Ekim ayı femara kullananlar birlikte takip edelim 💃

Kızlaar günaydın 3 ünde 4 ünde çatlatma olanlar ne zaman test yapacaksınızz :)
Ayın 5inde iğne yaptım ben 11.ve 14.gunlerde kan testi negatif çıktı bugün 16.gun yrn tekrar test vericem negatif çıkarsa tekrar bu ay için umudumu kaybedicem beni umutlandıran tek şeya karnımın sol tarafında devam eden ağrı ve karnımdaki şişlik bu ikinci çatlatma ignem öbüründe 20.gun adet olmustum ama ağrım devam etmemişti 12/13uncu gün kesilmişti

Ayın 5inde iğne yaptım ben 11.ve 14.gunlerde kan testi negatif çıktı bugün 16.gun yrn tekrar test vericem negatif çıkarsa tekrar bu ay için umudumu kaybedicem beni umutlandıran tek şeya karnımın sol tarafında devam eden ağrı ve karnımdaki şişlik bu ikinci çatlatma ignem öbüründe 20.gun adet olmustum ama ağrım devam etmemişti 12/13uncu gün kesilmişti
İnşallah pozitifi görürsün 🌸 umudunu kaybetme . 🤲

Selam kızlar. Bende de acayip yoğun beyaz akıntı ve göğüs ağrısı var. Özellikle sol göğsüm çok fena. Geçen hafta çarşamba kontrole gittiğimde yumurtamın catlamak üzere oldugunu söylemişti doktorum. O gün eve giderken arabadan indiğimde burnuma öyle bi ayva kokusu geldiki cok garipti,

Selam kızlar femara ve klomen yerine gonal f iğnesini tavsiye ederim. Tedaviden sonuç alamazsanız doktorunuza bu iğneyi danışın

Ay kızlar bugün yumurta kontrolüm var birazcık heyecanlıyım çünkü büyümüyordu biliyorsunuz ki umarım güzel haberler alırım. Bu seferde büyüme olmazsa iğne talep edeceğim Doktorum ne yapar ne der bilmiyorum ama... Buraya iyi Haberlerle gelmek umudum...

Selam kızlar. Bende de acayip yoğun beyaz akıntı ve göğüs ağrısı var. Özellikle sol göğsüm çok fena. Geçen hafta çarşamba kontrole gittiğimde yumurtamın catlamak üzere oldugunu söylemişti doktorum. O gün eve giderken arabadan indiğimde burnuma öyle bi ayva kokusu geldiki cok garipti,
Umarım gebelik belirtisidir. Pozitifi görürsün bize de haber et . Sevincinle sevinelim 🩷

Ay kızlar bugün yumurta kontrolüm var birazcık heyecanlıyım çünkü büyümüyordu biliyorsunuz ki umarım güzel haberler alırım. Bu seferde büyüme olmazsa iğne talep edeceğim Doktorum ne yapar ne der bilmiyorum ama... Buraya iyi Haberlerle gelmek umudum...
Çıkınca haber ver canım inşallah güzelce büyümüştür😊🙏

bugün benimde kontrol günümdü üç yumurtam varmış sağda ki 14 mm soldakiler 10ar mm cumaya tekrar çağırdı doktor

Kızlar kızlar yüreğim sızlar doktordan çıkalı bir 20dk kadar oluyor. İki tane yumurta gelişmiş biri sağda biri solda bugün ilişki yok iki gün sonra 5 gün üst üste ilişki dedi. Normalde dupaston veriyordu sordum yok gerek yok dedi çok şükür umarım güzel haberi de alırım tabi benimle birlikte sizde

Kızlar kızlar yüreğim sızlar doktordan çıkalı bir 20dk kadar oluyor. İki tane yumurta gelişmiş biri sağda biri solda bugün ilişki yok iki gün sonra 5 gün üst üste ilişki dedi. Normalde dupaston veriyordu sordum yok gerek yok dedi çok şükür umarım güzel haberi de alırım tabi benimle birlikte sizde
Çok sevindim canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz

Kızlar bata 5 gün var bugünkü testim böyle.
Artımed değil şimdiden söylüyorum😌
IMG_6252.jpeg

Merhaba kızlar aranıza ilk defa katılıyorum. Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim:)
Adetimin 3.günü femara'ya başladim ilk kez kullanıyorum. Beş gün sabah akşam kullan dedi doktor.
14 Ekim de doktora gittim sağ tarafta 22 mm büyüklüğünde içi tomurcuklanmış yumurta görüyorum dedi. 3 gün üst üste birlikte olun sonrasinda gün aşırı dedi. 15 Ekim yumurtam çatladı kıvamlı akıntım geldi. Bir haftadır göğüslerim hassas ve sağ kasığım süre gelen bir ağrı oluyor. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Bugün 22 gündeyim.

X