- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Amin isteyen herkes inşallahGeçmiş olsun şükür geçmiş kistleriniz güzel haber alırsınız bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin isteyen herkes inşallahGeçmiş olsun şükür geçmiş kistleriniz güzel haber alırsınız bu ay
Evet öyle diyorlar rahim filminden sonra. Bende Temmuzda çektirdimMerhaba canım benimde 2 3 Ekim yumurtlama günümdü değerlendirdim o günleri şuan beklemeyeyim 15 16 ekime varsa çıkar yoksa adet olurum adetlerim düzenli değil normalde gününü bilmem ama bu ay inositol kullandım ilk kez erken yumurtladım heyecanla bekliyorum birde 20 gün önce rahim filmi çekmiştim inşallah üstüne gebe kalabilirim
Yerleşme kanaması olabilir belki bu yaşadığın. Şey diye okumuştum yerleşme kanamasından 5-6 gün sonra test doğru sonuç verir diye. Anca idrara karışıyormuş gebelikSelam kızlar benimde 15 ekim dün soluk pembe kahverengimsi lekelenmem oldu bugünde toplu iğne başı kadar geldi silince geldi birde açık kahverengiydi o da yani sanırım lekelenme yaşıyorum hayatımda hiç 1 hafta öncesinde regl olmadım. Mide bulantılarım oluyor 2-3 gündür ara ara. Test yaptım negatif çarşamba yine yapıcam
İnşallah bu grup hepimize uğurlu gelirSelam kızlar
benim bat 21 i görünüyor ,
ovu da bugün yumurtlama, çatlamadı daha havuç yiyorum inşallah bugün çatlar hayırlısıyla olur
hepimize inşallah bebişlerimiz gelir bu ay
İnşallah bu grup hepimize uğurlu gelir
Bende çörek otu yiyecektim bu ay ama unuttum inşallahta gerek kalmaz
Amin inşallahAhh canım benim inşallah gerek kalmaz
bebitolarımız için yer içeriz kilo alsınlar diye , ne faydalı olur onu konuşuruz Allahım nasip et bizlere
Evet evet bende öyle okudum kanamam artmazsa test yapıcam yeniden ne belirtiler yaşıyorsunuz peki arkadaşlarYerleşme kanaması olabilir belki bu yaşadığın. Şey diye okumuştum yerleşme kanamasından 5-6 gün sonra test doğru sonuç verir diye. Anca idrara karışıyormuş gebelik
Ben Şuan farkettim akıntım artık beyaza yoğuna dönmüş. Şimdi şu 10-11 gün geçmez. Doktorum 14 Ekim gibi kan ver dedi ama iğneyle aram pek iyi değil pazar 15 Ekim gibi Predictor erken gebelik testi yaparım biEvet evet bende öyle okudum kanamam artmazsa test yapıcam yeniden ne belirtiler yaşıyorsunuz peki arkadaşlar
Test yaptın mı ?Sat 15eylül her ay adet görüyorum fakat adet günlerim değişkenlik gösteriyor. Geçen ay 22.gün adet olmuştum. Beklemedeyim bu ay kaçıncı günde adet olcam bilmiyorum. İnşallah adet olmam da ovulasyon denememle çift çizgiyi görmek nasip olur. Adet öncesi sancılar da arada yokluyor. Umudum diplerde.
27 eylülde yumurtlama gördüm son korunmasız ilişki 30eylül.Test yaptın mı ?
Erken bence 12-13. Güne kadar yolu var regl olmazsan27 eylülde yumurtlama gördüm son korunmasız ilişki 30eylül.
Dün test yaptım negatif. Çok erken yaptım belki de. Bilmiyorum.
Testin fotoğrafını atabilir misin. Atmadıysan çöpe ?Kızlar benimde 6 Eylül'de regl olmam gerekiyodu olmadım normalde regl öncesi ağrılarım olur bu defa yok. Genelde erken bile regl oluyorum şimdi gecikti ama idrar testi negatif çıktı sizce hamilelik yok mudur ?
Benimde öyle evde pozitif çıkarsam gidicem benim çok akıntım olmadı beyazımsıydı şimdi suluya döndüBen Şuan farkettim akıntım artık beyaza yoğuna dönmüş. Şimdi şu 10-11 gün geçmez. Doktorum 14 Ekim gibi kan ver dedi ama iğneyle aram pek iyi değil pazar 15 Ekim gibi Predictor erken gebelik testi yaparım bi
Ay valla Şuan ne diye aratsak hepsi belirti aslında ama en azından benim için erken 2 gün oldu daha yumurtlama dönemi vs son ilişki olalı. Bi anda hasta oldum. Bağışıklığım düştü resmen çok bişeyde hissedemiyorum zatenBenimde öyle evde pozitif çıkarsam gidicem benim çok akıntım olmadı beyazımsıydı şimdi suluya döndü
Çöpe attım hiç çizgi yoktu flaşla bile baktım. Kimisi diyorya idrara geç yansıyor diye acaba bı ümit olabilir mi diyorum şimdi yapsam yine bembeyaz çıkacak asla çizgi yok yaTestin fotoğrafını atabilir misin. Atmadıysan çöpe ?
Akşam değilde sabah ilk idrarla yapsanaÇöpe attım hiç çizgi yoktu flaşla bile baktım. Kimisi diyorya idrara geç yansıyor diye acaba bı ümit olabilir mi diyorum şimdi yapsam yine bembeyaz çıkacak asla çizgi yok ya
Sabah yaptım ama ilk idrar değildi birazda su içmiştim. Yarın ilk idrar ile deniyim bı deAkşam değilde sabah ilk idrarla yapsana