- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Evet ağrı oluyor , sanırım yumurta hareketleriyle ilgili o ağrılar. Doktor öyle demişti, aslında ağrı olduğu zaman anlayabilsek yumurtlama günümüz olduğunu değerlendirmek lazım hemen.Hadi ins kuzum bende bir aksilik cikmazsa yarin cat ignesi olucam ama kasik agrim var bgn cok klomen gecen ay bende bu kdr agri yapmamisti ins normaldir
Evet ağrı oluyor , sanırım yumurta hareketleriyle ilgili o ağrılar. Doktor öyle demişti, aslında ağrı olduğu zaman anlayabilsek yumurtlama günümüz olduğunu değerlendirmek lazım hemen.
Merhaba kızlar bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu ve 3 ekimde çatlatma iğnesi oldum dün de değerlendirdik.. bu şekilde hamile kalanlar var mi
Merhaba kızlar bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu ve 3 ekimde çatlatma iğnesi oldum dün de değerlendirdik.. bu şekilde hamile kalanCanim
Canım adetin 4 günü klomene başladım 3 yumurta olmuştu iğne yaptırdim 3 de çatlayıp döllenebilir dedi doktor yada hiç biri döllenmez bende de eşimde de hiç bir sorun yok adetlerin düzenli kendiliğinden yumurtam oluşup catliyor ama nasip olmuyor isteMRB sorum olcakti catlatma iğnesi nezaman vuruluyo yumurtlama dönemin de mi bide birden fazla yumurta çatlayabilir mi?
Bende de gaz varMerhaba bende 2simde çatlatma iğnemi oldum inşallah güzel haberler alırız hepimiz ama suan karnımın içinde müthiş gaz ve şişkinlik var ve ishal oldum iğneden mi acaba
Inşallah canım inşallah kaç yumurta oluşmuştu ve ilk kez mi kullaniyorsunBen de 2 ekimde yaptım catlatma iğnesini, inşallah bu ay gelir bebekler:)
Doktor bana bugun klomen verdi yaninda calisan kiz adetin kacinci gunü dedi 4 dedim 4 gun suruyo zaten 5.gün kullan dedi bugun baslasam olyor mu acaba daha mantikli sankiCanım adetin 4 günü klomene başladım 3 yumurta olmuştu iğne yaptırdim 3 de çatlayıp döllenebilir dedi doktor yada hiç biri döllenmez bende de eşimde de hiç bir sorun yok adetlerin düzenli kendiliğinden yumurtam oluşup catliyor ama nasip olmuyor iste
Benimde oyle ayni senin gibi iste bitek prolaktin hafif yuksek çikti ondan olablir belkiiCanım adetin 4 günü klomene başladım 3 yumurta olmuştu iğne yaptırdim 3 de çatlayıp döllenebilir dedi doktor yada hiç biri döllenmez bende de eşimde de hiç bir sorun yok adetlerin düzenli kendiliğinden yumurtam oluşup catliyor ama nasip olmuyor iste
Doktor ne zaman dediyse o zaman başla benceDoktor bana bugun klomen verdi yaninda calisan kiz adetin kacinci gunü dedi 4 dedim 4 gun suruyo zaten 5.gün kullan dedi bugun baslasam olyor mu acaba daha mantikli sanki
Benim prolaktin 29 çıktı tek bir kere ilaç kullandım 10 düştü ama yine olmadiBenimde oyle ayni senin gibi iste bitek prolaktin hafif yuksek çikti ondan olablir belkii
benimde 29 dostinex 2 tablet verdi bakalm artk tekrar ayni ilaci alsammi 2 tane ile dusermiBenim prolaktin 29 çıktı tek bir kere ilaç kullandım 10 düştü ama yine olmadi
Doktor bisey demedi kiz dedi yaninda calisan sali kontrole geldi yarin adeten kesilebilirim illa adetli mi olmak lazimDoktor ne zaman dediyse o zaman başla bence
Çok hızlı düşen bir değer zatenbenimde 29 dostinex 2 tablet verdi bakalm artk tekrar ayni ilaci alsammi 2 tane ile dusermi
Istersen dr iletişime geç tekrardan canımDoktor bisey demedi kiz dedi yaninda calisan sali kontrole geldi yarin adeten kesilebilirim illa adetli mi olmak lazim
Kontrole gtcem haftaya tsklerIstersen dr iletişime geç tekrardan canım
Rica ederim rabbim daha çok beklemez inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederKontrole gtcem haftaya tskler
AMINNRica ederim rabbim daha çok beklemez inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
2. Kez yaptım, ilkinde aşılama yapıldı olmadi, bu ay klomen +catlatma iğnesi oldu. Igneyi verdiği gün 1 yumurta dedi doktor.Inşallah canım inşallah kaç yumurta oluşmuştu ve ilk kez mi kullaniyorsun
Canım hiç tedavi olmadan mi aşılama yaptırdın2. Kez yaptım, ilkinde aşılama yapıldı olmadi, bu ay klomen +catlatma iğnesi oldu. Igneyi verdiği gün 1 yumurta dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?