-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
- #1.141
Canım daha çok erken olsa bile çıkmaz 2-3 gün kala verebilirsin yaniArkadaşlar lütfen bilgisi olan yazsın adetime 6 gün var kan versem sonuç alabilirmiyim??
Evet derseniz hemen gidip vereceğim
Erken mi daha yoksa çıkabilir mi
Tamam teşekkür ederimCanım daha çok erken olsa bile çıkmaz 2-3 gün kala verebilirsin yani
Yakı mı yapıştırdın beline anlamadımAma ben polikistiğim ya zaten geçiyordu bana kals atest yapmazdım evde vardıda yaptım o derece yani öyle kesin belirtiler yok
Şehirden şehire falan mı değişiyor canım para vermeyeyim dedim ama bakmadılarBende hepsine baktılar nerdeyse onların ya sende neden bakmadılar acaba tüh
Allah Allah bu ne ya hayırlısı olsun bitanem bidahaki Ay beraber bekleriz üzme kendini bak bende oldum hatta Bi arkadaş gebe olmasına rağmen oldu sağlık olsun2 çıktı maalesef doktor kimyasal sayılmaz negatifmis dedi adet oluyosun dedi çok sevinmiştim
Evet haklısın inşallah en kısa zamanda bebişimize kavuşuruzAllah Allah bu ne ya hayırlısı olsun bitanem bidahaki Ay beraber bekleriz üzme kendini bak bende oldum hatta Bi arkadaş gebe olmasına rağmen oldu sağlık olsun
Amin canım inşallahEvet haklısın inşallah en kısa zamanda bebişimize kavuşuruz
Evet iki gün hiç çıkarmadım yakıyıYakı mı yapıştırdın beline anlamadım
Hayırlı olsunKızlar beta değerim 266 bu çok yüksek değilmi
İkiz olması için 10000 ve üzeri olması lazım betanin inşallah olurBeta ikizle alakası varmı bilmiyorum.ama gayet güzel ya olsun da tek ikiz farketmez bende az önce test yaptım negatif ya off kızlar ben yoruldum vallahi bu ay ne test nede ovulasyon yaparım
Kız ne yaptın sonuç ne çıktı yaİnşallah
330 canımKız ne yaptın sonuç ne çıktı ya
.330 canım
İyii maşallahartmış canım caok şükür sağlıklı bir gebelik
.
Hadi ya hayırlısı olsun canımKızlar bu arada ben adet oldum
Gecikmenin kaçıncı günü330 canım
Bebeğim ben hiç anlamam ama şimdi bir topic var oraya at mutlaka açıklarlar sana hemen sayfanın adıKızlarrrr sperm testi verdi eşim yorumlarmisiniz
Oraya attım ama cevap gelmediBebeğim ben hiç anlamam ama şimdi bir topic var oraya at mutlaka açıklarlar sana hemen sayfanın adı
EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR