- 8 Ağustos 2023
- 5.779
- 6.567
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Yaaaa. Hayırlısı o zaman kuzum. Zaten hamilelik belirtileri ile regli belirtileri hemen hemen aynı. Ne çıkarsa bahtımıza diyip bekliyorum:)Vardı ama sanırım regl oluyorum kahverengi bir akıntı var
Önümüzdeki aya kaldı artıkYaaaa. Hayırlısı o zaman kuzum. Zaten hamilelik belirtileri ile regli belirtileri hemen hemen aynı. Ne çıkarsa bahtımıza diyip bekliyorum:)
Benim de 19. merhaba herkese. Valla iğneden önce iki gün yakı yaktım belime. Bu denediğim kaçıncı altarnetif tıp uygulaması sayamadım yani.benim bat 19 ben haftasonu yapacagim büyük ihtimal
Belirtilerimide yazayım kesin iğnenin etkisidir ama benim belim koptu yani böyle bir ağrı yok. Bide iğnenin 3. Günün göğüste agrı ve şişme oldu hala devam ediyor. poliksitik overde var bakalım nolucak.Benim de 19. merhaba herkese. Valla iğneden önce iki gün yakı yaktım belime. Bu denediğim kaçıncı altarnetif tıp uygulaması sayamadım yani.
Benim de bat 20 Ekim 3 Ekim yumurtlama görünüyor ne zaman test yapmalıyım?Umut kesilmez batı bekliyoruz
20 ekimdeBenim de bat 20 Ekim 3 Ekim yumurtlama görünüyor ne zaman test yapmalıyım?
Canim en erken 18 veya 19 Ekim de yap daha öncesi olumsuz olabiliyorBenim de bat 20 Ekim 3 Ekim yumurtlama görünüyor ne zaman test yapmalıyım?
Merhaba, benim de bat yarın. Dün ve bugün ben de o dediğin şekilde akıntı yaşadım. İlk defa böyle bişet oluyor. O yüzden umutluyum açıkcası. İnşallah yerleşme kanamasıdırKızlar pazar günü adet olmam lazım az kaldı akintinin içinde ince saç teli gibi uzun kan vardı bakalım adet belirtisi mi yoksa gebelik için yerleşme kanaması mi bir kaç gün sonra anlayacağım
Kızlar pazar günü adet olmam lazım az kaldı akintinin içinde ince saç teli gibi uzun kan vardı bakalım adet belirtisi mi yoksa gebelik için yerleşme kanaması mi bir kaç gün sonra anlayacağım
ay hadi inşallah canımlar, inşallah yerleşmedirMerhaba, benim de bat yarın. Dün ve bugün ben de o dediğin şekilde akıntı yaşadım. İlk defa böyle bişet oluyor. O yüzden umutluyum açıkcası. İnşallah yerleşme kanamasıdır
Ooo yarın bat hayırlısı olsun inşallah ilk defa yaşıyorsanız yerleşme olması muhtemel. Aslında test yapsan çıkar yaptın mı yapacakmısınMerhaba, benim de bat yarın. Dün ve bugün ben de o dediğin şekilde akıntı yaşadım. İlk defa böyle bişet oluyor. O yüzden umutluyum açıkcası. İnşallah yerleşme kanamasıdır
İnşallah öylediray hadi inşallah canımlar, inşallah yerleşmedir
Bat geçince yapıcam ya, tek çizgi fobim oldu resmenOoo yarın bat hayırlısı olsun inşallah ilk defa yaşıyorsanız yerleşme olması muhtemel. Aslında test yapsan çıkar yaptın mı yapacakmısın
Belirtin var mı senin başkaOoo yarın bat hayırlısı olsun inşallah ilk defa yaşıyorsanız yerleşme olması muhtemel. Aslında test yapsan çıkar yaptın mı yapacakmısın
En iyisi geçince yapmak bat. Regl ile aynı belirtiler kasık ağrısı vs ayıramıyorumBelirtin var mı senin başka
Bende yaptım kuzum negatifti seninkinde de bişey göremedim artık belitide aramıyorum soğuklar başladı üşüttüm herhalde deyip geçiyorumGünaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalımregl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık
Durum güncellemesi yapıyorumGünaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalımregl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık
Ay bu değil ama 10 dk sonra çektiğinde çok bariz çizgi varrrrGünaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalımregl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık