Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Günaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalım😍 regl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık❤️
Bende bugün yaptım ovalüsyonda çatlamanın 10.günü bende aynı testten yaptım negatif ama innovita gebelik testi silik çıktı tabi o test hep cıkarıyor dendi bilemedim hiç bir belirtimde yok😒

Bende bugün yaptım ovalüsyonda çatlamanın 10.günü bende aynı testten yaptım negatif ama innovita gebelik testi silik çıktı tabi o test hep cıkarıyor dendi bilemedim hiç bir belirtimde yok😒
Kuzun benim 12 de attığımda negatif diye attım biliyorsun bugün 14. Gün prodoctor benimki istersen ondan al🥰 2 günde yap moralini bozma 😘

Salı-çarşamba veririm canım reglimin geçmesini bekliyim dedim 🥰 kadın doğumada talep oluşturdum sıra yok eskişehirden sıra aldım özele o da 4 kasıma verdi😅 devlette 21 i haftası sıra verirse onu iptal edicem 🥰
Ay hadi inşallah ya çizgin çok netleşmiş 2 gün öncesine göre 🫶🏿 çok güzel haberler alırsın umarım 🧡

Kuzun benim 12 de attığımda negatif diye attım biliyorsun bugün 14. Gün prodoctor benimki istersen ondan al🥰 2 günde yap moralini bozma 😘
Benimki de aynı test canım negatif çıktı profoctor innovita ise silik çıktı bakalım belki daha erkendir kaçıncı gün pozitif oldu senin canım birde belirtilerin varmıydı

Kızlar bugün 8 yada 9. Gün reglme 5-6 gün kaldı. Negatif

Eklentiler

• IMG_2967.jpeg
    IMG_2967.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar cildiricam ya yedi gün var adete hiç bi bir belirti yok ne adete dair nede hamilelikğe dair ya
Ya bende var ama adet zamanı d olan şeyler göğüs hassasiyeti sağ kasıkta doluluk hissi arada batma oluyor başka da bişey yok bi ara akıntı oldu falan filan ama adet zamanlarıda yaşadığım şeyler 😒

X