Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Canım sana bişey soracağım yarın reglimin 2. Günü amh vs değerime baktırıcam sağlık ocağında başka hangi değerlerime baktırmam gerekiyor neler önemli yardımcı olursan çok mutlu olurum

Canım sana bişey soracağım yarın reglimin 2. Günü amh vs değerime baktırıcam sağlık ocağında başka hangi değerlerime baktırmam gerekiyor neler önemli yardımcı olursan çok mutlu olurum
D vitamini FSH ,lh ,amh , prolaktin bunlar önemli canım

Geç döllenmedir canım belki Ay hadi inşallah sabah regli oldum aşırı modum düşüktü çok iyi geldi bu haber bana
Benim de regl günüm bugün du ped taktım sabah çıkarken bı de parol içtim adet sancım çok kötü çünkü benim sonra dedim bı kan vereyim zaten adet olucam da dedim çıktı çok şükür

Kan verdim pozitif 9 çıktı değerim çok düşük evet adet günüm bugün cumartesi tekrar kan vericem
İnşallah saglikli ilerler ya belirtilerin varmiydi canım bize haber ver kan verdiğinde inşallah.saglikli ilerler benim ablamda 14 ile öğrendi Doktorlar diş gebelik yada kimyasal dediler ama on gün sonra kese ve yolk kesesini gördü

İnşallah canım sadece göğüs ağrım vardi bı de baş ağrısı basım ağrıyor diye adet olucam sandım hatta

Kızlar adete 2/3 gün var ovulasyon testi yaptım böyle çıktı bu ne oluyor bir ümit işte

Eklentiler

• IMG_20231019_190834.jpg
    152,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20231019_185630_1.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20231019_190133.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20231019_190111_1.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…