- 12 Temmuz 2022
- 24.578
- 88.800
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Bende prodoctor var 10 saniye bekletin diyor, predictor 5 saniye.Kizlar benim cubuk testlerden var. Kac saniye idrarda tutup kac dk icinde sonuclara bakmam gerekiyor ve ne zaman gecersiz sayilir sonuclar? Bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi
Geçersiz canım evet.
Canım değerin yükselmesi için yumurtlamadan sonra 12 gün geçmesi gerekiyormuş doktorlar öyle diyor senin çok erken henüz yükselir mi bilmiyorum ama benim reglime 5 gün var arkadaşım hemşire gelme henüz anlayamayız diyor mesela2 çıktı maalesef yükselir mi acaba
Himm anladım teşekkür ederimCanım değerin yükselmesi için yumurtlamadan sonra 12 gün geçmesi gerekiyormuş doktorlar öyle diyor senin çok erken henüz yükselir mi bilmiyorum ama benim reglime 5 gün var arkadaşım hemşire gelme henüz anlayamayız diyor mesela
Sanki yine bi çizgi var gibi yaay delilik bu testleralttaki gecersiz olan eski test… simdi bir tane daha yapip 5 dk bekledim.
ya bekleyeyim dedim bekleyemedimSanki yine bi çizgi var gibi ya
Ay yok sanki bende görüyorumya bekleyeyim dedim bekleyemedimben de görüyor gibiyim ama belki görmek istedigim icindir
Bende gördümm inşallah sağlıkla ilerlesinn bat a kaç gün varay delilik bu testleralttaki gecersiz olan eski test… simdi bir tane daha yapip 5 dk bekledim.
Üsttekinde de var sanki silik bi çizgi yaay delilik bu testleralttaki gecersiz olan eski test… simdi bir tane daha yapip 5 dk bekledim.
Üsttekinde de var sanki silik bi çizgi ya
Bende gördümm inşallah sağlıkla ilerlesinn bat a kaç gün var
Ay yok sanki bende görüyorum
Benimde testlerim geldi öff zaten zaman geçmiyorBat 19 ekim daha 1 hafta var. Insallah dogru görüyoruzdur kizlar sagolun
böyle heyecanlı olması istemesi çok güzel ama senide geriyordur. Benim 3. bebek olacak adet olmazsam eşim çok gönüllü değil yine hayatımızdan yıllar gidecek diyor ama bir yandan da istiyor gibi bakalım karmaşık hayatımız. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYa adam başımda hadi yine test yap diyor, çarpıcam ha
Ben yarın test yaparım gibi bu merakla ya..
15'inde de vücut ısısı gelen giden var mı kontrolü yaparak beklerim herhalde
Pazar günüBende az duramıcak gibiyim.
senin bat ne zaman canım ?
Kuzum zor görünen bir çizgide değil baya görünüyor çift çizgiya bekleyeyim dedim bekleyemedimben de görüyor gibiyim ama belki görmek istedigim icindir
o baya görünen gecersiz sayilan cizgi canim ikinci test 5 dakika sonra cektigim dogru testKuzum zor görünen bir çizgide değil baya görünüyor çift çizgi