İkinci cizgi baya belirgin ama bence kan verin iki gun sonra kanda deger artmis mi diye bakarlarKızlar ben iğne günü hariç 14. Günümdeyim sabah test yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı sizce nedir durum ? İki gün sonra tekrarlamak için bir test daha aldım. İnşallah herkes bir an önce istediği sonuca ulaşır☺Eki Görüntüle 2547759
Yok iliski zamanlarini sormustum canim ignenin kacinci gunu kac gun araylaYukarıka yazdıgım gıbı ignenın 16. Gunu ogrendım
Teşekkürler yorumunuz için inşallah gebesinizdir siz deİkinci cizgi baya belirgin ama bence kan verin iki gun sonra kanda deger artmis mi diye bakarlar
Ben de yarin sabah erken gebelik testi yapacagim ignemin 16.gunu olacak yarin
Kasik agrisi bende de var. İlactanHamile olanlar regl agrisi gibi agri oluyor mu ben bu agriyi yasiyorm o yuzden hic umudum yok doktorda kan ver 2 gune dedi ama
Mesajim yarim kalmis size ilactan olabilir o yuzden hic umutlu degilim yazicaktim yazamamisim:)Teşekkürler yorumunuz için inşallah gebesinizdir siz deben de 16. Günümde kan vereceğim yani Cumartesi günü hakkımızda hayırlısı olsun ☺
Ben kaç gündür regl olcam diye geziyorum öyle dehşet karnım ağrıyor kaç gündür ve yoğun gaz varHamile olanlar regl agrisi gibi agri oluyor mu ben bu agriyi yasiyorm o yuzden hic umudum yok doktorda kan ver 2 gune dedi ama
Kasik agrisi bende de var. İlactan
Mesajim yarim kalmis size ilactan olabilir o yuzden hic umutlu degilim yazicaktim yazamamisim:)
Bu arada gebe Degilim maalesef az once erken gebelik testlerinden yaptim ve baya baya negatif:)
Hayirlisi boyleymis bu ay cok istemistim vardir bir zamani
Ben kaç gündür regl olcam diye geziyorum öyle dehşet karnım ağrıyor kaç gündür ve yoğun gaz var
İgnenin 15.gunu canim bat yarinKacinci gunundu canim? Belki idrarda cikmamistir
İgnenin 15.gunu canim bat yarin
Senin bat gecti miAyniyiz kacinci gunun napsak ya davul karnim
Senin bat gecti mi
Test yaptin mi? İnsallah hamilesindirGecen ay 30. Gunde olmustum cnm yani dundu bgn 31. Gundeyim
Test yaptin mi? İnsallah hamilesindir
Ahh canım
Ahh canımhastaneden çıkabilip de iyi olursam bakacağım buralara
Ben kaç gündür regl olcam diye geziyorum öyle dehşet karnım ağrıyor kaç gündür ve yoğun gaz var
Normalmiş öyle duydumAyniyiz kacinci gunun napsak ya davul karnim
Evet hala devam ediyor akıntım çatlatma iğnesinden beriİgneden sonra akintiniz geldi mi bugun igne vurilali 5. Gunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?