Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bir turizmci olarak göya sonbahara denk getirecektim doğumu ama hiç öyle kolay bir iş değilmiş nasıl bir kerede hamile kalıyorlar ben artık akıl sır erdiremiyorum

Bende bir turizmci olarak göya sonbahara denk getirecektim doğumu ama hiç öyle kolay bir iş değilmiş nasıl bir kerede hamile kalıyorlar ben artık akıl sır erdiremiyorum
Akıl erdirmeye çalışmıyorum artık gıcık oluyorum keşke bu işler sırayla olsa sırası gelen hamile kalsa isim yazdırsak falan

Akıl erdirmeye çalışmıyorum artık gıcık oluyorum keşke bu işler sırayla olsa sırası gelen hamile kalsa isim yazdırsak falan
O zaman bi sürprizi kalmazdı ama
Ben de senin gibiyim dün akşam uygulama üzerinden kahve falı gönderdim, iki farklı falcı ikisi de gebelik için farklı zaman aralığı verdi Biz hazırlığımızı yapalım, takdir Allah’tan

Sana zaman aralığı vermiş en azından benim fallarda bile çıkmıyor

Çok güldüm sabah sabah
Bu arada kızlar benim göğüsler acımaya başladı 2 gündür falan umarım erken gelmiyordur kırmızı kart
Yumurtlama tarihini hatırlıyo musun? Merak edip ilk sayfadaki bat listesine baktım bu kadar erken gelmez heralde diil mi? Yani daha 10 gün kadar var görünüyor

Benide ekler misiniz
Aslında bu ay bekliyodum ama olmadı, regl oldu bugün =(
16.10 benimde

Yumurtlama tarihini hatırlıyo musun? Merak edip ilk sayfadaki bat listesine baktım bu kadar erken gelmez heralde diil mi? Yani daha 10 gün kadar var görünüyor
Evet biraz erken başladı normalde bir hafta önce başlar yumurtlama tarihim takvime göre 17 Eylül. Bu hafta 17 Eylül de dahil olmak üzere değerlendirmeye çalıştık. Takvime göre yumurtlama ile beraber göğüste hassasiyet başladı

Canım benim 8ekim yapar mısın batı bu ay geç oldum bayağı adetimi

Buraya gelcem sanırım bat ım eylül 28 ama her halükarda ekimde de adet olucam 1 Ekim olarak yazar mısın beni tatlım

Bu arada topiğin hayırlı olsun Chern30 umarım hepimize uğurlu gelir ❤ Marttan beri topiklerdeyim

Buraya gelcem sanırım bat ım eylül 28 ama her halükarda ekimde de adet olucam 1 Ekim olarak yazar mısın beni tatlım
Ekliyorum hemen canım hoşgeldin bayadır beraber topic topic geziyoruz bu son olsun İnşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…