Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Günaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalım regl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık
Bende bugün yaptım ovalüsyonda çatlamanın 10.günü bende aynı testten yaptım negatif ama innovita gebelik testi silik çıktı tabi o test hep cıkarıyor dendi bilemedim hiç bir belirtimde yok

Bende bugün yaptım ovalüsyonda çatlamanın 10.günü bende aynı testten yaptım negatif ama innovita gebelik testi silik çıktı tabi o test hep cıkarıyor dendi bilemedim hiç bir belirtimde yok
Kuzun benim 12 de attığımda negatif diye attım biliyorsun bugün 14. Gün prodoctor benimki istersen ondan al 2 günde yap moralini bozma

Ay hadi inşallah ya çizgin çok netleşmiş 2 gün öncesine göre çok güzel haberler alırsın umarım

Günaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalım regl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık
Canım başka bir testle tekrarla bence sonra üzülmeni istemem , umarım git gide koyulaşır

Kuzun benim 12 de attığımda negatif diye attım biliyorsun bugün 14. Gün prodoctor benimki istersen ondan al 2 günde yap moralini bozma
Benimki de aynı test canım negatif çıktı profoctor innovita ise silik çıktı bakalım belki daha erkendir kaçıncı gün pozitif oldu senin canım birde belirtilerin varmıydı

Kızlar cildiricam ya yedi gün var adete hiç bi bir belirti yok ne adete dair nede hamilelikğe dair ya
Ya bende var ama adet zamanı d olan şeyler göğüs hassasiyeti sağ kasıkta doluluk hissi arada batma oluyor başka da bişey yok bi ara akıntı oldu falan filan ama adet zamanlarıda yaşadığım şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…