- 20 Aralık 2022
- 4.243
- 1.691
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
- #1.121
Canım inan benim umudum yok olduğuna bakalım yapicam son kez beş gün varken yaptım negatif çıktı umudum iyice bitiuuSabah kalk yap bence senin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inan benim umudum yok olduğuna bakalım yapicam son kez beş gün varken yaptım negatif çıktı umudum iyice bitiuuSabah kalk yap bence senin var
Canım sanki silik çizgi varKızlar selamlar bugün bat … benim gördüğüm testin kendi karartısı mı sizce ? Buna benzer bir şey gören varsa sonucu ne oldu acaba, teşekkürler şimdiden
Ben de gördüm kuzum ama pembe olmalıydı sanki ya hem de bat günü varsa baya belli ederdi.Canım sanki silik çizgi var
Testi tekrarlarsin yarın bir kaç gün daha bekle canım inşallah vardır geç döllenme falan olabilir mi ki yaniBen de gördüm kuzum ama pembe olmalıydı sanki ya hem de bat günü varsa baya belli ederdi.
İnşallah güzel haberlerle gel canımKan verdim kuzum geçen 15.00 gibi çıkmıştı bakalım bugün kaçta çıkıcak
Sizce hiç çizgi çıktığını görmedim ben bu zamana kadar ama bu tip test ne zaman görsem herkesi yanılttı markası ne olursa olsun bu testten uzak durun başka bir testle tekrar teyit edinKızlar selamlar bugün bat … benim gördüğüm testin kendi karartısı mı sizce ? Buna benzer bir şey gören varsa sonucu ne oldu acaba, teşekkürler şimdiden
Canım fsh ve ıh normal seviye de çıkmış d vitamini genelde herkesin düşük oluyor amh da önemliKizlar reglimin 3. Günündeyim. Bir bakar mısınız değerler normal mi? D vitamini 9,75 lerden çıktı. Takviye alıyorum. Folikasitte kullanıyorum. Ama ne zaman kullansam bir öncekinden daha düşük çıkıyor. Değerim. amh 1 hafta sonra çıkacakmış
İnşallahİnşallah güzel haberlerle gel canım
Folikasitim takviye almama rağmen her ölçmede daha da düşük çıkıyor. Anlamadım. Amh 1 hafta sonra çıkacakmışCanım fsh ve ıh normal seviye de çıkmış d vitamini genelde herkesin düşük oluyor amh da önemli
Hayırlı olsun canım bence çok güzel yüksek olması sıkıntı değil zaten düşük çıkarsa düşerse iyi değilKızlar beta değerim 266 bu çok yüksek değilmi
İkiz olabilir mi çünkü iki yumurtam gelişmiştiHayırlı olsun canım bence çok güzel yüksek olması sıkıntı değil zaten düşük çıkarsa düşerse iyi değil
Ay hadi inşallah 138 Di dimi hemen çıksın 500 falan olsun ikiz olsun hattaKan verdim kuzum geçen 15.00 gibi çıkmıştı bakalım bugün kaçta çıkıcak
2 çıktı maalesef doktor kimyasal sayılmaz negatifmis dedi adet oluyosun dedi çok sevinmiştimVer canım mutlaka takip et
Beta ikizle alakası varmı bilmiyorum.ama gayet güzel ya olsun da tek ikiz farketmez bende az önce test yaptım negatif ya off kızlar ben yoruldum vallahi bu ay ne test nede ovulasyon yaparımİkiz olabilir mi çünkü iki yumurtam gelişmişti
Ciktimi sonuçİnşallah
2 çıktı doktor kimyasal değil dedi gebe degilmissin adet olmuşsun dediDoktora git gözük ayrıca kimyasal gebeliklerin için tedavi ol canım bize buradan haber ver
Bende hepsine baktılar nerdeyse onların ya sende neden bakmadılar acaba tühCanım sinir oldum hiçbirine bakmıyormuş bizim sağlık ocağı bende boşu boşuna gitmiş olmayayım diye beta hcg me baktırdım
Peki çıkan 9.ne2 çıktı doktor kimyasal değil dedi gebe degilmissin adet olmuşsun dedi
Doktorlar kese görmeden onceki degerlerin hepsini kimyasal diyolar yani farketmesen adetle atarsın modunda oluyolar gebelik saymiyolar ben önceki üç aydır aynı şeyi yaşadım malesefPeki çıkan 9.ne