Ekim ayı femara kullananlar birlikte takip edelim 💃

Doktor kontrolünde kullanın. Yumurtlama takibi yapar. Yumurta gelişir çatlamazsa kist olur. Doktor kontrolü olmadan kullanmayın.
Teşekkür ederim; çatlama kontrolü için gidebilirim bi tek o zaman. Ama ilaca zaten başlarız demişti başlamadan önce gidemeyeceğim, nasıl kullanmaya başlayayım da sonra gideyim

Teşekkür ederim; çatlama kontrolü için gidebilirim bi tek o zaman. Ama ilaca zaten başlarız demişti başlamadan önce gidemeyeceğim, nasıl kullanmaya başlayayım da sonra gideyim
Doktor bir çok ilaç verip yumurtalarınıza göre gün oluşturur. Şu gün başlayıp şu gün bitirin gelin der. Mesela bir kutuda 20 tane tablet var bana 5 gün kullanacaksın diyor. Bazen hastalar 2 kutu bazıları 10 gün 20 gün. Yani kafanıza göre alıp doktora yumurtlamanızı göstemiremezsiniz. Belki kullanmanıza dahi gerek yoktur. Doktorunuz yazdıysa alırsınız. Size nasıl bir metot uygular bilemeyiz.

Arkadaşlar adete yakın akışkan jel gibi akıntım var normal mi başına gelen var mı ikinci kez mi yumurtluyorum yoksa gebelik mi femara etkisi mi bilemedim bat a 7 gün var

canım oluşan yumurtaların kalitelimi hormon salgılıyormu onu gösteren bi değer diye biliyorum adet döneminde daha düşük çıkıp yumurtalar geliştikçe daha da yükseliyor
Çok teşekkür ederim canım inşallah yumurtalarım gelişir çatlar, dört aydır deniyoruz ama olmuyor Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın

bi sebep söylüyorlar mı peki neden olmadığına dair
Canım çikolata kisti vardı 4 cm önce ondan dolayı dediler, ben kendi araştırmalarım sonucunda hayıt tohumu kullanmaya başladım, baya küçüldü şuan 16 mm olmuş şükür ki. Yumurtalarım yavaş çalışıyormuş bu sebeple adetlerim düzensiz, doktor ovulex başladı, inşallah işe yarar bu ay yaa, yarın adet günüm bakalım ne olacak

İnşallah canım allah gönlüne göre versin

Merhaba bugün kü değerim 19.80 çıktı kimyasalmıdır sizce yine iki günde hiç artmamış ama düşmemişte

Evet aynı yerde verdim. Hiç düşmemişte 0.30 artmış sadece dış gebelikte bu şekilde sabit kalırmış ondan korkuyorum bende
Değer biraz düşük dış gebelik olacağını sanmıyorum inşallah olmaz. Düşüşü takip etmen gerekiyor canım bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…