Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Bide sanki sık idrara çıkıyorum ama onun için erken mi yoksa normal mi bilmiyorum

Bende çıkıyorum canım evdeyken farkettim ama erken mi hiç araştırmadım

Ben saatte 1 sıvı alımım olmasa bile çıkıyorum ya bu aralar

Hepsi mevcut buna rağmen negatif görürsem banada aşk olsun
Ben saatte 1 sıvı alımım olmasa bile çıkıyorum ya bu aralar
ay sende de var birşeyler demek ki

Kızlar bir soru daha soracağım göğüs ucu çevresinde sivilce gibi ama değil tomurcuklanma gibi şeyler olan varmı normal mi? Daha önce de oluyordur belkide dikkat etmedim bilmiyorum

Benim de bugün karnım çok tuhaf ağrıyor gibi arada batmalar var iştahım az. Sabah ishalle uyandım sonra kesildi. Gece ateş bastı uyandım ama sabah tekrar üşüdüm. Su içmeye çalışıyorum onu da zor içiyorum bakalım belki düzelirim yarına hava da değişik ondan da olabilir

Kızlar bir soru daha soracağım göğüs ucu çevresinde sivilce gibi ama değil tomurcuklanma gibi şeyler olan varmı normal mi? Daha önce de oluyordur belkide dikkat etmedim bilmiyorum
Bende hep var onlardan aynı şeyden bahsediyorsak. Hep mi bilmiyorum yani ama çoğu zaman görüyorum sanki

Aynen ya zaten çıkması şu an çok düşük bi ihtimaldi de beyim zorladı yarın yapmicam Çarşamba bi denerim
Benim eşimde tam tersi kızıyor stres yapıp duruyorsun günün geçince yapsana der erkeklerin rahatlığı bizde olsa zaten çoktan hamile kalırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…