- 20 Aralık 2022
- 4.243
- 1.691
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
- #1.101
Evde misafir var size attım kaçtım hahaha
Evet çatlatma iğneisnin 15. Günü yaptım. İlişkinin ertesi günü göğüslerde şişlik ve inanılmaz bir bel ağrısı başladı hala devam ediyor. Normalde adetten bir hafta önce belim agrımaya başalr bu sefer çok erken başlamıştı. Ama yinede umursamadım iğnenine tkisidir dedim normal adet belirtileirm vardı ancak sancı gelip beş sn sonr ageçiyoedu dört gündür felan böyle yanlış hatırlamıyorsam. Birde ben adet olmadna önce göğüslerim iişer ama uçaları belirginleşmişti. Sabah erken kalkınca canım sıkıldı test yaptım hani o kadar umudum yoktuki olmayacak zaten diye düşünüyordum. Öyle abartı belirtiler felan yok yani belinize yakı yapıltırın olmazsa bir sonrkai ay tekrar deneyinhamilesin sen adet gectimi yaptın belirti neler yaz bize
Yaa iyi yapmışsınCanım sinir oldum hiçbirine bakmıyormuş bizim sağlık ocağı bende boşu boşuna gitmiş olmayayım diye beta hcg me baktırdım
Hayırlısı olsun canım benimde adet yarın inanan.benimde belirti yok aradığım ayda on tane belirti var di ben de o iğneyi vurdum okadar çok bekirti vermistiki aynı senin yaşadığın belirtiler ama yine adet oldumEvet çatlatma iğneisnin 15. Günü yaptım. İlişkinin ertesi günü göğüslerde şişlik ve inanılmaz bir bel ağrısı başladı hala devam ediyor. Normalde adetten bir hafta önce belim agrımaya başalr bu sefer çok erken başlamıştı. Ama yinede umursamadım iğnenine tkisidir dedim normal adet belirtileirm vardı ancak sancı gelip beş sn sonr ageçiyoedu dört gündür felan böyle yanlış hatırlamıyorsam. Birde ben adet olmadna önce göğüslerim iişer ama uçaları belirginleşmişti. Sabah erken kalkınca canım sıkıldı test yaptım hani o kadar umudum yoktuki olmayacak zaten diye düşünüyordum. Öyle abartı belirtiler felan yok yani belinize yakı yapıltırın olmazsa bir sonrkai ay tekrar deneyin
Ya normaldenf arklı oldugunu anlıyorsun zaten dediğim gibi mesela gögüs uçlarım yok onlar öıktı rengi koyulaştı ama ben tamamen iğnenin etkisi diye düşünüyordum. Ve bunalr öyle çok belirgin şeyler değilHayırlısı olsun canım benimde adet yarın inanan.benimde belirti yok aradığım ayda on tane belirti var di ben de o iğneyi vurdum okadar çok bekirti vermistiki aynı senin yaşadığın belirtiler ama yine adet oldum
Ya zaten adet gecikmesi en önemlisi diğer belirtilere inanmamak gerekirYa normaldenf arklı oldugunu anlıyorsun zaten dediğim gibi mesela gögüs uçlarım yok onlar öıktı rengi koyulaştı ama ben tamamen iğnenin etkisi diye düşünüyordum. Ve bunalr öyle çok belirgin şeyler değil
Ama ben polikistiğim ya zaten geçiyordu bana kals atest yapmazdım evde vardıda yaptım o derece yani öyle kesin belirtiler yokYa zaten adet gecikmesi en önemlisi diğer belirtilere inanmamak gerekir
Hayırlı olsun canım bir kan ver bende de belirti sadece adete çıkmayan sivilce yok bjrde kaşık batmalari ama bu batmalar adetliyken de oluyurdu bende o yüzden belirtilere bu ay hiç kulak asmadim benimde adet yarın inşallah olmam adet yaAma ben polikistiğim ya zaten geçiyordu bana kals atest yapmazdım evde vardıda yaptım o derece yani öyle kesin belirtiler yok
İnşallah bebişin adet olmanı engellerde olmazsın kendini sıcak tut ben iki üç aydır dolaptna su bileHayırlı olsun canım bir kan ver bende de belirti sadece adete çıkmayan sivilce yok bjrde kaşık batmalari ama bu batmalar adetliyken de oluyurdu bende o yüzden belirtilere bu ay hiç kulak asmadim benimde adet yarın inşallah olmam adet ya
Yok canım ben normalde soğuk şeyler yemiyorum çok sıcak olursa yazın bir dondurma yiyorum o kadar soğuk su falan içmiyorum hep çeşmeden içiyorum �nşallah adet olmam yarın ya hiç sancım yok sadece dün akşam sanki sağ tarafıma bir şey yerleşti gibi hissettim artık bilmiyorum adet hazırlığın mı oluyor içimde bilmiyorum aslında aklımda bugün bir tane yapmak var ama bilmiyorum yani olsa bugün çıkar artıkİnşallah bebişin adet olmanı engellerde olmazsın kendini sıcak tut ben iki üç aydır dolaptna su bile
İçmiyorum dondurma yemiyorum soguk hiç bişey yiyip
İçmiyorum
Ver canım mutlaka takip etŞuan gidiyorum doktorumu aradım 9 çıkmıştı dedim negatif de sayılabilir dedi anlamadım tekrar kan verince belli olacak
Oldum kuzum ama biraz farklı oldu bu sefer bide boşa gitmesin diye yaptırdımYaa iyi yapmışsınadet olmadın mı daha
Tebrik ederimmmmEvet çatlatma iğneisnin 15. Günü yaptım. İlişkinin ertesi günü göğüslerde şişlik ve inanılmaz bir bel ağrısı başladı hala devam ediyor. Normalde adetten bir hafta önce belim agrımaya başalr bu sefer çok erken başlamıştı. Ama yinede umursamadım iğnenine tkisidir dedim normal adet belirtileirm vardı ancak sancı gelip beş sn sonr ageçiyoedu dört gündür felan böyle yanlış hatırlamıyorsam. Birde ben adet olmadna önce göğüslerim iişer ama uçaları belirginleşmişti. Sabah erken kalkınca canım sıkıldı test yaptım hani o kadar umudum yoktuki olmayacak zaten diye düşünüyordum. Öyle abartı belirtiler felan yok yani belinize yakı yapıltırın olmazsa bir sonrkai ay tekrar deneyin
Bence sabah kalk yap inşallah vardır benimde aynı bir ağrı gleiyor olucam sandım hemen geçti agrım bir kaç kere tekrar oldu sonra adet olmayınca testimde vardı yaptım inşallah vardır yarın yap bu saatlerd epozitifYok canım ben normalde soğuk şeyler yemiyorum çok sıcak olursa yazın bir dondurma yiyorum o kadar soğuk su falan içmiyorum hep çeşmeden içiyorum �nşallah adet olmam yarın ya hiç sancım yok sadece dün akşam sanki sağ tarafıma bir şey yerleşti gibi hissettim artık bilmiyorum adet hazırlığın mı oluyor içimde bilmiyorum aslında aklımda bugün bir tane yapmak var ama bilmiyorum yani olsa bugün çıkar artık
Benim de bugün ağır geldi olacağım zannettim bir an 5 saniye 10 saniye sürdü geçti bu iki gündür öyle ağrılarım var yani sanki olacağım duruyor yani çok sık sık olan ağrılarım yok bir sancı oluyor 2 saat sonra başka bir sanci yani bugün olsa çıkmaz mı ki yani bir belirti de yok bilmiyorum ya çok umutsuzumBence sabah kalk yap inşallah vardır benimde aynı bir ağrı gleiyor olucam sandım hemen geçti agrım bir kaç kere tekrar oldu sonra adet olmayınca testimde vardı yaptım inşallah vardır yarın yap bu saatlerd epozitif
Çıkmaz çok heyecanlıı
Sabah kalk yap bence senin varBenim de bugün ağır geldi olacağım zannettim bir an 5 saniye 10 saniye sürdü geçti bu iki gündür öyle ağrılarım var yani sanki olacağım duruyor yani çok sık sık olan ağrılarım yok bir sancı oluyor 2 saat sonra başka bir sanci yani bugün olsa çıkmaz mı ki yani bir belirti de yok bilmiyorum ya çok umutsuzum
Kuzum sen ne yaptın test yapacaktın bugünYinede hayırlısı diyelim
Kan verdim kuzum geçen 15.00 gibi çıkmıştı bakalım bugün kaçta çıkıcakKuzum sen ne yaptın test yapacaktın bugün