arada catlatma ignesinden sonra boyle olduçözemedim bnde bunu igneye yoruyorm açıkçası umutlanmak istemiyorm

Kızlar benim adet tarihine göre yumurtlama dönemim ayın 23ünde bitti. Az önce yaptığım ovülasyon testinde daha koyu çıktı çizgi tekrar. Kafam karıştı ne demek şimdi bu?
Son adet başlangıcı 11 Eylül 16sında da bitiş

Eklentiler

• IMG_20200925_104903.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…