- 4 Ekim 2023
- 2.364
- 1.657
- 30
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
- #1.061
Geç döllenmedir canım belki Ay hadi inşallah sabah regli oldum aşırı modum düşüktü çok iyi geldi bu haber banaSabah kan verdim sonuç 9 çıktı galiba var ama çok az bı deger korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenmedir canım belki Ay hadi inşallah sabah regli oldum aşırı modum düşüktü çok iyi geldi bu haber banaSabah kan verdim sonuç 9 çıktı galiba var ama çok az bı deger korkuyorum
Canım sana bişey soracağım yarın reglimin 2. Günü amh vs değerime baktırıcam sağlık ocağında başka hangi değerlerime baktırmam gerekiyor neler önemli yardımcı olursan çok mutlu olurumGebe kalsanız da bu erkekte problem olmayacağı anlamına gelmez sağlıksız spermden kaynaklı dış gebelik,kimyasal gebelik olmuş olabilir sadece kadınların yumurtalıklarıyla alakalı bir durum değil bence eşiniz sperm testi yaptırmalı
D vitamini FSH ,lh ,amh , prolaktin bunlar önemli canımCanım sana bişey soracağım yarın reglimin 2. Günü amh vs değerime baktırıcam sağlık ocağında başka hangi değerlerime baktırmam gerekiyor neler önemli yardımcı olursan çok mutlu olurum
Benim de regl günüm bugün du ped taktım sabah çıkarken bı de parol içtim adet sancım çok kötü çünkü benim sonra dedim bı kan vereyim zaten adet olucam da dedim çıktı çok şükürGeç döllenmedir canım belki Ay hadi inşallah sabah regli oldum aşırı modum düşüktü çok iyi geldi bu haber bana
Bu sefer de değerim çok düşük o üzüyorGeç döllenmedir canım belki Ay hadi inşallah sabah regli oldum aşırı modum düşüktü çok iyi geldi bu haber bana
Ayne. Banada yaGeç döllenmedir canım belki Ay hadi inşallah sabah regli oldum aşırı modum düşüktü çok iyi geldi bu haber bana
Sabah yine yaptım kaset test yine negatifti değerim çok düşük korkuyorum tutunmaz diyeBen şok vallahi belirti varmı sen test yapmıştın hep negatif ti
Çok sağol canımD vitamini FSH ,lh ,amh , prolaktin bunlar önemli canım
Dur kuzum dua et takip et belki yükselicek hayırlısı olsun inşallah belki çok yeni bilemeyiz çok isterim bebişinin burada ultrason fotoğraflarını paylaşmanıBu sefer de değerim çok düşük o üzüyor
İnşallah ya Kasım'da size uğur getirsin Kasım'da bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorumDur kuzum dua et takip et belki yükselicek hayırlısı olsun inşallah belki çok yeni bilemeyiz çok isterim bebişinin burada ultrason fotoğraflarını paylaşmanı
İnşallah canım inşallah sen dua et bizeİnşallah ya Kasım'da size uğur getirsin Kasım'da bende sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Canım naptınMuhtemelen adet olucam o yüzden çok test yapma taraftarı değilim kısmet bakalım
Belki geç döllenmedir kan vericekmisin artık bugün adet tarihin miSabah yine yaptım kaset test yine negatifti değerim çok düşük korkuyorum tutunmaz diye
Kan verdim pozitif 9 çıktı değerim çok düşük evet adet günüm bugün cumartesi tekrar kan vericemBelki geç döllenmedir kan vericekmisin artık bugün adet tarihin mi
Ediyorum dualarım sizinle artık Allahim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah canım inşallah sen dua et bize
İnşallah saglikli ilerler ya belirtilerin varmiydi canım bize haber ver kan verdiğinde inşallah.saglikli ilerler benim ablamda 14 ile öğrendi Doktorlar diş gebelik yada kimyasal dediler ama on gün sonra kese ve yolk kesesini gördüKan verdim pozitif 9 çıktı değerim çok düşük evet adet günüm bugün cumartesi tekrar kan vericem
İnşallah canım sadece göğüs ağrım vardi bı de baş ağrısı basım ağrıyor diye adet olucam sandım hattaİnşallah saglikli ilerler ya belirtilerin varmiydi canım bize haber ver kan verdiğinde inşallah.saglikli ilerler benim ablamda 14 ile öğrendi Doktorlar diş gebelik yada kimyasal dediler ama on gün sonra kese ve yolk kesesini gördü
Anladım canım inşallah bir sıkıntı çıkmazİnşallah canım sadece göğüs ağrım vardi bı de baş ağrısı basım ağrıyor diye adet olucam sandım hatta