- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Ya peş peşe güzel haberler inşallahBenimde 19 ekim
Ay iyi bari ya normalmiş
ŞüküüürAy iyi bari ya normalmiş
Bide sanki sık idrara çıkıyorum ama onun için erken mi yoksa normal mi bilmiyorumŞüküüüro zaman test günü beklemeye devam
Bende çıkıyorum canım evdeyken farkettimBide sanki sık idrara çıkıyorum ama onun için erken mi yoksa normal mi bilmiyorum
Erken hamilelik belirtileri arasında mide bulantısı, göğüslerde hassasiyet, sık idrara çıkma, hafif kramp benzeri karın ağrıları ve yorgunluk yer alabilir. Bu belirtiler gebeliğin ilk haftalarında görülebilir.Bende çıkıyorum canım evdeyken farkettimama erken mi hiç araştırmadım
Bide sanki sık idrara çıkıyorum ama onun için erken mi yoksa normal mi bilmiyorum
Bende çıkıyorum canım evdeyken farkettimama erken mi hiç araştırmadım
Ben saatte 1 sıvı alımım olmasa bile çıkıyorum ya bu aralarErken hamilelik belirtileri arasında mide bulantısı, göğüslerde hassasiyet, sık idrara çıkma, hafif kramp benzeri karın ağrıları ve yorgunluk yer alabilir. Bu belirtiler gebeliğin ilk haftalarında görülebilir.
Canım sen test yaptın mı ?Ben saatte 1 sıvı alımım olmasa bile çıkıyorum ya bu aralar
Kaç gün kaldıBen saatte 1 sıvı alımım olmasa bile çıkıyorum ya bu aralar
Erken gebelik yaptım da fazla erken benim dnfnCanım sen test yaptın mı ?
Bat 16Kaç gün kaldı
Hepsi mevcut buna rağmen negatif görürsem banada aşk olsunErken hamilelik belirtileri arasında mide bulantısı, göğüslerde hassasiyet, sık idrara çıkma, hafif kramp benzeri karın ağrıları ve yorgunluk yer alabilir. Bu belirtiler gebeliğin ilk haftalarında görülebilir.
ay sende de var birşeyler demek kiBen saatte 1 sıvı alımım olmasa bile çıkıyorum ya bu aralar
Oo baya erken yapmışsın aramız da 1 gün var testinin resmini çekmişmiydin ?Erken gebelik yaptım da fazla erken benim dnfn
Bat 16
Oo baya erken yapmışsın aramız da 1 gün var testinin resmini çekmişmiydin ?
Bende hep var onlardan aynı şeyden bahsediyorsak. Hep mi bilmiyorum yani ama çoğu zaman görüyorum sankiKızlar bir soru daha soracağım göğüs ucu çevresinde sivilce gibi ama değil tomurcuklanma gibi şeyler olan varmı normal mi? Daha önce de oluyordur belkide dikkat etmedim bilmiyorum
Daha çok erken ama çıkmaması normal bekleyelim 3-4 gün dahaEki Görüntüle 3314765
Hiçbişi yok canım 0
Aynen ya zaten çıkması şu an çok düşük bi ihtimaldi de beyim zorladıDaha çok erken ama çıkmaması normal bekleyelim 3-4 gün daha
Benim eşimde tam tersi kızıyor stres yapıp duruyorsun günün geçince yapsana derAynen ya zaten çıkması şu an çok düşük bi ihtimaldi de beyim zorladıyarın yapmicam Çarşamba bi denerim
Çarşamba sabahı +1Aynen ya zaten çıkması şu an çok düşük bi ihtimaldi de beyim zorladıyarın yapmicam Çarşamba bi denerim