- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi karaca3443
Hepimizin canım hepimizinTeşekkür ederim işin ras gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin canım hepimizinTeşekkür ederim işin ras gelsin
Günaydın canım her türlü işlemini gidip yaptırabilirsin sıkıntı yokmuşTeşekkür ederim işin ras gelsin
Allah'ım gercekkten görüyorum çizgiyiKızlar 13 gün sabahı acaba test bozuk olabilir mi ya
Valla bende görüyorum bende bu akşam gidip bende görüyorum ya inşallah ikimizde hamileyizdir çok heyecanlandım canım senin ki çok bariz belli ya
Ben kan testi vermeye gidicem izin çıkarttım şimdiValla bende görüyorum bende bu akşam gidip bende görüyorum ya inşallah ikimizde hamileyizdir çok heyecanlandım canım senin ki çok bariz belli ya
Ya çok heyecanlandım yaBen kan testi vermeye gidicem izin çıkarttım şimdi
Ince mi ince bi çizgi görüyorum bendeeeeeKızlar 13 gün sabahı acaba test bozuk olabilir mi ya
merhaba bende bu ay klomen kullandım regl 7gün varken negatif çıkmıştı bende de böyle beyaz akıntılar var kireç gibi sulu gibide test yaptınız mı siz sonuç nedir acaba değişir mi diye umutlanıyorumGünlük ped kullanmak zararlı diyorlar canım o yüzden kullanmıyorum ben. Bir de benim çok akıntım olmaz yumurtlama dönemi ve adete yakın şeffaf akıntım olur. Siyah çamaşır vardı bugün bembeyaz akıntı olmuştu detay olcak ama kuruyunca kireç gibi. Kaşıntı yanma varsa enfeksiyon belirtisi. Gebelik belirtisi olamaz daha 7. Gündeyim. Tekrar yumurtlama olur mı acaba iğneden önceki gün 14 mm bir yumurtam daha vardı ama doktor baskılanmış o demişti. Yumurtlamada beyaz akıntı olur mu?
Allah'ım inşallah hevesiniz kursagimizda kalmaz sende verdin miYa çok heyecanlandım ya
Bana da arada sancı geliyor öyle olunca bende korkuyorum umarım olmayız ama senin testte bariz cikiyo ya aşırı iyi çok şükür maşallah diyelim nazarimiz değmesinBenim dün geceden beri midem eksiyor bir de bu sabah hafif bulantım var genelde benim adetime 2-3 kala oluyor böyle adet olucam diye çok korkuyorum
Akşam eve giderken vericem canımAllah'ım inşallah hevesiniz kursagimizda kalmaz sende verdin mi
Amin amin sen kan verdin mi canımBana da arada sancı geliyor öyle olunca bende korkuyorum umarım olmayız ama senin testte bariz cikiyo ya aşırı iyi çok şükür maşallah diyelim nazarimiz değmesin
Kaçıncı gününüz acaba adetine birgün kala yada geçince yap canımmerhaba bende bu ay klomen kullandım regl 7gün varken negatif çıkmıştı bende de böyle beyaz akıntılar var kireç gibi sulu gibide test yaptınız mı siz sonuç nedir acaba değişir mi diye umutlanıyorum
Kuzum var inşallah inşallah hamissindirBuda az önce yaptığım erken gebelik testim akşama kan vericem inşallah hamileyimdir