- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
- #1.081
Oldum adetCanım naptın
Canın sağolsun kuzumm inşallah kasımaOldum adet
Ben hala olmadım ya olsam da hazırlıklara başlasam diye bekliyorumOldum adet
Aynen öyle. Eşimin ağzından ilk defa “bir dahaki ay olucak” cümlesi çıktı. Hadi bakalımCanın sağolsun kuzumm inşallah kasıma
Ay inşallah olmazsınBen hala olmadım ya olsam da hazırlıklara başlasam diye bekliyorumbende arkandan geliyorum
Yarın gelir döngüm 30a kaymış test yaptım yok çünkü 30 bile olsa bugün 13.günüm olsaydı yine çıkardıAy inşallah olmazsın
Evet olsaydı çıkardı muhtemelen sağlık olsun kasımda görüşürüz artıkYarın gelir döngüm 30a kaymış test yaptım yok çünkü 30 bile olsa bugün 13.günüm olsaydı yine çıkardı
Görüşürüz canımEvet olsaydı çıkardı muhtemelen sağlık olsun kasımda görüşürüz artık
Kuzum biliyormusun eşim 2 kez rüyasında bebek görmüş ve yaşadıklarımı biliyorsunAynen öyle. Eşimin ağzından ilk defa “bir dahaki ay olucak” cümlesi çıktı. Hadi bakalım
Benimkide görmüştü normalde hep hayırlısı der ama birdahaki ay olcak kesin diyip duruyorKuzum biliyormusun eşim 2 kez rüyasında bebek görmüş ve yaşadıklarımı biliyorsun
Yinede hayırlısı diyelimBenimkide görmüştü normalde hep hayırlısı der ama birdahaki ay olcak kesin diyip duruyor
Amin canımE
Ediyorum dualarım sizinle artık Allahim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Lekelenmem başladı biraz kanama gib fazla kimyasal olucak galibaAmin canım
Canım sinir oldum hiçbirine bakmıyormuş bizim sağlık ocağı bende boşu boşuna gitmiş olmayayım diye beta hcg me baktırdımD vitamini FSH ,lh ,amh , prolaktin bunlar önemli canım
Ay doktora git canımLekelenmem başladı biraz kanama gib fazla kimyasal olucak galiba
Şuan gidiyorum doktorumu aradım 9 çıkmıştı dedim negatif de sayılabilir dedi anlamadım tekrar kan verince belli olacakAy doktora git canım
Doktora git gözük ayrıca kimyasal gebeliklerin için tedavi ol canım bize buradan haber verŞuan gidiyorum doktorumu aradım 9 çıkmıştı dedim negatif de sayılabilir dedi anlamadım tekrar kan verince belli olacak
Kız bu ne attın gittin testi hamilesin
Evde misafir var size attım kaçtım hahahaKız bu ne attın gittin testi hamilesin