Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Oy bu ne kuşum bu şekilde çok strese de sokarsın acilen kendini oyalayacak bişeyler bulmalısın

Oy bu ne kuşum bu şekilde çok strese de sokarsın acilen kendini oyalayacak bişeyler bulmalısın
Çalışmak istiyorum ama eşim istemiyor çalışmamı aslında boş günüm yok kv ile birlikte yaşıyoruz depremden dolayı o da sağolsun beraber geziyoruz sürekli oyalanacak şeyler var ama bu ay baya kafayı bozdum sırf hamile kalmak için ilişkiye giriyodum sürekli ağlama krizlerim tutuyor eşim destek sağolsun kendimi oldursemde olmayacaksa olmayacak biliyorum ama uzulmeden edemiyorum eltim de 1 yaşına yeni girmiş bebesi var ben ne zaman test alsam test aliyodu o da kv üst katında oturuyor sırf hamile kalmak için doktora gitti bilerek hamile kaldığını da söylüyor istedi ve istediği ay hemen hamile kaldı çocuklarına bakmiyo umursamıyor isyan etmiyorum ama o böyle kötü bı anneyken Allah ona veriyor bana neden vermiyor gerçekten psikolojik olarak iyi değilim

Kuzum sabahları mı denesen daha iyi oluyor hangi marka bu ayrıca
İdrarım çok seyrekti zaten awox bende tek gölge dahi çıkartmayam bir testti ama onu da elemiş oldum döngüm uzamış olabilir çünkü yumurtalama takibi yapmadım ya birkaç güne gelir diye düşünüyorum

Ah kuzum o kadar haklısın ki eminim çok iyi anne olacaksın ama zamanı var Bir ay sakince stressiz dene yada doktora gittin mi herhangi bir sorun var mı diye ne zamandır deniyorsunuz

Bakalım kuzum hayırlısı şayet gelirsede üzülmekkk yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…