- 25 Ocak 2023
- 2.537
- 2.569
- 30
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Kesinlikle benimkide aynı. ama bu kez kandırdım anladı bence ama olsunBenim eşimde tam tersi kızıyor stres yapıp duruyorsun günün geçince yapsana dererkeklerin rahatlığı bizde olsa zaten çoktan hamile kalırdık
Sabah erken uyan ben beklerken üzülürümÇarşamba sabahı +1
Birde kanmamaları yok muKesinlikle benimkide aynı. ama bu kez kandırdım anladı bence ama olsunlekelenme olunca regl oldum dedim dün midem bulanınca sen regl değilmisin diye sordu bıyık altı gülerek
06.45 te uyanıyorumSabah erken uyan ben beklerken üzülürüm
Ben de 7'de kalkıyorum iyi bari06.45 te uyanıyorumtest yapcam hevesiyle daha erkende olabilir aaa bunu söylemeyi unuttum 2 gündğr 5.30 civarı uyanıp uyuyamıyorum midem bulanıyor. Bugün işe gidicem diye kalktım eve topladımda dün uyumuştum tekrardan
Ben gerçekten erkeklerin gamsızlığından istiyorumBirde kanmamaları yok muhiç gizli birşey yapamıcakmıyız bana da eşim der olur da hamile kalırsan bana söyleme kalp atışını duyunca söyle der ee sen rahat bırakmıyorsun ki devamlı arıyor nasıl gizli iş yapayım diyorum ben anlamam sen halledersin orasını diyip gülüyor
okuldan arkadaşlar diyor neyin var konuşamadım bile sabah bulantıdan olips yiyerek geldim işe naneliBen de 7'de kalkıyorum iyi barisende var bi şeyler galiba ya hadi hayırlısı
Boş gebeliğim oldu benim kürtajdan çıkınca gözleri kan çanağı olmuş ağlamaktan üzüldüğü için kesinleşince söyle demek istiyor bu da mümkün değilBen gerçekten erkeklerin gamsızlığından istiyorumne demek kalp atışını duyunca söylersin ay çatlarım söylemezsem o zamana kadar
Ayy üzüldümmBoş gebeliğim oldu benim kürtajdan çıkınca gözleri kan çanağı olmuş ağlamaktan üzüldüğü için kesinleşince söyle demek istiyor bu da mümkün değil
Ben hamile olduğumu öğrensem bütün apartman duyar tutamam kendimi bağırırımAyy üzüldümmallahım bir daha yaşatmasınn kuzum belki miden bulanınca anlar benimki gibi inşallah bulanmazda benim baya bulanıyor
Bende kimyasalda silik çıkmıştı ağlamıştım güya sürpriz yapıcaktım eşimeBen hamile olduğumu öğrensem bütün apartman duyar tutamam kendimi bağırırımaslında mide bulantıların başladıysa testte çıkması lazım bekleme bence yap yarın ilk idrarla
Evet ama mide bulantıları için hem çok erken eğer yerleşmeyse bulanmaması lazımdıBende kimyasalda silik çıkmıştı ağlamıştım güya sürpriz yapıcaktım eşimeanladı hemen sarılmıştık bu sefer istikrarlıyım süprize bilemedim kuzum ya yine silik çıkarsa diye korkuyorum 2 gündür bulantılarım çok fazla lekelenmeden 5-6 gün sonra yapın diyorlar
Hormonal dalgalanmalar mide bulantısı yapar ya bence, hamilelikten değildir belki de yerleşiyordur pozitif düşünelim 777Yerleştiyse midemin bulanmaması mı gerekiyor yaniii ? Yeni bir bilgisende haklısın kuzum
Mide bulantısı olması için belli bir haftaya gelmesi lazım erken demek istedim ama herkesin hamileliği kendine de özel oluyorYerleştiyse midemin bulanmaması mı gerekiyor yaniii ? Yeni bir bilgisende haklısın kuzum
Ben hayırlısı diye dua ediyorum hepHormonal dalgalanmalar mide bulantısı yapar ya bence, hamilelikten değildir belki de yerleşiyordur pozitif düşünelim 777
Benim kimyasalda da midem bulanmıştı ama kasığımds ceviz gibi birşey de hissediyordum o hep kasığımdaydı. Bu kez öyle birşey yok sonucu merakla bekliyor olucamMide bulantısı olması için belli bir haftaya gelmesi lazım erken demek istedim ama herkesin hamileliği kendine de özel oluyor
Yanlış bilgi vermek istemem.
Güzel haberi vereceğine inanıyorum benBenim kimyasalda da midem bulanmıştı ama kasığımds ceviz gibi birşey de hissediyordum o hep kasığımdaydı. Bu kez öyle birşey yok sonucu merakla bekliyor olucamdediğinde doğru kuzum öylede olabilir zaten geçince yapın demelerinin sebebide bu bence doktorların ama sabreden kim
Çokkk amiiinnnnGüzel haberi vereceğine inanıyorum benheyecanla testini Bekliyorum
Ay sürekli düşünmekten kafayı yedim benceBende hep var onlardan aynı şeyden bahsediyorsak. Hep mi bilmiyorum yani ama çoğu zaman görüyorum sanki