- 3 Eylül 2023
- 422
- 197
- 29
-
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Valla bilmiyorum ki 9. Günümde böyle cıktı güzel artıs gibi ama doktorum ne diyecek bilmiyorumAh güzelim bugün kan verdim 4.53 transferinin 6. Günü ağlasam mı gülsem mı sen ne durumdasin
Canım ilk transferin tutmuşmuydu yani 4.53 var mı demek sizceKızlar inşallah katlanarak artacaktır
Geç tutunmuş olabilir sonrasında katlanarak artar
İlk transferimde öyle olmuştu
Sıkma canını mutlu haberler alacaksın sende yeni test günün ne zamanAynen öyle. Yok ne yazık ki ikisi de negatif geldi
Evet normal iyi dusun iyi şeyler olacakKızlar bugün transferin 4.günü sol kasığımdan kemiğime doğru ara ara çok şiddetli ağrı giriyor. Sizde de oldu mu? Bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.
Tek tarafta ağrı normal mi sizce?
benim de hem fitil hem igne var , normal yani merak etmeyinKızlar ben de bir hataya düştüm ve 3. Gün transferinde 5. Gün kaset test yapmış bulundum negatif çıktı. Aşırı moralim bozuldu. Bu sefer dünden beri aklıma bir şey takıldı. Burada kullanılan ilaçlara bakıyorum benimki kadar çok ilaç kullanan yok sanırım. Hem estrofem hap, hem progesteron fitil 200 mg, hem de prolutex iğne kullanıyorum. Bu şekilde hem fitil hem iğne kullanan var mı? Daha önce düşük veya gebelik olmadı. Yabancı sitelerden araştırdığımda ya iğne ya fitil verilmiş hep. Bu durum aklıma şüphe düşürdü.
Kaçla öğrenmiştiniz acabaKızlar inşallah katlanarak artacaktır
Geç tutunmuş olabilir sonrasında katlanarak artar
İlk transferimde öyle olmuştu
Bende 16 ekim 5.gün embriyosu transfer oldum az önce kan testi verdim 91 çıktı herkes için hayırlısı olsunMerhaba kızlar ,
16 Ekimde dondurulmuş transfer olacağım tek embriyo :)
Ağustosta histereskopi olmuştum rahimde perde alındı.
1 adet 5. Gün embriyo transfer edilecek
7 ekim Adetimin 9. Günü rahim kalınlığım 8 mm çıktı daha kalınlaşır mı bilmiyorum 16 ekim transfer .
Herşey gönlünüzce olsun güzel anne adayları
Kaçla öğrenmiştiniz acaba
Canım ilk transferin tutmuşmuydu yani 4.53 var mı demek sizce
Ah yaa cok üzüldüm insallah benim öyle olmaz
Amin insallah yaa cok kötü bisey ciddenÇok üzücüydü inan ki Allah kimsenin başına vermesin
Bencede normal canımEvet normal iyi dusun iyi şeyler olacak
İnşallah sağlıklı ilerler ve vardır bir boş gebeliğim birde dış gebeliğim var korkuyorumbenim değilde
Yakın bir arkadaşımın ilk değeri 5 idi
Şimdi kızı 4 yaşında çok şükür
Benim ilk değerim 37 idi
Bende 16 ekimde 5.gün embriyo transfer oldu kan verdim bugün 91 çıktı hamileyimMerhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırız benimde 16 Ekim'de dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi 4.gunden beri sol kasigimda batma hissi var sizde herhangibir his belirti vs var mı acaba ?
Hayırlı olsun canım rabbim arttirsinBende 16 ekim 5.gün embriyosu transfer oldum az önce kan testi verdim 91 çıktı herkes için hayırlısı olsun
Rahim zarını kuvvetlendiriyor canım
Evet normal iyi dusun iyi şeyler olacak
Bencede normal canım
İnşallah öyle olur. 26 Ekim kan vereceğim.Sıkma canını mutlu haberler alacaksın sende yeni test günün ne zaman
Yaaa çok sevindim maşallah maşallah benimde test günüm yarın çok heyecanlıyım :)Bende 16 ekimde 5.gün embriyo transfer oldu kan verdim bugün 91 çıktı hamileyim