- 20 Aralık 2022
- 4.243
- 1.691
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
- #1.041
Canim bugün hiç test yaptinmiBakalım kuzum hayırlısışayet gelirsede üzülmekkk yokk
Hayır canım yarın sabah yapıcamCanim bugün hiç test yaptinmi
Tamam canım inşallah koyulaşir kanaman falan varmıHayır canım yarın sabah yapıcam
Kesildi bugün artık normalde 7 gün regli olurdum bazen 8 bile olurdu bugün 5. Gün bittiTamam canım inşallah koyulaşir kanaman falan varmı
İyi iyi çok şükür inşallah bir sıkıntı çıkmayacakKesildi bugün artık normalde 7 gün regli olurdum bazen 8 bile olurdu bugün 5. Gün bitti
İnşallah canım dua et olur muİyi iyi çok şükür inşallah bir sıkıntı çıkmayacak
Merak etme canım hep dualarımdasın hepinizİnşallah canım dua et olur mu
Yaptinmi canım testHayır canım yarın sabah yapıcam
Yaptım erken gebelikte belirgin çizgim varYaptinmi canım test
1 yıl oldu iki defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik oldu korunuyoduk korunma bıraktığım ikinci ay bu doktora gidiyorum bı sorun yok suanlik hormonlarim normal gebe kalabilirsin dedi doktorum polinos alfa verdi 3 ay dene dedi olmazsa femara çatlatma iğnesi deneyelim dedi ama eşimden test falan istemedi eşimde sorun olsaydı gebe kalamazdim değil miAh kuzum o kadar haklısın ki eminim çok iyi anne olacaksın ama zamanı var Bir ay sakince stressiz dene yada doktora gittin mi herhangi bir sorun var mı diye ne zamandır deniyorsunuz
Köyümü.canimYaptım erken gebelikte belirgin çizgim var
Yok canım kalamazdın büyük ihtimalle ama henüz çok uzun bir süre geçmemiş bak bu ay benimde olmadı nasip hepimiz istiyoruz bu kadar yıpratma kendini 10 yıldır uğraşanlar var. Her bebeğin de bir vakti var hayırlısı olsun umarım iğneler sana şifa olur1 yıl oldu iki defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik oldu korunuyoduk korunma bıraktığım ikinci ay bu doktora gidiyorum bı sorun yok suanlik hormonlarim normal gebe kalabilirsin dedi doktorum polinos alfa verdi 3 ay dene dedi olmazsa femara çatlatma iğnesi deneyelim dedi ama eşimden test falan istemedi eşimde sorun olsaydı gebe kalamazdim değil mi
Muhtemelen adet olucam o yüzden çok test yapma taraftarı değilim kısmet bakalımBenimde eşime artımed alma dediğim halde gidio artımed kaset testi almasıallahım sabır ver eşine de ki beta anca artar sabredelim de
Gebe kalsanız da bu erkekte problem olmayacağı anlamına gelmez sağlıksız spermden kaynaklı dış gebelik,kimyasal gebelik olmuş olabilir sadece kadınların yumurtalıklarıyla alakalı bir durum değil bence eşiniz sperm testi yaptırmalı1 yıl oldu iki defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik oldu korunuyoduk korunma bıraktığım ikinci ay bu doktora gidiyorum bı sorun yok suanlik hormonlarim normal gebe kalabilirsin dedi doktorum polinos alfa verdi 3 ay dene dedi olmazsa femara çatlatma iğnesi deneyelim dedi ama eşimden test falan istemedi eşimde sorun olsaydı gebe kalamazdim değil mi
HaklısınızGebe kalsanız da bu erkekte problem olmayacağı anlamına gelmez sağlıksız spermden kaynaklı dış gebelik,kimyasal gebelik olmuş olabilir sadece kadınların yumurtalıklarıyla alakalı bir durum değil bence eşiniz sperm testi yaptırmalı
Sabah kan verdim sonuç 9 çıktıYok canım kalamazdın büyük ihtimalle ama henüz çok uzun bir süre geçmemiş bak bu ay benimde olmadı nasip hepimiz istiyoruz bu kadar yıpratma kendini 10 yıldır uğraşanlar var. Her bebeğin de bir vakti var hayırlısı olsun umarım iğneler sana şifa olur
Aaaaaa gerçekten miSabah kan verdim sonuç 9 çıktıgaliba var ama çok az bı deger korkuyorum
EvetAaaaaa gerçekten mi