Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Benim eşimde tam tersi kızıyor stres yapıp duruyorsun günün geçince yapsana der erkeklerin rahatlığı bizde olsa zaten çoktan hamile kalırdık
Kesinlikle benimkide aynı. ama bu kez kandırdım anladı bence ama olsun lekelenme olunca regl oldum dedim dün midem bulanınca sen regl değilmisin diye sordu bıyık altı gülerek

Kesinlikle benimkide aynı. ama bu kez kandırdım anladı bence ama olsun lekelenme olunca regl oldum dedim dün midem bulanınca sen regl değilmisin diye sordu bıyık altı gülerek
Birde kanmamaları yok mu hiç gizli birşey yapamıcakmıyız bana da eşim der olur da hamile kalırsan bana söyleme kalp atışını duyunca söyle ee sen rahat bırakmıyorsun ki devamlı arıyor nasıl gizli iş yapayım diyorum ben anlamam sen halledersin orasını diyip gülüyor

Ben gerçekten erkeklerin gamsızlığından istiyorum ne demek kalp atışını duyunca söylersin ay çatlarım söylemezsem o zamana kadar

Ben de 7'de kalkıyorum iyi bari sende var bi şeyler galiba ya hadi hayırlısı
okuldan arkadaşlar diyor neyin var konuşamadım bile sabah bulantıdan olips yiyerek geldim işe naneli bi de kedişime mama koyarken kokusundan iğrendim ay hayırlısı gerçekten çarşamba gelmek bilmeyecek bana şimdi

Ben gerçekten erkeklerin gamsızlığından istiyorum ne demek kalp atışını duyunca söylersin ay çatlarım söylemezsem o zamana kadar
Boş gebeliğim oldu benim kürtajdan çıkınca gözleri kan çanağı olmuş ağlamaktan üzüldüğü için kesinleşince söyle demek istiyor bu da mümkün değil

Boş gebeliğim oldu benim kürtajdan çıkınca gözleri kan çanağı olmuş ağlamaktan üzüldüğü için kesinleşince söyle demek istiyor bu da mümkün değil
Ayy üzüldümm allahım bir daha yaşatmasınn kuzum belki miden bulanınca anlar benimki gibi inşallah bulanmazda benim baya bulanıyor

Ayy üzüldümm allahım bir daha yaşatmasınn kuzum belki miden bulanınca anlar benimki gibi inşallah bulanmazda benim baya bulanıyor
Ben hamile olduğumu öğrensem bütün apartman duyar tutamam kendimi bağırırım aslında mide bulantıların başladıysa testte çıkması lazım bekleme bence yap yarın ilk idrarla

Ben hamile olduğumu öğrensem bütün apartman duyar tutamam kendimi bağırırım aslında mide bulantıların başladıysa testte çıkması lazım bekleme bence yap yarın ilk idrarla
Bende kimyasalda silik çıkmıştı ağlamıştım güya sürpriz yapıcaktım eşime anladı hemen sarılmıştık bu sefer istikrarlıyım süprize bilemedim kuzum ya yine silik çıkarsa diye korkuyorum 2 gündür bulantılarım çok fazla lekelenmeden 5-6 gün sonra yapın diyorlar

Evet ama mide bulantıları için hem çok erken eğer yerleşmeyse bulanmaması lazımdı işin sonunda ya gülücez ya da üzülücez yine de sen bilirsin tabi ki varsa çıkar çünkü

Yerleştiyse midemin bulanmaması mı gerekiyor yaniii ? Yeni bir bilgi sende haklısın kuzum
Mide bulantısı olması için belli bir haftaya gelmesi lazım erken demek istedim ama herkesin hamileliği kendine de özel oluyor
Yanlış bilgi vermek istemem.

Mide bulantısı olması için belli bir haftaya gelmesi lazım erken demek istedim ama herkesin hamileliği kendine de özel oluyor
Yanlış bilgi vermek istemem.
Benim kimyasalda da midem bulanmıştı ama kasığımds ceviz gibi birşey de hissediyordum o hep kasığımdaydı. Bu kez öyle birşey yok sonucu merakla bekliyor olucam dediğinde doğru kuzum öylede olabilir zaten geçince yapın demelerinin sebebide bu bence doktorların ama sabreden kim

Güzel haberi vereceğine inanıyorum ben heyecanla testini Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…