Ekim ayı femara kullananlar birlikte takip edelim 💃

Merhaba arkadaşlar bende bu ay letu kullandım son adet tarihim 1i ayin 14u 20mm yumurtam oluşmuş 14. 15. Günleri değerlendirdik çatlatma iğnesi vermedi test yapsam en erken ne zaman çıkar 😇
Benimde sat 1 ekim yarın yapıcam sabah ilk idrarla. Birlikte yaparız belki

Negatif çıkar diye erkenden yapmakta istemiyorum 2 tane kaybımda var benim kilo alınca pcos çıktı klomen denedim yumurtam büyümedi letuda büyüdü bakalım hayırlısı heyecanla bekliyorum

Yaaa. Aslında en önemlisi bu biliyor musun. İnsanın anlaması. Ben henüz Ali acar da tedavi görüyorum bu da olmazsa şehir hastanesine geleceğim zaten
ali acarı çok duydum sadece önceki gebeliğimde gittim ama açıkcası memnun kalmadım ilgi alaka burada gördüğüm kadar değildi. hastası aşırı fazlaydı. kuzenim gitti 6 ay tedavi gördü ama hiç bi sonuç alamadı takip etmedi doktor

ali acarı çok duydum sadece önceki gebeliğimde gittim ama açıkcası memnun kalmadım ilgi alaka burada gördüğüm kadar değildi. hastası aşırı fazlaydı. kuzenim gitti 6 ay tedavi gördü ama hiç bi sonuç alamadı takip etmedi doktor
Evet dediğin gibi ilgi ve alaka ne yazikki düşük çünkü çok hastası var . Ama eşim ve bende kistik fibrozis taşıyıcısı çıktık süreci anlayabilmek bile zamanımızı aldı . Genetik tüp bebek öneriyorlar fakat çok maliyetli olduğu için son bı kez denemek istedim

Ben yeni femara kullandım bitti çatlama falan da oldu dün kam istedi doktor progesteron 30 çıktı 🥹 ne demek oluyo anlamadım bile varsa aydınlatırsa mükemmel olur.

Evet dediğin gibi ilgi ve alaka ne yazikki düşük çünkü çok hastası var . Ama eşim ve bende kistik fibrozis taşıyıcısı çıktık süreci anlayabilmek bile zamanımızı aldı . Genetik tüp bebek öneriyorlar fakat çok maliyetli olduğu için son bı kez denemek istedim
rabbim yardımcın olsun canım inşallah kolaylıkla hayırlısıyla evlat sahibi olursun

kızlar merhaba, bu ay aşılama olacak ama bir sorun var :/ Femara kıllandım adetin 3günü 5gün şeklinde dün kontroldeydim iki yumurta var iyi gelişmiş iğne verdi doktor cumartesi gece için ve pazartesi aşılama olcak dedi fakat dün kontrolden sonra ağrım oluşmaya başladı küçük tuvaletimi yaparken karnıma ağrı giriyor ve birazcık kanamam var bu normal mi sizce?

X