- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
2. Kez yaptım, ilkinde aşılama yapıldı olmadi, bu ay klomen +catlatma iğnesi oldu. Igneyi verdiği gün 1 yumurtaInşallah canım inşallah kaç yumurta oluşmuştu ve ilk kez mi kullaniyorsun
1,5 yıldır tedavi görüyorum , tabi hiç bir problem yoksa asilama yapılabilir hemen.Canım hiç tedavi olmadan mi aşılama yaptırdın
1 yıldır deniyoruz olmuyor eşimde de bende de hic bir sorun yok hep olur diyip gönderdiler iki aydır da klomen kullandım geçen ay 1 yumurta oldu kendiliğinden çatladı bu ay 3 yumurta oldu iğne yaptırdım 5 gün oldu heyecanla bekliyorum2. Kez yaptım, ilkinde aşılama yapıldı olmadi, bu ay klomen +catlatma iğnesi oldu. Igneyi verdiği gün 1 yumurta
1,5 yıldır tedavi görüyorum , tabi hiç bir problem yoksa asilama yapılabilir hemen.
Aşılama zor mu peki2. Kez yaptım, ilkinde aşılama yapıldı olmadi, bu ay klomen +catlatma iğnesi oldu. Igneyi verdiği gün 1 yumurta
1,5 yıldır tedavi görüyorum , tabi hiç bir problem yoksa asilama yapılabilir hemen.
Inşallah rabbim hepimize nasip eder bu ay mutlu haberler veririzKizlar cat ignemi oldum bgn. Bir gun oncesine yani dune iliski vermisti birde yarin olck sonra pers kontrolum var tkrr. Sans dileyin noluurtek yumurta 20mmdi- ama 2-3 gun once diger yumurtam catladi o zamanda iliski oldu..
Asilama zor birşey değil. Gayet basit bir olay aslında, normalde olması gereken birleşmeyi, Hastane ortamında, spermleri n şırınga ile rahme koyulması işlemi. Gerisi Allaha kalmış. O spermler yumurtayı bulacak mi . Bulsa da döllenme gerceklesecek mi , Allah bilir. Nasip herseyAşılama zor mu peki
Haklısın hersey nasipleAsilama zor birşey değil. Gayet basit bir olay aslında, normalde olması gereken birleşmeyi, Hastane ortamında, spermleri n şırınga ile rahme koyulması işlemi. Gerisi Allaha kalmış. O spermler yumurtayı bulacak mi . Bulsa da döllenme gerceklesecek mi , Allah bilir. Nasip hersey
3 ekimde vuruldum bende kasıklrım ara da bir ağırıyor belim ağırıyor bugün de göğüslerim de başladıHerkese merhaba bende 2 ekim de çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim.
Çatlatma iğnesi yapıldığı günden beri hiç şikayetim olmadı ağrı vs. hala da yok sizler ne durumdasınız?
Umarım olmazsın bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi de sayılabilirler öyle düşünmemelisin bence3 ekimde vuruldum bende kasıklrım ara da bir ağırıyor belim ağırıyor bugün de göğüslerim de başladıgaliba adet olucam
1.5 yıldır yoruldum her ay umutlanmaktanUmarım olmazsın bunlar aynı zamanda gebelik belirtisi de sayılabilirler öyle düşünmemelisin bence
Çok haklısın1.5 yıldır yoruldum her ay umutlanmaktan
Inşallah inşallah canım sen kac ay olduÇok haklısınama her ay yeni bir sayfa kimler kimler kalıyor bizde kalırız bir gün
Bir yıla yaklaştı benim de canımInşallah inşallah canım sen kac ay oldu
Özel değilse herhangi bir sorun var miBir yıla yaklaştı benim de canım
Herşeye bakıldı canım sorunumuz yok ,,sizin peki bu arada öğrenmeye çok az kaldı :) 1 gün daha bittiÖzel değilse herhangi bir sorun var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?