Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Merhaba canım benimde 2 3 Ekim yumurtlama günümdü değerlendirdim o günleri şuan beklemeyeyim😊 15 16 ekime varsa çıkar yoksa adet olurum adetlerim düzenli değil normalde gününü bilmem ama bu ay inositol kullandım ilk kez erken yumurtladım heyecanla bekliyorum birde 20 gün önce rahim filmi çekmiştim inşallah üstüne gebe kalabilirim
Evet öyle diyorlar rahim filminden sonra. Bende Temmuzda çektirdim

Selam kızlar benimde 15 ekim🥰 dün soluk pembe kahverengimsi lekelenmem oldu bugünde toplu iğne başı kadar geldi silince geldi birde açık kahverengiydi o da yani sanırım lekelenme yaşıyorum🥹 hayatımda hiç 1 hafta öncesinde regl olmadım. Mide bulantılarım oluyor 2-3 gündür ara ara. Test yaptım negatif çarşamba yine yapıcam
Yerleşme kanaması olabilir belki bu yaşadığın. Şey diye okumuştum yerleşme kanamasından 5-6 gün sonra test doğru sonuç verir diye. Anca idrara karışıyormuş gebelik

Selam kızlar ❤️
benim bat 21 i görünüyor ,

ovu da bugün yumurtlama, çatlamadı daha havuç yiyorum inşallah bugün çatlar hayırlısıyla olur 🙏

hepimize inşallah bebişlerimiz gelir bu ay 🥹

Selam kızlar ❤️
benim bat 21 i görünüyor ,

ovu da bugün yumurtlama, çatlamadı daha havuç yiyorum inşallah bugün çatlar hayırlısıyla olur 🙏

hepimize inşallah bebişlerimiz gelir bu ay 🥹
İnşallah bu grup hepimize uğurlu gelir 😊
Bende çörek otu yiyecektim bu ay ama unuttum inşallahta gerek kalmaz

Evet evet bende öyle okudum kanamam artmazsa test yapıcam yeniden🥰 ne belirtiler yaşıyorsunuz peki arkadaşlar ☺️
Ben Şuan farkettim akıntım artık beyaza yoğuna dönmüş. Şimdi şu 10-11 gün geçmez. Doktorum 14 Ekim gibi kan ver dedi ama iğneyle aram pek iyi değil pazar 15 Ekim gibi Predictor erken gebelik testi yaparım bi

Sat 15eylül her ay adet görüyorum fakat adet günlerim değişkenlik gösteriyor. Geçen ay 22.gün adet olmuştum. Beklemedeyim bu ay kaçıncı günde adet olcam bilmiyorum. İnşallah adet olmam da ovulasyon denememle çift çizgiyi görmek nasip olur. Adet öncesi sancılar da arada yokluyor. Umudum diplerde.

Sat 15eylül her ay adet görüyorum fakat adet günlerim değişkenlik gösteriyor. Geçen ay 22.gün adet olmuştum. Beklemedeyim bu ay kaçıncı günde adet olcam bilmiyorum. İnşallah adet olmam da ovulasyon denememle çift çizgiyi görmek nasip olur. Adet öncesi sancılar da arada yokluyor. Umudum diplerde.
Test yaptın mı ?

Kızlar benimde 6 Eylül'de regl olmam gerekiyodu olmadım normalde regl öncesi ağrılarım olur bu defa yok. Genelde erken bile regl oluyorum şimdi gecikti ama idrar testi negatif çıktı sizce hamilelik yok mudur ?

Ben Şuan farkettim akıntım artık beyaza yoğuna dönmüş. Şimdi şu 10-11 gün geçmez. Doktorum 14 Ekim gibi kan ver dedi ama iğneyle aram pek iyi değil pazar 15 Ekim gibi Predictor erken gebelik testi yaparım bi
Benimde öyle evde pozitif çıkarsam gidicem😅 benim çok akıntım olmadı beyazımsıydı şimdi suluya döndü☺️

Benimde öyle evde pozitif çıkarsam gidicem😅 benim çok akıntım olmadı beyazımsıydı şimdi suluya döndü☺️
Ay valla Şuan ne diye aratsak hepsi belirti aslında ama en azından benim için erken 2 gün oldu daha yumurtlama dönemi vs son ilişki olalı. Bi anda hasta oldum. Bağışıklığım düştü resmen çok bişeyde hissedemiyorum zaten

X