Evet ilk denemeydi . Teşekkür ederim :)Ay hayırlı uğurlu olsun ilk denememiydi. Bana da umut olur :))))
Maşallah arkadaşım. :)Evet ilk denemeydi . Teşekkür ederim :)
Darısı tüm isteyenlere inşallah çok aminMaşallah arkadaşım. :)
Amin inşallah banana isteyen herkese de nasip etsin RabbimDarısı tüm isteyenlere inşallah çok amin
Doktor kontrolünde kullanın. Yumurtlama takibi yapar. Yumurta gelişir çatlamazsa kist olur. Doktor kontrolü olmadan kullanmayın.Merhaba
Acaba nasıl kullanılacağını tarif edebilir misiniz famera ya da clomen
Teşekkür ederim; çatlama kontrolü için gidebilirim bi tek o zaman. Ama ilaca zaten başlarız demişti başlamadan önce gidemeyeceğim, nasıl kullanmaya başlayayım da sonra gideyimDoktor kontrolünde kullanın. Yumurtlama takibi yapar. Yumurta gelişir çatlamazsa kist olur. Doktor kontrolü olmadan kullanmayın.
Doktor bir çok ilaç verip yumurtalarınıza göre gün oluşturur. Şu gün başlayıp şu gün bitirin gelin der. Mesela bir kutuda 20 tane tablet var bana 5 gün kullanacaksın diyor. Bazen hastalar 2 kutu bazıları 10 gün 20 gün. Yani kafanıza göre alıp doktora yumurtlamanızı göstemiremezsiniz. Belki kullanmanıza dahi gerek yoktur. Doktorunuz yazdıysa alırsınız. Size nasıl bir metot uygular bilemeyiz.Teşekkür ederim; çatlama kontrolü için gidebilirim bi tek o zaman. Ama ilaca zaten başlarız demişti başlamadan önce gidemeyeceğim, nasıl kullanmaya başlayayım da sonra gideyim
Merhaba E2 estradiol nedir bilginiz var mie2 normal çıkmış canım düşük değil. yumurta büyümeye başladığında yükselmesi lazım. klomenle yumurtanı büyütüp tekrar e2ye bakabilir hormon salgılıyormu yumurtalar diye bakabilir
canım oluşan yumurtaların kalitelimi hormon salgılıyormu onu gösteren bi değer diye biliyorum adet döneminde daha düşük çıkıp yumurtalar geliştikçe daha da yükseliyorMerhaba E2 estradiol nedir bilginiz var mi
Çok teşekkür ederim canımcanım oluşan yumurtaların kalitelimi hormon salgılıyormu onu gösteren bi değer diye biliyorum adet döneminde daha düşük çıkıp yumurtalar geliştikçe daha da yükseliyor
bi sebep söylüyorlar mı peki neden olmadığına dairÇok teşekkür ederim canıminşallah yumurtalarım gelişir çatlar, dört aydır deniyoruz ama olmuyor Rabb'im kimsenin kucağını boş bırak
Canım çikolata kisti vardı 4 cm önce ondan dolayı dediler, ben kendi araştırmalarım sonucunda hayıt tohumu kullanmaya başladım, baya küçüldü şuan 16 mm olmuş şükür ki. Yumurtalarım yavaş çalışıyormuş bu sebeple adetlerim düzensiz, doktor ovulex başladı, inşallah işe yarar bu ay yaa, yarın adet günüm bakalım ne olacakbi sebep söylüyorlar mı peki neden olmadığına dair
İnşallah canım allah gönlüne göre versinCanım çikolata kisti vardı 4 cm önce ondan dolayı dediler, ben kendi araştırmalarım sonucunda hayıt tohumu kullanmaya başladım, baya küçüldü şuan 16 mm olmuş şükür ki. Yumurtalarım yavaş çalışıyormuş bu sebeple adetlerim düzensiz, doktor ovulex başladı, inşallah işe yarar bu ay yaa, yarın adet günüm bakalım ne olacak
Canım aynı yerde mi verdin? Seni hiç hiç üzmek istemiyorum ama kimyasala benziyorMerhaba bugün kü değerim 19.80 çıktı kimyasalmıdır sizce yine iki günde hiç artmamış ama düşmemişte
Evet aynı yerde verdim. Hiç düşmemişte 0.30 artmış sadece dış gebelikte bu şekilde sabit kalırmış ondan korkuyorum bendeCanım aynı yerde mi verdin? Seni hiç hiç üzmek istemiyorum ama kimyasala benziyor
Değer biraz düşük dış gebelik olacağını sanmıyorum inşallah olmaz. Düşüşü takip etmen gerekiyor canım bir süreEvet aynı yerde verdim. Hiç düşmemişte 0.30 artmış sadece dış gebelikte bu şekilde sabit kalırmış ondan korkuyorum bende