- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
- #1.021
Kuzum sabahları mı denesen daha iyi oluyorElhamdülillah
Test yaptım yine orda var ama artması lazım gerçi idrarım da baya seyrekti
Kuzum 2 günde bir yapsan daha iyi olurBat bugün normalde. Göğüs hassasiyetim var o kadar
Bugün yapmadım günüm diye. Olmasam yarında beklerim (eşim sabrederseKuzum 2 günde bir yapsan daha iyi olurher gün yapınca insan üzülüyor
Stresten olmuyorsun dur canım birbkac gün gecikme.olabilir
Canım sen ne yaptın adet oldunmuİnternette belirti olduğu söyleniyor canım ama aynı zamanda regli den öncede gelir regli ve hamilelik belirtileri aynı zaten canım o yüzden anlaması çok zor
Oy bu ne kuşum bu şekilde çok strese de sokarsın acilen kendini oyalayacak bişeyler bulmalısınAynen bende çok umutluydum ama bu ay çok kafama taktım çok test yaptım Kasım da da olmazsa tedaviye baslicaz sadece bu ay yaptığım testler o yüzden de çok yalancı pozitif te gördüm testlerimin hepsini attım ovulasyon testlerimi de attım kullanmicam gelecek ay da test yapmicam adetim geçerse yaparım adet olursam da tedaviye baslicaz zaten ikimiz için de hayırlısı olsun
Yok canım hergün test yapıyorum negatif cumaya kadar beklemeye karar verdimCanım sen ne yaptın adet oldunmu
Nasip inşallah olur canımYok canım hergün test yapıyorum negatif cumaya kadar beklemeye karar verdim
Çalışmak istiyorum ama eşim istemiyor çalışmamı aslında boş günüm yok kv ile birlikte yaşıyoruz depremden dolayı o da sağolsun beraber geziyoruz sürekli oyalanacak şeyler var ama bu ay baya kafayı bozdum sırf hamile kalmak için ilişkiye giriyodum sürekli ağlama krizlerim tutuyor eşim destek sağolsun kendimi oldursemde olmayacaksa olmayacak biliyorum ama uzulmeden edemiyorum eltim de 1 yaşına yeni girmiş bebesi var ben ne zaman test alsam test aliyodu o da kv üst katında oturuyor sırf hamile kalmak için doktora gitti bilerek hamile kaldığını da söylüyor istedi ve istediği ay hemen hamile kaldı çocuklarına bakmiyo umursamıyor isyan etmiyorum ama o böyle kötü bı anneyken Allah ona veriyor bana neden vermiyor gerçekten psikolojik olarak iyi değilimOy bu ne kuşum bu şekilde çok strese de sokarsın acilen kendini oyalayacak bişeyler bulmalısın
Yumurtlama takibi yapmadım canım belki döngüm uzatmıştır diye bekliyorum stresli değilimStresten olmuyorsun dur canım birbkac gün gecikme.olabilir
Yumurtlama takibi yapmadım canım belki döngüm uzatmıştır diye bekliyorum stresli değilim
İdrarım çok seyrekti zaten awox bende tek gölge dahi çıkartmayam bir testti ama onu da elemiş oldum döngüm uzamış olabilir çünkü yumurtalama takibi yapmadım ya birkaç güne gelir diye düşünüyorumKuzum sabahları mı denesen daha iyi oluyorhangi marka bu ayrıca
İnşallah çiçeğim Aralık ayınd aşılama düşünüyorum artık bakalım nasipAynen olabilir canım inşallah Kasım ayı uğurlu gelir
İnşallah aşılama gerekmez doğal tutar canımİnşallah çiçeğim Aralık ayınd aşılama düşünüyorum artık bakalım nasip
İnşallahİnşallah aşılama gerekmez doğal tutar canım
Ah kuzum o kadar haklısın ki eminim çok iyi anne olacaksın ama zamanı var Bir ay sakince stressiz dene yada doktora gittin mi herhangi bir sorun var mı diye ne zamandır deniyorsunuzÇalışmak istiyorum ama eşim istemiyor çalışmamı aslında boş günüm yok kv ile birlikte yaşıyoruz depremden dolayı o da sağolsun beraber geziyoruz sürekli oyalanacak şeyler var ama bu ay baya kafayı bozdum sırf hamile kalmak için ilişkiye giriyodum sürekli ağlama krizlerim tutuyor eşim destek sağolsun kendimi oldursemde olmayacaksa olmayacak biliyorum ama uzulmeden edemiyorum eltim de 1 yaşına yeni girmiş bebesi var ben ne zaman test alsam test aliyodu o da kv üst katında oturuyor sırf hamile kalmak için doktora gitti bilerek hamile kaldığını da söylüyor istedi ve istediği ay hemen hamile kaldı çocuklarına bakmiyo umursamıyor isyan etmiyorum ama o böyle kötü bı anneyken Allah ona veriyor bana neden vermiyor gerçekten psikolojik olarak iyi değilim
Amin canım farklı markadan aldım bakalım hayırlısıNasip inşallah olur canım
Benimde eşime artımed alma dediğim halde gidio artımed kaset testi almasıBugün yapmadım günüm diye. Olmasam yarında beklerim (eşim sabrederse) cuma yaparım olmazsam
Bakalım kuzum hayırlısıİdrarım çok seyrekti zaten awox bende tek gölge dahi çıkartmayam bir testti ama onu da elemiş oldum döngüm uzamış olabilir çünkü yumurtalama takibi yapmadım ya birkaç güne gelir diye düşünüyorum