• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Hanımlar benim adetim 2 gün geçti ama gerçekten de asla adetim aksamamıştır öne gelir ileri gitmez. Bu ay 11 gün önce ve adet olmam gereken tarihten 1 gün önce korunması oldu. Normal gebelik testi yaptım dün bişey yoktu ne önerirsiniz

Hanımlar benim adetim 2 gün geçti ama gerçekten de asla adetim aksamamıştır öne gelir ileri gitmez. Bu ay 11 gün önce ve adet olmam gereken tarihten 1 gün önce korunması oldu. Normal gebelik testi yaptım dün bişey yoktu ne önerirsiniz
Bi kan verin isterseniz kana daha erken geçiyor gebelik

Ben insanlara 6 gün erken derken kendim 6 gün önce yine test yaptım, iflah olmam :KK70:
Hahahahahha 😅 düştün bu çukura artık😅

Benimde öyle yoğun değil dün gece ve bugün oldu karın ağrısıyla geliyor
Acaba yediklerinden olabilir mi benim ağrım olmadı kuzum. Dün acı biber yedim bu sabah karın ağrısıyla yaşadım o durumu mesela ben😅 ben genelde kabızlık çektiğim için dikkatimi çekti birden yumuşama

İnsanların psikolojik etkenlerle kör bile olabildiğini biliyorum ama yine de şu an kabızlığım için acaba mı diyorum... Yine kelin ilacı olsa durumundayım :D

Ben doğum kontrol hapını son içtim sonra adet oldum ve çalışmalara başladım ilk ay fan mümkün müdür
Bana doktor 2-6 ay dedi canım. İnternette baktığımda ilk ay gebelik şansı yüksek diyen doktorlar da var. Yumurtlamada bi sorun olmadı ben yumurtladım ama gebelik olur mu hayırlısı :)

Back