Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Ah kuzum o kadar haklısın ki eminim çok iyi anne olacaksın ama zamanı var Bir ay sakince stressiz dene yada doktora gittin mi herhangi bir sorun var mı diye ne zamandır deniyorsunuz
1 yıl oldu iki defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik oldu korunuyoduk korunma bıraktığım ikinci ay bu doktora gidiyorum bı sorun yok suanlik hormonlarim normal gebe kalabilirsin dedi doktorum polinos alfa verdi 3 ay dene dedi olmazsa femara çatlatma iğnesi deneyelim dedi ama eşimden test falan istemedi eşimde sorun olsaydı gebe kalamazdim değil mi

Merhaba hanımlar, İstanbul sarıyer de oturuyorum, İstanbul kağıthane şişli sarıyer maslak levent taraflarda önereceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?

Yok canım kalamazdın büyük ihtimalle ama henüz çok uzun bir süre geçmemiş bak bu ay benimde olmadı nasip hepimiz istiyoruz bu kadar yıpratma kendini 10 yıldır uğraşanlar var. Her bebeğin de bir vakti var hayırlısı olsun umarım iğneler sana şifa olur

Gebe kalsanız da bu erkekte problem olmayacağı anlamına gelmez sağlıksız spermden kaynaklı dış gebelik,kimyasal gebelik olmuş olabilir sadece kadınların yumurtalıklarıyla alakalı bir durum değil bence eşiniz sperm testi yaptırmalı

Sabah kan verdim sonuç 9 çıktı galiba var ama çok az bı deger korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…