• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim ayi catlatma ignesi olanlar biraz konusalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok kötüyüm. Hamilelik sevincim sadece 1 hafta sürdü. Beta hcg beklenenden yavaş yükseliyor doktor bişey söylemek istemedi ama çok yavaş yükseldiğini kendisi söyledi. Dış gebelik olmasından korkuyorum bu durumu yaşayan var mı? İnfertilite tedavisi gören kadınlarda dış gebelik ihtimali daha yüksekmiş internete öyle yazıyor. Acaba böyle yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan var mıdır umutlanmak da istemiyorum ama çok kötüyüm ne yapıcam bilmiyorum .

Kızlar çok kötüyüm. Hamilelik sevincim sadece 1 hafta sürdü. Beta hcg beklenenden yavaş yükseliyor doktor bişey söylemek istemedi ama çok yavaş yükseldiğini kendisi söyledi. Dış gebelik olmasından korkuyorum bu durumu yaşayan var mı? İnfertilite tedavisi gören kadınlarda dış gebelik ihtimali daha yüksekmiş internete öyle yazıyor. Acaba böyle yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan var mıdır umutlanmak da istemiyorum ama çok kötüyüm ne yapıcam bilmiyorum .
Gecmıs olsun ne durumdasınız

Merhaba kızlar bugun ıgnemın 6 gunu kasıklarımda kucuk kramplar hıssedıyrum baxen ıgne batarcasına oluyo bunu yasayan oldumu

Gecmıs olsun ne durumdasınız
Dış gebelikmiş. Kürtaj oldum değerler biraz düştü ama daha fazla düşmesi gerekiyormuş dış gebelik olduğuna emin olundu. Sonrasında da metotreksat iğne yapıldı. Her gün betahcg verdim iğneden sonra biraz yükseldi bu normalmiş bugün 4. Gün. Bugünden sonra düşmesi bekleniyor düşmezse ameliyat dedi doktorum

Değerleriniz iki gün aralıklarla iki katı artmazsa çok dikkat edin dış gebelik olabilir. Dış gebelikte erken teşhis çok önemli. Geç farkedildiğinde direk tüpler alınmak zorunda kalınıyor

Değerleriniz iki gün aralıklarla iki katı artmazsa çok dikkat edin dış gebelik olabilir. Dış gebelikte erken teşhis çok önemli. Geç farkedildiğinde direk tüpler alınmak zorunda kalınıyor
Allah yardımcınız olsun ınsallah sağlıklı bır gebelık gecırırsınız bundan sonra

Merhabalar ; ben de 1,5 yıldır evliyim 2 hafta önce doktora gittim. Bana klomen verdi 5 gün kullandım. 2 gün sonra iğneyi vur dedi , vurduktan 9 gün sonra test yaptım saatler sonra çift çizgi silik çıktı. Tam 14 gün sonra bir daha test yaptım negatif çıktı bugün tam 15. Günüm adet olmadım. Aşırı derece de kaşık ağırlarım, sancılarım var sizce neden böyle?

Back