- 25 Ocak 2023
- 2.537
- 2.569
- 30
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Kuzum regliye kadar bekle yinede kırmızılar gelmeden ümit kesmek yokBende yaptım kuzum negatifti seninkinde de bişey göremedim artık belitide aramıyorum soğuklar başladı üşüttüm herhalde deyip geçiyorum
ikinci cizgiyi görüyorum. insallah öyledir canimDurum güncellemesi yapıyorumsanırım ilk 3 dk da çektim işe geç kaldım acele ettim sanırım bu fotoğraftan 7 dk sonrası
Canım bunda var gibi bende görüyorum ama çok ince Ay hadi inşallah en azından sen al güzel haberiDurum güncellemesi yapıyorumsanırım ilk 3 dk da çektim işe geç kaldım acele ettim sanırım bu fotoğraftan 7 dk sonrası
Bende gördüm bu kez sağlıkla ilerler inşallah canım dua et olur muikinci cizgiyi görüyorum. insallah öyledir canim
kuzum evet ilk testime göre daha belirgin ama daha da artsın inşallahCanım bunda var gibi bende görüyorum ama çok ince Ay hadi inşallah en azından sen al güzel haberi
Bende bugün yaptım ovalüsyonda çatlamanın 10.günü bende aynı testten yaptım negatif ama innovita gebelik testi silik çıktı tabi o test hep cıkarıyor dendi bilemedim hiç bir belirtimde yokGünaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalımregl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık
Ay bu değil ama 10 dk sonra çektiğinde çok bariz çizgi varrrr
Kuzun benim 12 de attığımda negatif diye attım biliyorsun bugün 14. Gün prodoctor benimki istersen ondan alBende bugün yaptım ovalüsyonda çatlamanın 10.günü bende aynı testten yaptım negatif ama innovita gebelik testi silik çıktı tabi o test hep cıkarıyor dendi bilemedim hiç bir belirtimde yok
Salı-çarşamba veririm canım reglimin geçmesini bekliyim dedimBasakbasak1 kuzucum ne zaman kan vereceksin?
Ay hadi inşallah ya çizgin çok netleşmiş 2 gün öncesine göreSalı-çarşamba veririm canım reglimin geçmesini bekliyim dedimkadın doğumada talep oluşturdum sıra yok eskişehirden sıra aldım özele o da 4 kasıma verdi devlette 21 i haftası sıra verirse onu iptal edicem
Evet evet bu kez bende görebildim netAy hadi inşallah ya çizgin çok netleşmiş 2 gün öncesine göreçok güzel haberler alırsın umarım
Canım başka bir testle tekrarla bence sonra üzülmeni istemem , umarım git gide koyulaşırGünaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalımregl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık
Benimki de aynı test canım negatif çıktı profoctor innovita ise silik çıktı bakalım belki daha erkendir kaçıncı gün pozitif oldu senin canım birde belirtilerin varmıydıKuzun benim 12 de attığımda negatif diye attım biliyorsun bugün 14. Gün prodoctor benimki istersen ondan al2 günde yap moralini bozma
Kızlar cildiricam ya yedi gün var adete hiç bi bir belirti yok ne adete dair nede hamilelikğe dair yaBenimki de aynı test canım negatif çıktı profoctor innovita ise silik çıktı bakalım belki daha erkendir kaçıncı gün pozitif oldu senin canım birde belirtilerin varmıydı
Ya bende var ama adet zamanı d olan şeyler göğüs hassasiyeti sağ kasıkta doluluk hissi arada batma oluyor başka da bişey yok bi ara akıntı oldu falan filan ama adet zamanlarıda yaşadığım şeylerKızlar cildiricam ya yedi gün var adete hiç bi bir belirti yok ne adete dair nede hamilelikğe dair ya
Ben de çatlamanı benim kasık batmaları oldu ondan sonra hiçbir şey yok zatenYa bende var ama adet zamanı d olan şeyler göğüs hassasiyeti sağ kasıkta doluluk hissi arada batma oluyor başka da bişey yok bi ara akıntı oldu falan filan ama adet zamanlarıda yaşadığım şeyler
Varsa da erken hemen çıkmaz ki bu testler dört üç gün kala net sonuç veriyorKızlar bugün 8 yada 9. Gün reglme 5-6 gün kaldı. Negatif
Kuzum acele ettim ilk 3 dk da baktım sanırım sonra böyle oldu atmıştım ama görmedin sanırımCanım başka bir testle tekrarla bence sonra üzülmeni istemem , umarım git gide koyulaşır
Tekrarla.bence testiKuzum acele ettim ilk 3 dk da baktım sanırım sonra böyle oldu atmıştım ama görmedin sanırım