• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim ayi catlatma ignesi olanlar biraz konusalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ins kuzum bende bir aksilik cikmazsa yarin cat ignesi olucam ama kasik agrim var bgn cok klomen gecen ay bende bu kdr agri yapmamisti ins normaldir
Evet ağrı oluyor , sanırım yumurta hareketleriyle ilgili o ağrılar. Doktor öyle demişti, aslında ağrı olduğu zaman anlayabilsek yumurtlama günümüz olduğunu değerlendirmek lazım hemen.

Evet ağrı oluyor , sanırım yumurta hareketleriyle ilgili o ağrılar. Doktor öyle demişti, aslında ağrı olduğu zaman anlayabilsek yumurtlama günümüz olduğunu değerlendirmek lazım hemen.

Ben acaba igneden once bgn yumurtluyor muyum dedm lh testi yaptimda pik degil heralde yumurta hareketlerinden yasiyorum ins iyi biseydir

Duzeltme: pike yakin olmus hatta pik gibi
Ins yarina dayanir:)

MRB sorum olcakti catlatma iğnesi nezaman vuruluyo yumurtlama dönemin de mi bide birden fazla yumurta çatlayabilir mi?
Canım adetin 4 günü klomene başladım 3 yumurta olmuştu iğne yaptırdim 3 de çatlayıp döllenebilir dedi doktor yada hiç biri döllenmez bende de eşimde de hiç bir sorun yok adetlerin düzenli kendiliğinden yumurtam oluşup catliyor ama nasip olmuyor iste

Canım adetin 4 günü klomene başladım 3 yumurta olmuştu iğne yaptırdim 3 de çatlayıp döllenebilir dedi doktor yada hiç biri döllenmez bende de eşimde de hiç bir sorun yok adetlerin düzenli kendiliğinden yumurtam oluşup catliyor ama nasip olmuyor iste
Doktor bana bugun klomen verdi yaninda calisan kiz adetin kacinci gunü dedi 4 dedim 4 gun suruyo zaten 5.gün kullan dedi bugun baslasam olyor mu acaba daha mantikli sanki

Benimde oyle ayni senin gibi iste bitek prolaktin hafif yuksek çikti ondan olablir belkii

Inşallah canım inşallah kaç yumurta oluşmuştu ve ilk kez mi kullaniyorsun
2. Kez yaptım, ilkinde aşılama yapıldı olmadi, bu ay klomen +catlatma iğnesi oldu. Igneyi verdiği gün 1 yumurta dedi doktor.

Back